allandosse võetakse kindlasti ja kui tööga hakkama saad ning jamasid eriti palju ei ole siis vaadatakse parema pilguga otsa ka sulle ja saad parema töö ja palga ka endale, olen sama tee läbi käinud juba
pardon, võibolla tõesti kütavad betooni tänava platsil tutikad täislaks fh 16-ed ringi, väljaspool nende territooriumi ehk tänavatel nähtav on nagu on, et pole vaja mula ajada ja loomulikult on mul endal veel jubedam sara ja kogu mu jutu ainuke tagamõte on siiras kadedus.
tundub et tead allandost vähe ikka küll, betoonis pole juba üle aasta meist haisugi, selge see et fh-16-d ei pane ringi kuid uusi autosid on ka juba aga pilt on paranenud küll, tead vist seda mis 5-6 aastat tagasi oli nii et sellist juttu pole mõtet ajada
muumehel väikeseks vihjeks, et ei ole eriti palju asju, mis vähem kotiks, kui jalljando, aga natuke koomiline, kui head juttu kolhoosist puhutakse, tee peal allandol ainult rimakaid ikka näha on, sellest siis minu arvamus
ega tõesti eesti vahel liiguvad rimakad, las liiguvad, aga mujal ??? (päriselt ka või), aga arva nüüd ise, paljud mehed kes on varem siin tööl olnud tulevad tagasi millegi pärast ja teine asi, ütleks et töö ja palga suhe on parim ja kolhoosil on ka omad plussid, jube imelik arvamus sel viimasel aga õigus on arvata kõigil. Panin tähele et nii mõnigi selline arvaja saab 3 korda vähem palka, edu sellistele, järelikult sõidurõõm on parim palgast
et panid tähele, maakas? täitsa lõpp, kui kolhoosipalgast jaksab endale nahkvesti ja kotad osta, saavad kõik kritiseerijad kolm korda vähem palka, irwirw
ei noh, imelik foorum selles suhtes et leidub alati siin kes tahab tõestada et ta on lambapea, see viimane ütleja tea et ma pole maakas ja nahkvesti ma ei osta endale ja teema algas üldsegi sellega et inimene küsib et kust alustada e-katiga, mis te haugute ilma asjata. Selle allando nimega inimese tundsin küll ära arvatavasti
No kui mõni veel ei tea siis allando teeb ka EU sisest tööd ja seal ikka selliseid rimakaid ei ole, mis siin ringi liiguvad. Ja õelutsejatel soovitax p...e minna.