mida arvate sellisest firmast nagu penske?? iga nädalae kuldse börsi esikaanel on kuulutus, et vajatakse autojuhte ja algajatel koolitamisvõimalus firma raha eest, olen seda kuulutust näinud juba ca 6 kuud. kas seal siis on tõesti töötajate puudus?? huvitav miks??
seal on lisaks töötajate puudusele ka alltöövõtjate ehk vedajate puudus. miks! vastuseks on raha.
kui soovid neid sponsoreerida, siis anna minna. muide on terve hulk kohalikke transpordifirmasid, kes maksavad sama töö eest oluliselt rohkem. penskele pole veel kohale jõudnud, et eesti tööjõud pole enam päris orjastaatuses ja orjasoovidega.
Penske on väga paindlik firma ja seda igas mõttes.Kuid palk on vist tõesti väiksem kui teistel sisetööd tegevatel firmadel aga kas see palga.nr on nüüd peamine ???? arvan et sisetööl on palju muudki tähtsat kui ainult raha..näiteks on koht kuhu nv minna,kus pesupesta jne.,
Selle 3 tuhande eest mis teised rohkem pakuvad ei viitsi küll kuskil tanklas magada kogu aeg..
Rääkige sellest, mida te reaalselt teenite, mitte sellest, mida teile lubatakse. Enamus klubides on 29K ka selline number, mida reaalselt ei teeni mitte keegi.
Olin penskes aasta tagasi sain oma lubatud palga alati õigel ajal,ilma küsimata oli see arvel..Tööl olid nii kaua kui tahtsid,tahtsid koju ja varsti oligi vahetus olemas..Töö lihtne ja loogiline..
Kuid läksin ka suuruse hullustuga kaasa ning lahkusin taga ajama pudru mägesid ja piima jõgesid...aga alati om parem seal kus meid ei ole...järgmises firmas oli kõik ok kuu aega nimelt esimese palgani mida pidi ootama 2nädalat ,järgmine kuu sain juba vähem kätte kui Penskes..Sulgesin selle firma ukse väljast poolt ning läksin järgmisse klubisse ..kus kõik oli ok reisid head autod uued,suured...aga kokkulepitud 2 kuu asemel olin sees 4 kuud,vahetus leiti kui lubasin auto mahajätta...
Olen ühe eelpool kõnelejaga nõus Palga nr ei ole kõige tähtsam...
Olen üks tüüpiline jooksik,ajan taga ma ei tea mida...........aga Penske on raudselt 1paremaid firmasid...Läheks heameelega tagasi aga uhkus ei luba...
Aga edu kõigile ja ohutut kulgemist
olin isegi kunagi penskes, olid head ajad ca 2 aastat tagasi, aga nüüd on head ajad läbi saanud, aga ikkagi PENSKE = best drivers school in estonia. vähemalt hollandlased teavad ja arvavad nii. raha saab, kuigi natuke vähe, aga õigeaegselt, mis ongi peamine.
olen olnud nende meestega ühes laevas, calaisist inglismaale sõitnud, aga nende jutt käib suhteliselt koguaeg küttemüügi ümber, et kes kui palju müüb ja kellele müüb jne. lihtsalt mehed, ÄRGE VARASTAGE JA TEHEKE TÖÖD, ise firmaomanik olles on sellist juttu küll sitt kuulata. et oh ma eelmine kuu müüsin tonni naftat maha, seekuu on sitem olnud ainult 700 l saab kõrvale panna. teenige ausalt raha, mismõtet on varastamisel?!
olnud isegi seal 2 aastat palk jah 29000 aga muud lisad mida esialgu ei arvestata tel kasutus limiidid ,kiirelt sai koju kui tahtsid(erandiks suvine puhkuste aeg),navid ,kogu muu elamiseks vajaminev krempel firma poolt ,söök välja arvata.korralikud tööriided päris x kogus neid kohe,ja suhteliselt inimlik suhtumine kontori poolepealt kui mingi probleem.mnjahh kütte müümine seal selline rida millele ilmselt tõmmatakse kriips peale kunagi aga oli juttu juba ammu et kohe kraanid kinni.ega ise poleks tahtnudki sellega jamada aga eks lisaraha ka ülekülje ei jooksnud.täitsa ok oli kui sobib sisetöö,palk oli alati õigel ajal üle .tulin ise ära koduvahet sõitma.
nalja mees oled sa,tonn kütet ja 700 liitrit,mis firma ülemus sa sääne oled.kui natuke mõtled mis liitrid ja summad need on,siis vast taipad,et see pole võimalik.ja kui eesti mees oled tule istu lauda ja ütle tere mitte ära kuula pealt ja levita lolli juttu internetis.kena päeva teile kõigile.
see 700 või 1000 liitrit pole mõnele idioodist autojuhile mingi kogus vasakule panna. ainult ei saa aru, kas nad tõepoolest mõtlevad, et vahele ei jää või ongi nad lihtsalt sellised idioodid.
to Coe:oled julge ja aus mees,minu soovitus sulle:mine vajadusel sinna tagasi!Uhkus on hea joon,aga kui asi on seda väärt,neela alla,sest ka see näitab mehe väärikust.Ehk oled kogenud,mis tunne on igal hommikul vastikustundega tööle minna?Edu sulle!
Ega see tagasiminek näita mingit uhkuse allaneelamist. Tavaliselt sellised mehed ongi paremad, sest nad on juba omad vitsad kätte saanud ja ei kipu enam ringi jooksma ja niisama tühikargama. Lisaks võisid nad ju mujal kogemusi ja tööandjale väärtuslikku infot omandada ja seda nüüd endise tööandja juures edukalt ära kasutada.
See ärakäik on nagu koolituse eest. Tööandja peab muidugi vaatama, keda on mõtet tagasi võtta ja keda mitte.
Töötan ise hetkel penskes ja ei nurise.....palgapäev on palgapäeval(võid isegi kellapealt öelda et nüüd on palk tulnud),9 tundi sõitu 11 pausi-kui isegi mitte rohkem....45 h vähemalt nädalavahetusel paus....Puhkelaager põhimõtteliselt....töö on norm aga autod annavad soovida(v'rrid ja väikesed).Aga nüüd vist enam uusi juhte tööle ei võeta....eesti juhte ma mõtlen .Poolakat hakkavad juba sisse tulema. nii et pikka pidu enam ei ole
eesti autojuht töötab niigi väikse raha eest,siis poolakas.... ja ega see tööle saamine eestisse ei käi lihtsalt,nagu mõni arvab.need 3000.eur.suurused palgad,on end LOLLIX JOONUD AUTOJUHI UNENÄGU.
eesti autojuht töötab niigi väikse raha eest,siis poolakas.... ja ega see tööle saamine eestisse ei käi lihtsalt,nagu mõni arvab.need 3000.eur.suurused palgad,on end LOLLIX JOONUD AUTOJUHI UNENÄGU.
pakume autojuhtidele võimalust tööga teenida 10 kuni 100 tuhat krooni kuus. tasu on vastavalt tööle. millegipärast ei suuda keegi juhtidest rohkem tööd teha kui 10...30 tuhande krooni eest ehk tegelik tasu ongi see, mitte 100 tuhat nagu enamus juhte arvavad.
Karm reaalsus on see, et palgale paneb piirid sohvrite töö ja puhkeaja seadus, seda eriti digikaardiga sõites. Et tublisti üle 30 kilo saada (eriti km taga ajades) tuleb juba susserdama hakata. Digikaga on see suht keeruline- riskantne ja vahelejäämisel kallis lõbu.
Odavad poolakad on omaette teema. Mõnedki firmad on nendega orki lennanud. Sest odav asi on ikka odav asi. Ja miks peakski korralikum keeli valdav juht ennast odavalt siin müüma, kui terves euroopas on suur puudus juhtidest.