Veoautod ja rasketehnika

Ettevaatust - Kagutrans

janaras
11:30 30.10.2007
Lõuna- Eesti kaugsõidu autojuhid, olge ettevaatlikud Kagutrans-i tööle minemisega, sest suured lubadused, pidevad solvangud ja firma maksejõuetus palkade väljamaksmisel on firma igapäeva rutiin.......

edu

Muudetud 09.04.10 19:18

kristo l-eestis
10:04 31.10.2007
tõsi ta on, tublid mehed on juba laiali jooksnud.Kuidas firmajuhid aru ei saa, et autojuht on see, kes neile raha teenib.
eelmisele
14:54 31.10.2007
Lugupeetud Kristo, see et sind sealt minema kupatati ei tähenda veel, et tublid autojuhid oleks laiali jooksnud. Mees, tule pilvedest maa peale tagasi.
No jahh
11:34 01.11.2007
Ei teaks küll et Kristo oleks sealt minema kupatatud,viimane kommentaar on kagutransi juhtkonna poolt vast.Rahadega seal pidevalt probleem,tublid mehed kes aastaid tööd teinud laiali jooksnud.Palganumber mida seal meestele makstakse kui makstakse on naeruväärne,tehakse tööd aitähh eest ja juhtkond paneb peenikest naeru et las lollid teenivad meile raha.
endine
21:23 03.12.2008
See on tõsi. Ja kui lähed lõpparvet küsima siis naerab sulle näkku
Kui lehmale pärg pähe panna kas ta on siis pull.
anüüd on see sama punt juba ATP Logistika nime all.
olge ette vaatlikud
jama lugu küll
10:18 04.12.2008
Eks sama lugu on ka allandoga, öeldakse et tuleb kokku hoida ja me raiskame liiga palju, ega siis bossid ei ole nõus nüüd väiksema raha eest elama ja las neegrid töötavad selle heaks. Ettevaatust kõigile selliste asjadega, ei soovita kellegile seda firmat
DESPERAADOS
10:59 04.12.2008
seal käib juba okt.lõpust likvideerimine--vaadake arvutist!
kindlasti..........
13:19 06.12.2008
ölen kahe käega selle poolt et, autojuhid annavad sellist inffi ,sellistest LOLLI MÄNGIVATEST JA PETTUR FIRMADEST. siis mehed, meie jöud peitub ainult ühtsuses. ja palve ka teistele kellel on probleeme, palga saamisega jne, jne,jne. siis vötke julgelt siin foorumis söna. EDU KÖIKIDELE......
endine eksolane
22:01 06.12.2008
Ka Ekso hakkab omadega rappa jooksma.Mehed räägivad;et kodus olla ei lasta,aga kui euroopas koorem maha panna,siis tagasi midagi tuua ei ole ja istutakse nädal parklas.Koju tulles öeldakse,et sul tunnid tehtud ja mine aga söitu.
endine eksolane
22:05 06.12.2008
Kusjuures seismise eest ei maksta kopikatki.
pudrumäed
19:34 09.12.2008
ekso maksab vähemalt palga alati õigeaegselt. vaata teemat eksolane
to pudrumäed
19:16 10.12.2008
Kas keegi astus varbale?Oled ka üks neist kontorisistujatest-targutajatest,kes laua taga istudes teavad paremini,kuidas Poolat ja euroopat sõita ja ka seda,palju auto teie arvates PEAB kütet võtma?Mis palgast me räägime,kui te meelevaldselt juhi palgast igasugu asju kinni peate.Teie jaoks ju kõik juhid röövlid-vargad nagunii.Ja mis teemasse puutub,siis on sel vahet,kuidas mingi külakurnajate kamp end nimetab,Ekso või Kagutrans.
marxsa
22:25 10.12.2008
pole eksol miskit viga.palk käes siis kui aeg.eks kõigil hetkel raske
mina mina
23:11 10.12.2008
tere tegelased!

ei käse teil keegi seda rooli keerata!pange oma firma püsti ja ongi lahendus!majandusest olete te ikka kauge-väga kauged!selge on see,et need firmad kes jebivad palga maksmisega nende eesotsas pn ... aga muudest asjadest ma päris sama meelt teiega pole.üldiselt on rekkafirmade rentaablused suht väiksed ja ilma nende niinimetatud kontorirottideta teil ka midagi teha ei oleks.ÜLDISELT ON NII,et kui ei meeldi pole vaja või kui mehed olete minge ülemuse juurde ja tehke asi selgeks-mitte ärge kaevelge siin foorumis!

Muudetud 05.02.09 15:35

Rappija Jack
11:36 13.12.2008
Mis ma ikka oskan öelda kui, et mul jääb ainult SÜGAV KAASTUNNE nendele kolleegidele kes töötavad edasi Fürer Trumpi ja tema käisilase Käisi juures.
Ärge laske ennast alandada neil pealikel!

Muudetud 05.02.09 15:34

rappijale
12:14 13.12.2008
see, et sina ennast seal "alandada" lasid ei tähenda veel, et teistel oleksid sinuga sarnaseid probleeme. teised saavad oma asjadega hästi hakkama ja ka ülemused peavad oma lubadustest siis kinni.
Rappija Jack
14:13 13.12.2008
tollele eelmisele teadmisex:

Mul pole AU olnud sõita sellises firmas kahjux või õnnex. Aga kuulates selle
firma juhtide alatasa jutte,et pole palka kätte saanud või siis antaxe jupi kaupa see on ikka jama. Ja mis puutub solvangutesse millest teemaalgataja juttu tegi siis ma täitsa usun teda sest teades seda Hr.Trumpi kooliajast siis see vend tulex saata käitumiskursustele
las õpib seal kuidas inimestega suhelda.

Muudetud 05.02.09 15:37

reinlaak
16:32 14.12.2008
Tervitan kõiki rekkamehi.Praegu on ajad väga ****d.Ega eestis kusagile minna polegi.Kõik kohad on tahtjaid täis.Meiegi firmast võttis liising 2 autot ära.Ise ka nüüd jalamees.Üritan uuel aastal piiritaha minna.et see sitt aeg üle elada.Aga soovitan kõigil meestel astuda ametiühingusse.Kui abi vaja on juristid käepärast võtta. Ilma ühingutta ei jõua me mitte kusagile.Kui a.ühing teeb firmasse visiidi teie palvel ,kaob nendel irvajatel tükiks ajaks naeratus näolt.Soovitan soojalt,üksinda rusikat vibutades ei juhtu mitte midagi.Ise olen aastaid liige.
kehvad ajad
16:49 14.12.2008
Ametühingu soovitan küll astuda, olen isegi üle aasta liige juba ja abi on kindel sealt ja rekkamehel 120 eeku kuus maksta pole palju ma arvan. Paljud arvavad küll et milleks mul seda vaja aga kui ikka boss teeb sinuga mis tahab siis on vähemalt juriidiline tugi olemas. Soovitan kõigile seda: www.etta.ee vaadake järgi, liitumine on lihtne.
ametiühingu liikmetele
17:19 14.12.2008
probleemi lahendus pole ametiühingusse astumine, vaid tööle minemine korralikku firmasse ja mitte nõustumine ümbrikupalgaga. kui neid oled vältinud ja tööandja teeb sulle nö liiga, siis tasuks peeglisse vaadata.
kui kuulata juhtide juttu ja sealt selgub, et 2/3 töötab ümbrikupalga eest, siis ei saa aru, et mida te virisete, kui ise nii lollid olete.
kehvad ajad
18:08 14.12.2008
Ma arvan et see ümbrikupalga värk on enamus firmadest kadunud juba aga lihtsalt kuidas see arvestamine käib ja milles on siin peegel süüdi, ei tasu nii ka alati öelda
Rappijale.
20:59 14.12.2008
see mida välja ütled on parim. AU SELLISTELE MEESTELE.
Oi ma ei või kui kõvad mehed t
21:51 14.12.2008
Mehed ärge ajage pada sõidate ja kõik siin viimse sendini maksudesse ja kettad on nagu prilli kivid.Oi ma olen neid soigumas näind pole ühte pole teist, ei tea milla papp laekub jne.
lihtsameelne
11:26 16.12.2008
Kas oskab keegi seletada miks ametühing on vait teemal: Palk ei tohi olla väiksem kui komandeeringu tasu.
Pole ju saladus ,et enamus kutselisi roolikeerajaid, kes ületavad riigipiiri saavad miinimum või selle lähedal olevat palka + komandeeringu tasu.
http://www.autoettevoteteliit.ee/?id=4&keel=ee&uudis
=136

eelmisele
10:04 17.12.2008
aü juht on tark mees ja ei võta sõna teemadel, millest ta midagi ei jaga ning, millega ei saavuta odavat populaarsust.
lihtsameelsele
13:38 17.12.2008
Kui aü hakkab palju nõudma, siis tundub ,et pangad ja liisingfirmad hakkavad kõige suurtemateks autopargi omanikeks ja kasutajateks (vaevalt et tööandjateks) ja enamus kangeid nõudjaid (aü liikmeid ) ootab tööturuamet oma hellitavasse rüppe.
Samas aü võib nõuda aga tööanda ehk veofirma eet ei seisa keegi - täiesti tühi koht on ERAA või autoettevõtete liit. ( tooks mõned näited : lauslollus tallinn-tatu mnt reedel sulgemine- sõna ei võtnud kumbki eriti ..õnneks aeg tegi oma töö ja nüüd on asi korras..icc , teed on lagunenud aga piiril võõrastelt ei juleta teemaksu (saastemaksu ) küsida ,( lihtsam on raskeveoki maksuga omasid koormata), jne.
ah,olge ikke nõudjad ja loodan ,et Teile kõigile jääb õigus ja rool pihku..

Kahemees
16:09 29.12.2008
Eksos kõik suhteline. Lihtsalt mõni mees elab teistest paremini. Kes kontoris lobisemas käib. see teenib. kes tõde näkku ütleb see seisab.
r5
16:45 29.12.2008
jääb mulje et ekso on tõesti kokku kuivamas, mõni boss tahab ikka liiga hästi elada autojuhi arvelt, varem ikka oli rostocki laev eksosi täis aga nüüd mõni üksik vahest eksib ära sinna
eelmistele
16:57 29.12.2008
paistab, et ekso on jäänud kellelegi hambusse. varem oli pidev sõimusõna allando. uskuge on palju hullemaid firmasid kui ekso ja mitte vähe.
volvo fh 460
17:16 29.12.2008
kindlasti on hullemaid, aga need teemad ja firmad tulevad ikka sõiduajal lällarist, autojuht kurdab oma elu seal kas ja kus passis, minul sobi siis ma sõidan ja ei kurda teistele oma muuresid, olen ka teel olles kuulnud ekso mehi
kagutransis sõitnu
23:00 29.12.2008
olen ise seal sõitnud ja polnud ültse hull need kes seal vingusid et raha kätte ei saa olid sellised kes laenudega ennast üle koormanud ja kui firma jäigi mõne tuhandega kuus sisse siis mina sellest probleemi küll ei näinud said järgmine kuu järgi aga seal olid muud plussid jälle mida polnud enam ammu ühelgi teisel eesti firmal.Nii et kes asjadest midagi ei tea ärgu mustaku teisi,Eksodele ka edu ja jaksu.
....olid muud plussid
20:15 30.12.2008

Mis need muud plussid olid siis??? Kas küttevargus või.......???
kagutransis sõitnu
20:42 30.12.2008
...olid muud plussid: Sa vaatad asja kohe vist oma rikutuse tasemest.Kuigi jah meil lubati autoga kodus käia kus iganes sa elasid ja see maksti veel kinni ka siis seda tuleb vist ikka jah varguseks nimetada kuna küte ju kulus!
tom-tom
21:02 03.01.2009
kas keegi teab midagi firmast Omecar oü,otsivad päris pikalt juhte sisevedudele
eelmisele
21:50 03.01.2009
vaata, mis nad juhtidele pakuvad. siis, uuri, mida juhid saanud on. sellepärast nad otsivadki ja jäävadki otsima. aga kuna juhte jätkub, siis elavad oma äriplaaniga ära.
pole viieline pole kahemees
00:52 04.01.2009
algas teema kagutransiga sujuvalt muutunud eksoks.eksos ka vist kehvad lood autosid vähendavad.kunagi oli 3 külmikut nüüd vist ainult üks alles nagu kuulda teel.aga eks igas firmad jamad aga edu meestele see aasta tuleb raske
eks midagi tean ka
01:43 04.01.2009
see omecar jah suht kahtlane teema, nagu mehed räägivad kes seal olnud on, et esimese palga maksmiseni ja nii need bossid seal elavadki, lubadused on suured ja leidub lolle kes neid elatavad aga ikkagi edu meestele kes on suutnud siiamaani veel roolis püsida, kerge see ei ole !
võõpsukas
11:34 07.04.2010
kuidas atb logisticul, ehk endisel kagutransil läheb? kuuldavasti päris halvad lood? kas vastab tõele?
täpseltteadja..
12:50 07.04.2010
väga ****sti jah.. kõik remondimehed ja raamatupidaja on koontatud(koondamistasusid pole keegi siiani veel saadud)
võõpsukas
01:42 11.04.2010
Autod ikka alles ja sõidavad?