Oskab keegi soovitada, kust saab veoautole seisukliimat. On kuulda, et Hispaaniasse sisenemisel hakatakse nõudma. Praegu tean ainult nii palju, et neid saab teatud margi esindustest, aga teistele markidele ei taheta (osata) paigaldada. Oleksin väga tänulik kui keegi annaks vihjeid.
väga õige,et hakatakse nõudma.See peaks olema kohustuslikus korras kõikidel veomasinatel.Mäletan,kuidas poolas oli lämbe suveilm,ise väsinud,nagu tont,magasime nii,et higi voolas.Mis puhkusest nii juttu saab olla?
Meil klubis ühel Scanial on seisukliima. Scania Topline kabiin jääb liiga suureks selle jaoks, et Scania originaal seisukliima ei jahuta korralikult seda suurt kabiini ära.
Muidu on ju vinge asi. Suviti eriti teretulnud lisa
Olen ise neid paigaldanud ja kõige normaalsem tundus Waeco oma, millel oli kohe margikohane paigaldus kmpl. Waeco töötab nagu väike külmik ilma veeta aga webasto TCC-100 veega(pole minuarust nii effektiivne ja paigaldus jätab soovida st. nõme veepaak ja voolik). Hinnavahe oli vist ca 5000-6000.
Lisaks üh lingi kah: http://www.waeco.com/de/1834_1851.php
See nõude jutt pigem kõlakas. Mudugi olex ta super hea asi. Kust sa saabusid R480. Sa ikka pajata foorumis pikemalt oma reisidest,siin noori poisse väga huvitab rekkemehe elu. Mudu mõtetud mehed,haaravad ininsiatiivi,kes pole roolis istunutki. EDU KÕIGILE.
No, pole viga midagi R480'l ju. Ta on mu lapsepõlve sõber, tunnen vääga pikki aastaid teda ;)
mul magnumil seda asja ei eksisteeri, aga kui kunagi tõest nõudma hakkavad, siis peab panema selle, kuna ämmelga tööd teen ( rootsi - hispaania)
Andres, sa ikka möllad siin internetis :D
Keegi siin küsis mu kohta. Saabusin laupäev Saksast. Nüüd täna kiman Ungari poole.
Kui tahad et reisidest ja asjadest räägitakse, siis tehke ju eraldi teema selle kohta ;) muidu nõme, küsitakse üht, räägitakse teist.
Seda võin oma reisidest veel mainida et olen juba 9 kuud Euroopa radu mõõtnud :) Ja eile sai mu R-il 100000km täis. Edu teile!
tooma 311, oled sa ise seda seisukliimat paigaldanud (kui lihtsalt oma autole) või töötad sa paigaldus firmas?
kas eestis on selle toote edasimüüjaid. saaks tootegi kätte, küll margiesindusele kohustuse annaks see ära paigaldada. garantii autodele ei taha hakata ise uskild seda kaabeldust vedama hakata.
Käisin eelmise nädala lõpus silberauto Truckshow-l ja seal tuli meil see jutuks, ja nemad mainisid, et see nõue pidi kehtima hakkama uutele autodele, mis tehasest välja tulevad, septembrist voi novembrist.
aga see nõue, kas nad seal hispaania piiril nõuavad või mitte ja kuidas kontrollivad, see on võibolla legend ka. ei kinnita ei lükka ümber, aga parem on valmistuda selleks ja ei ole vaja mu hingele seda, et mõni mu autojuht või ma ise peaks seal kuumas suve öös elu kaotama või raske tervisekahjustuse saama. ega siin eestiski see õhtune magamajäämine just lust ja lillepidu ei ole kui ikka on väga kuum periood. ööga jahtub küll maha kabiin, aga ikkagi...
Ise töötan firmas kus on neid juba paigaldatud. Paigaldus suht lihtne ei vaja erilist auto lõhkumist ja vajab ainult toidet. Ja minumeelest müüs neid Tartus E.T.V.A või ka Autodet. Jutt käis loomulikult Waeco seadmest.
tänud kõigile vastajatele, aga lõpuks hakkas ka selle margiesindus, mis mind huvitas, seisukliimasid pakkuma ( waeco toodangut ) ja kõige hullem hind polegi, muidugi kaen ka e.t.v.a. -st, et kas ja mis hinnaga nad pakuvad.
autojuhtide eest tuleb hoolitseda, sest nemad toovad ju mulle kasumit ja kuna olen ka ise sangas siis tean täpselt kui raske ja vastutusrikas see elu on. need autojuhi kandidaadid jätsin hoobilt ukse taha kes tulid jutuga, et a´la mis see autojuhi elu ikka ära ei ole. ainult istu ja keera rooli.
oh, oleks see elu (töö) nii lihtne.
jõudu ja jaksu kõigile roolikeerajatele. palju kilomeetreid ja vähe politseinike.
minu arust pani DAF-dega tegelev Alpteri nimeline või oli ta miski Truck Trading(esinduse moodi asi) Tartus ka neid veevärke katusele....mis see üritus maksab ka kust seadmed tulevad pole aimugi...
tahaks isegi teada kus neid ka eestis peale pannakse ja kas ka korralik töö ning kas nn. "vesipeal" kõrgus ka lõhki ei lähe? ja üldse kas siin mõnda meest
on kelle autol see peal on võiks ju muljetada kuidas asi end õigustab ja kui palju akusid kurnab? tänud ette.
Väikse rattaga jääb täiesti mõõtu,normaal rattaga läheb paari sendiga üle ja suure rattaga on seitse senti üle. Rehvi kõrgused vastavalt 60/70/80 mul endal kahel autol peal need waecod ja soojalt soovitan
Akude kohapealt ütlen seda et tal on akude säästmise programm peal jätab alati käivitus voolu alles.Edu teile kõigile.
topline scanial jääb waecoga kõrguseks 4.04, normaalkõrgusega autol siis
ära tasub ta sedamoodi, et suvel, kui päeval sõidukeelud, saad öösel sõita ja päeval normaalselt ja odavalt magada ja ei tule keegi tiksuva mootori kohta köhima
meie firma DAF FT XF 105 - tel on paigaldatud seisukliimad DAF Tallinna esinduses võite sealt küsida nad kutsuvad mingi firma paigalduseks ja hoolduseks kohale. Ja ei pea katusele panema, meil kabiini taga. Kabiini taha pannes peab enne vaatama haake ja kabiini vahet. Meil väike probleem - lohukohtade läbimisel kipub külmaagregaadi luuk vastu kliimaagregaati minema.