Kuidas siis tundub digimeerik?Põhiliselt toodavad neid siis Stoneridge ja Siemens VDO.Stoneridgel pidi see paberivahetus olema vist veidi raskendatud,et süsteem pidi veidi nõrk olema,vajab tunnetust.Aga Siemensi kohta pole midagi kuulnud.Autokoolis meil oli väike tutvustav tund siis tundus see digitaalmeerik päris keeruline küll,salvestada saab veel eelmise päeva tegevusi tagant järgi.Aga kui töökindel ta on,on kellelgi jamasid ka sellega olnud?Kui tihti neid väljavõtteid sealt prindite?Meil öeldi küll,et autojuhi elu nii lihtsaks tehtud, aga ma ei tea, mulle tundus küll veel keeruline, keerulisem kui analoogmeerik.
Igastahes ootaks asjalikke kommentaare juhtidelt,kes kasutanud on,arvutimänge mänginud poisid palun ärge kommenteerige vaid kimage edasi.Tänan.Turvalist veeremist
ise kasutanud simensi toodangut ja mingitest ketastest ei taha enam kuuldagi. välja printida pole vaja midagi, v.a. kui vaja märkida taha küljele mingi märge. näiteks ei leidnud parkimiskohta või vaja laevale sõita vms.
hommikuti panen ainult kirja kahe nädala summeeritud tööaja näidu ja kõik. siis hea arvestada kui palju sõitnud ja palju saab sõita veel. minul hakkas aegaajalt ette viskama mingit kirja "seadme viga" ja mingi kood oli ka järgi. vajutasin "ok" peale ja sellega vist fikseeris ära, et viga teatavaks võetud ja siis töötas jälle edasi. käisin esinduses seal uuriti-puuriti viga üles ei leitud, hetkel vea teadet ees ka ei olnud kuid peale seda pole rohkem kirja ette visanud ka. algul võib tunduda küll see hullu teadusena, aga jumalast lihtne kasutada.
Välja on vaja printida iga päeva kohta leht, mida tööandja peab säilitama 12 kuud! Täpselt samad seadused kehtivad ka digimeerikule, mis ketastelegi. Lisaks on vaja sellele lehele juhi allkiri.
Kui arvad, et andmete elektrooniline kogumine on odavam, siis muidugi pole väljatrükke vaja. Minu teada on selleks vajalik seade piisavalt kallis, et selle soetamine on majanduslikult põhjendatud Eesti mõistes ikka väga suurtele ettevõtetele.
aga mina lasin aastase info välja lugeda teeninduses ja nemad kõrvetasid selle cd-plaadile. ei leia, et paberlipikutega oleks asi lihtsam ja odavam. sest termopaberi rullid suht kallid ja pole selle rullil paberi pikkusega hõisata. politseinik laseb aparaadist välja täpselt sellised kuupäevad, nagu tema näha tahab. koppel lasi mul välja 5-6 päeva, kontrollis ära, lõi oma templi ja allkirja alla ja ütles, et hoia alles, et kui keegi jälle kontrollida tahab, siis näita seda. pärnu scannis oli minuarust (kuulu järgi, äkki teadjam täpsustab) juhi kaardi tühjendamine (info maha lugemine) 100 eeku. ei ole teab mis suur summa, korra või paar aastas kulutamiseks.
Siemensi toodang on uute mersude standard vististi.Kui enne pole digi kasutanud, küsi tööandjalt koolituse võimalust, muidu algul palju peavalu.
Juhti kaardile jäävad viimased kuu aega, aparaadist saab aasta jagu tegemisi vaadata.Jälgi ka, mida ta Sulle peale auto seisma jätmist kirjutama hakkab, kas puhke või töö aega, seda saab taatleja muuta.
Selgeks saad, siis igati lihtne, mugav ja tänuväärt aparaat sõiduajast kinnipidavale juhile.
Sõidan Man Tga-ga 2007aasta käik ,digi lugeja on tohutult mugav asi ,kui lased 4,5 üle läheb punaseks,samas BAGI kontrollis-vormistatekse sulle akt mis näitab sinu elu-lugu .Kontrollivad tavaliselt viimased28 kalendri päeva.Kui sul on vahepeal puhke päevad siis lase klubil teha valjatrük EU-direktiivist mis hõlmab töö ja puhkeaja seadust.Tavaliselt prindin välja viimase sõidu päeva ja lisan selle sõitu mineku direktiivile. Alati saad lugeda ilma välja trükita oma sõidetud aega.Endale tundus ka alguses vähe keeruline kuid inimene õpib ja harjub kõigega.(ka naisega.)