Kas teab keegi võrrelda Scania v8 ja Super MAZ mootori jõu ja kütusekulu vahekorda ja kuidas sobiks Scania mootor MAZ-i mootori asemele?
Ma mõtlen kui palju hoorattad ja karterid erinevad.
Ma pole sedapidi vahetusega kursis aga meil üks mees üritab juba pikemalt Jamzi Scaniale vahele sobitada.Temal ei pidavat Scania v8 eriti kaua kestma ja ülemus soovitas tal mõne odavama variandi leida.
lihtsam on tõsta kabiin ümber,kui tahad kangesti mazziga sõita.Mootori tõstmine on kaunis mõtatu,kuna jõu ülekanded on teised.Siis peaksid ka käigukasti scanni oma panema ja siis kardaani ja vedava silla,jne.Lihtsam tõsta mazzi kabiin peale ja tuld.Tegel jube rõve võib olla pilt.Väkk.
Mul on plaanis vahetada Jamz mootor ära hoopis muul agregaadil kui auto, käigukasti ja kardaaniga pole mul midagi teha. Aga vana reduktor tuleb ikkagi Scanni mootori otsa sobitada.
Siinkohal küsiks kas keegi oskab soovitada kohta kust saaks osta normaalses korras kasutatud Scanni mootori.
Täis mõte mees, maz-i raamile scan mootor, enne tasub ikke scan osta mitte mootorit vahetada, hea et sa weel uuele r-seeria scannile ei taha maz-i mootorit panna. :D