Andke keegi nõu et mis teha tendi lõikamise ja kütte varguse vastu, täiesti suur probleem ja kuda võidelda selle vastu? Oli konkreetne juhtum valge tanklas laupäeva öösel ca 04.00 paiku kus päris mitmel kärul lõigati tenti ja käidi kärus sees, politsei abi on täiesti null v.a. kui ise pätti talle nina alla ei tõsta
Mul lõigati tenti 2007 suvel Valges. Õnneks midagi ei varastatud, aga kes turvast ikka tahab :)
Kütust varastatud ka Leedus korra.
Sellised vargad kes nii teevad ajavad ikka **** keema küll, aga samas pole midagi teha ka nende vastu. Politsei ka ei suuda asjaga tegeleda. Siis tuleb lihtsalt leppida et selline ongi elu
Kahjuks jah Valges ei ole sinna maja taha ühtegi kaamerat ja tanklatöötajad kehitavad õlgu ja räägivad et sealt käib öösel igasugu kaadrit läbi, kui mõnda sellist varast näen siis annan küll kangiga vastu pead ilma ette hoiatamata. Oleks ikka mingit paremat valvet vaja sellistesse kohtadesse sest rekkajuht on jummala kaitsetu sellistes olukordades.
Iiri, tööd teen ikka. Reedel jõudsin Saksast, kolmap. tagasi. Ja see, kui ma mõned postitused siia olen teinud, tähendab et ma tööd ei tee? Siis hea mõtlemine sul ;) Ja muide väga palju on juba Poolas ja igalpool wifit.
Enamasti viimasel ajal tasuta. Olen juba wifit PL-s paljudes kohtades avastanud - Kalvaarija terminalis, Bialistoki mäel, mööda Põhjakat siis loomaaias, Pomellenist minnes Pomelleni piiris Orlenis, Franki minnes Port2000 ja seal Lowiczis, Opoles,Görliza BP-s. Hetkel rohkem ei meenu
R480.sa oled suure pedaale talland AASTAKESE.... ja juba votad igal teemal sona.uuri ikka algul elu....ja siis pajata. AGA MUIDU IKKA EDU TEGIJATEL JA SULLE SAMUTI.
Oli kord juhus, kus leedukas üritas ühelt eesti mehelt kütet varastada, aga kogemata pumpas enda kütte eesti mehe paaki.
Endal on ainult tenti lõigatud.
kütuse varguse vastu üks vana nipp.tuleb osta san tehnika poest kanalisatsiooni toru.mõõta välja paras jupp,panna see paagi kaela peale ja siis ööseks padjad tühjaks lasta.endal varastati neljapäeva öö vastu reedet slovakkias firma väravas 200l.turva hommikul kehitas õlgu ainult.abi pole ka lukku panemisest sest siis jääd ilma nii küttest kui korkidest.sitemal juhul löövad veel kangiga augu läbi paagi.
Kahjuks järjest süvenev probleem.Seni turvaline Rootsi on ka sellest tõvest haaratud.Viimati käidi kolleegidel lõikamas Ödeshögi IDS-s.Södertälje SCANIA plats pole juba eelmisest aastast enam turvaline.Hoiatuseks Landskrona külastajatele;seal on öösel tööstustsoonis parkijatel korduvalt paake tyhjaks tehtud.Vargad ei hooli ka territooriumile paigaldatud valvekaameratest.Värava taga parkivatest autodest kaovad nii asjad kui kütus!Muide kütus pannakse pihta mõne minuti jooksul ja 200-500l kaupa.Küllap on kaubikus 1T-ne konteiner ja hullult võimas pump.
Rekkamees jummala kaitsetu siinkohal, pane või san.toruga paagi kork peitu või mis veel siis leedukad pressivad tungrauaga ja terava otsaga toru paagi alt sisse ja siis jookseb ikka tilgatumalt tühjaks paak või siis on üldse paak ära varastatud küljest, sel juhul on küll tõstukit vaja vist.
ärge nüüd sõimake midagi neid leedukaid . neid varganässe on igal rahvusel ja eestlane pole siin ka patust puhas. kui ikka võimalus on siis eestlane varastab nii et anna tuld nii kärudest kraami kui kütust müügiks nii et pühime ikka alguseks oma trepid puhtaks
Müügil ka sellised sõelamoodi asjandused paagikorgi avasse (väikeste aukudega toru kinnitatakse paagi avale ja sellele omakorda paagikork), mis ei lase voolikut paaki pista. Mida sellest arvate?
Keeratakse paika umbes nagu paagikork, painutatakse "kõrvad" seestpoolt ära lahtikeeramise vältimiseks ja kinni ta ongi. Jääb umbes sentimeetri jagu tavalisest ava kõrgusest kõrgemale.
neid sõela moodi asjandusi olen ma näinud volvo esinduses tallinnas, oli justkui mäletamist mööda suht kirve hinnaga, aga kui samas hoiab ära kütuse varguse siis peaks esimese katse korraga tasa olema.
Kokku 5 nike-t. 2 it-s firma õuel,2 kedainiais ja 1 jäigi teadmata. Sõidetud aastaid ja parklate järgi ja ütleks nagu enda veaks , et kohta ei valind,kuigi probleeme polnud,maksti kõik parklad .Seega saab sõita ilusti ja mööda normaalseid radu,kui firmad maksaks kinni parklad.Kahju vaadata mõningaid firmasid,kes käsevad "metsakates" magada ja uued kotid juba ainult üks paik.
kui Leetu sisenedes anda piiripeal 20 liitrit diislit ja 35 euri teatud ettevõtte rohelise kaubiku juhile, siis saate kleepsu, mis aitab vältida hilisemaid probleeme kütusevarguste ja tendilõikamistega. võimalik on osta ka vastav nn aastapilet. eestis vahendab seda ERAA. see pilet ei kehti Lätis.
Viimase aasta jooksul on mõlemad teemad kuumemaks läinud.Küllap on Shengeni laienemine ka asjale kaasa aidanud.
Sain oma viimased Nike`id aasta alguses Belgias Nazarethi tanklas.Varem on seal igas võimalikus nurgas seistud ja pääsetud.Nüüd olin tankla poolt 5-s auto kuuses ja sain 2x0.5m-st lõiget.Muidugi läks ka kaupa kaduma.
Minu marsruudil ongi NL ja B kõige hullemad maad.Võimalusel saab neid ikka öösel võetud.