Veoautod ja rasketehnika

Hiinas valmistatud põkad

pegott
08:32 19.08.2007
Kellel on jagage kogemusi,vaja endale soetada vana DT-20 asemele,mis kestis vahelduva eduga 30a.Vaja maakodus harida hektar põldu aastas,et mida soovitate?Hinnapiir oleks 120 tuh,kasutatud belarusi kindlati mitte pakkuda,sobib just põkatsi tüüpi väiketraktror.
.
12:19 19.08.2007
Miks siis T-25 ei sobi?
rellabussi...
20:52 20.08.2007
. ytles tuttav soomlane
HL
12:32 05.12.2007
Endal 30hj 4WD Dong-Feng septembri algusest. Töötunde (mootori omi) hetkel kogunenud mingi 60+ Sellest peamiselt 1,6 meetrise jäätmaaniidukiga töö + esilaaduriga pinnase liigutamine. Aga on ka mudasse kinnijäänud autosid välja sikutatud jmt. tehtud.
Kvaliteet võrreldes Jinmaga hetkel tundukse olevat parem (s.t. pole probleeme olnud, tuttavate jinmadel tavaliselt kohe algselt hüdrosüsteemid lekkind näiteks). Ise ostsin hiinlase konkreetselt seetõttu, et ise remontija ei ole ning vanad vene põkad, millel juba kirjas, et heas korras palju odavamad ei ole. Mullaharimiseni loodan ka jõuda kui ükskord sobiliku adra leian...

pegott
20:34 05.12.2007
Ehk on mahti kevadel veel muljeid jagada HL.
snikers
21:47 05.12.2007
Ma soovitaks ka teelt T-25 või T-40 kuna lihtsalt seda hinda nö "välismaa" traktoriga ei teeni tagas!
Kui näed ühe korra vaeva,et kõik tihendid mis puudutab hüdrosüsteemi ära vahetada ning mootor päris kohviveski pole siis on ta suht igavene.

Kui tahad head 4 veoga traktorit siis T-40 AM. Ainukesed probleemid on esisilla tihendid ning ka roolisüsteem ning muud tihendid. Ülejäänud on nii robustne,et sõida või vastu seina ikka jääb terveks.
-----

Eks NL traktorid on siiski väiketalupidajale/suvitajale best bang for buck.

Ainult niitmiseks jne on mõtekam osta aiatraktor millel kõhuall või ees muruniiduk. Lumelükkamiseks ja niisama mõne asja sikutamiseks on suvaline hea firma ATV äärmiselt hea+ sellega saab niisama tiirutada ka.

Üldiselt jah löö kõik kulud kokku ja alles siis otsusta millegi kasuks. Võib olla tuleb odavam kartul poest osta :D

HL
10:47 06.12.2007
Kui meeles on, siis võib kevadel muljeid jagada küll...

Ega ma hiinlast päris lambist ka kohe ei ostnud, vaid sai ikka natuke ringi ka vaadatud. Näiteks, kui 10+ aastat vana (kuid kirjas, et heas korras) T25 eest küsitakse summat 60000-70000 vahele, siis tundus olevat mõistlikum osta natuke kallima raha eest (30hj tuli koos KM 105000) uus traktor. Eriti kuna pakuti ka liisinguvarianti.
Hiinlased (vähemalt jinma ja dong-feng, mida ise ja tuttavad mehaanikaga rohkem sinapeal sugulased saanud natsa näppida) on täpselt samasugune elementaarne raud nagu vana vene oma, mille parandus endal ei tohiks võhma välja võtta. Ja nendelgi käib see tootearendus venelastega analoogselt lääne toodangut kopeerides.
Omaette küsimus muidugi pikaajaline varuosade saadavus, kuid seda näitab ainult aeg.

Ja murutraktori või ATV või mõne muu asja ostmise kahjuks räägib tugeval nende vägagi mittekonkurentsivõimeline hind.

Ja kartulit on raudselt odavam osta poest, kui ise põlve otsas kasvatada. Kuid kõike ei saa ka ainult rahas mõõta...
.-.
12:24 18.01.2008
nägin sauel müügil mingeid 25 hobujõulisi foton europard'e, mis võiksid teema autorile sobida. hinnaks oli neil 99 tuh. pluss käibekas. tipa kallimad küll kui muidu hiina masinad, aga selle eest saab neid väidetavalt arvele võtta registris.
marguss 222
19:01 08.02.2009
Kuidas masinad vastu peavad?
saareka
09:16 14.02.2009
Tere.Oman t25 91a masin,hea kuid veidi lahja minu raskete maade jaoks. Hakkasin ka uuele masinale motlema ei tea kas foton-254 sobiks,joud sama ainult esisild juures,sellega peaks saama tood teha kull ma arvan.
,,
22:32 14.02.2009
Indrek Pungar
17:33 15.02.2009
Enne kui otsustate uue traktori osta, soovitan läbi astuda Maaritsast, Peetri Talutehnikast. Müüme Dong Fengi traktoreid 25, 30, 35, ja 40 hobujõudu. Dong Feng traktoritele on garantii 2 aastat või 500 töötundi. Uutel mudelitel on euro-tüübikinnitus ja nad on ARK s registreeritavad. Varuosade hinna ja saadavuse üle ei pea muretsema. Varuosad on 100% kohapeal olemas, hinnad ei ole kallid. Pakume ka üle Eestilist hooldust ja tehnilist abi. Dong Feng traktorid on Eestis ühed enimmüüduimad väiketraktorid. Kvaliteet ja tehnilised näitajad on kindlasti etemad kui vanadel vene "põkatsitel" Väiketraktoritele pakume ka lisaseadmeid: kartulitehnika, heinatehnika, tõstukid, kopad, kärud jne.
Mõistliku pakkumise korral ostame tagasi ka teie vana traktori.
saareka
18:56 15.02.2009
Kas dong-feng ei ole liiga vaike ja kerge,et sellega maal tood teha,motlen puude vedu ja kundmine, need nagu sellised raskemad, teised tood vist juba kergemad.
Indrek Pungar
08:49 16.02.2009
Sõltub palju teil kündmist on. Lugesin eelnevalt , et mõtlete 25 hj Fotoni peale seepärast pakkusingi samaväärset Dong Fengi. Dong Fengi on meil 25-40 hj. Kui siiani olete läbi ajanud T25ga ja leiate et see on veidi lahjavõitu siis 35 või 40 hj neliveoline Dong Feng oleks kindlasti suur samm edasi, samas saaksite kasutada edasi teil juba olemasolevaid haakeriistasid. Kui soovite võimsamat traktorit siis neid on meil ka - ZETORIT. Helistage meile 5041986, ning rääkige mis töödeks traktorit vajate ja kui suured on mahud, siis teame ka nõu anda, et masin saaks paraja võimsusega.
..-
09:40 23.05.2009
Mis vahe on dong-feng euro mudeli ja mitte euro vahel, ja kas see mis ei ole arkis registreeritud kas sellega siis teel liigelda ei tohi.
mg
13:06 24.05.2009
Mina kasutan juba 5 aastat jinma 28 hj mudelit ja olen ülimalt rahul. Loomulikult on mingisugused pisikesed vead olemas aga hinna ja kvaliteedi suhe on küll ülimalt paigas. Ja kuna tegemist on neliveolise isendiga siis T 25-ga ei ole siin mitte midagi võrrelda - igal juhul on hiinakas parem. Kuisjuures ma ei kasuta seda mitte hobi korras vaid igapäevases töös nii et töötunde on kogunenud pisut üle 4000-de. Mina julgen igal juhul soovitada eriti arvestades ,et hetkel saab kõikidest hindadest normaalselt alla kaubelda.
205d
10:17 29.12.2011
Uuriks siis hiina traktorite omanikelt, kuidas masin vastu peab ja palju töötunde ka tekkinud on. Foorumites soovitatakse kasutatud jaapani väiketraktoreid, kuid vähemalt need, mis eestis müüakse, tunduvad olema rohkem muruniiduki mõõtu. Silma on jäänud jinma 354 või dong feng 354.
td
11:09 29.12.2011
omal t-30 ja hiinaka vastu ei vahetaks.
156SW
19:42 06.11.2012
Varmo_2
14:19 11.03.2013
Tere,
Oman Foton 404 kab. varianti. Töötunde praegu ca. 80(3 kuud vana), siiamaani pole küll midagi katki läinud. Ainus hiinakas reeversiga. Talvel olen metsa väljavedanud(Country metsakäru tõstukiga) ja lund lükanud. Siiamaani pole midagi laita. Kui uskuda tehaseandmeid siis Fotoni(32kW) veojõuklass on 12kN ja T-40AM ainult 9kN.
Tundub uskumatu kuna T-40AM on Footonist raskem ja võimsam ning peaks rohkem vedama.