olemas kopra-trans ja kopra veod. Omanikud peaks kattuma , aga minuteada transis paremad tingimused kui vedudes. Kui tahad pappi teenida siis kettad lõhki ja nagu kuulnud olen siis vedudes ka palk ei kipu õigel ajal peale tulema, no saad miinimumi kätte ja siis oota kuu et ülejäänu saada. Nagu kuulnud siis sassid panevad vedudes riia-tallinna vahet nii, et ***** märg, hommikul 5 riiga , siis 10-15 kohta maha peale ja tallinna tagasi, no nii kuskil 23 saad koju ja hakkad hommikul tallinnas teise ringiga peale. Kui huvitab selline tulevik siis pigem soovitaks transi. Seal palgaga probleeme ei pidavat olema ja töö normaalsem. Aga eks see ole sinu otsustada.
Kopra-onud sõidavad ka est-fin vahet nii soolodega, kaubikutega kui ka poolhaagetega ja laevas ma kyll ei ole kuulnud kopra-poiste nurinat oma leivaisa yle.
Fakt on see, et autojuhtidest puudus ja kui kuskil ikke autojuhil ***** lohku tõmmataxe, siis lihtsalt selles yrituses ei keerata enam rooli.
Aga yldiselt on nii, et igas firmas leidub kedagi, kes kunagi pole millegagi rahul ja ina viriseb. Kõige kindlam ise kohale minna ja asja uurida. Teinekord kui viitsid, mine sadamasse ja kysi meeste käest, kes antud firmas rooli keeravad.
Teadjamad kodanikud, kuidas seal nüüdseks olukord on? kas ikka samasugune nöökimine ja orjapidamine või saavad autojuhid ka teenitud palga korralikult kätte?
Ehk kirjutaks keegi firmade nimesi , kes ei maksa palka , kui oled ise korralikult tööd teinud . Vastan ise , korralik töömees , saab alati ja kõikjal rahad kätte . Kas on vastuväiteid ? Vastan uuesti ise ! Vastuväiteid ei ole .
Arvan kindlalt ja usun kindlalt , et !!!!!! Rekkafirmat ei suuda keegi üleval hoida , ainult lubadustega . Vaata alati peeglisse , mina maksan alati töömehele palaga välja , ka siis kui olen ise lüpsta saanud ! Joomane autojuht , on meil kahjuks , pidev nähtus . To viimane , küsiks MIDA MA SIIS EI TEA `???
jah, see on raudreegel, et korralik töömees saab teenitud palga igal pool kätte. isegi allandos ja toiduvedudes teenivad head mehed täiesti korralikku palka.
kui palk saamata või sinusse suhtutakse "pahasti", siis tuleks peeglisse vaadata.
tulevik ongi muukeelsete autojuhtide päralt. ettevõtluse eesmärgiks on kasumi teenimine ja kui muukeelne juht teeb sama töö paremini ja odavamalt, siis nii nad eestlased selle ameti pealt välja söövad.
eestlane tahab palga auga välja teenida ja kätte saada.Muulane on väikse palgaga ka rahul,sest ülejäänu saab kõrvalt näpistada ;) (paagis ja koormas on ju lisapalk)