Arstitõendi saab perearsti käest ja see ei tohi vanem olla kui 6 kuud. Ja maksab see 300,- Kui sul on juhilubadel ka varasemast ajast T kategooria ja sa tahad seda säilitada, siis on vaja arstliku komisjoni (miks?- seda ma ei oska öelda). Kui juba pere arsti juurde lähed siis võta kindlasti ka Ekat. juurde, igaks juhuks kui peaks olema vajadus haage järgi teha. Selle eest eraldi ei pea maksma.
Homme ise kh Ckat. arstitõendi järgi;)
Jõudu koolipingi nühkimisel:) !
Ei ei, üle 6 kuu ei tohi olla vana, mil sa lähed esimest korda õppesõitu tegema. Täna just käisin arsti juures, kaugelt tähtede nägemine oli ok, aga kui anti pilt ette et erista rohelised numbrid punasest taustast, siis oli asi ikka päris ******:( ütlesin küll et tund aega tagasi lõpetasin keevituse aga see ei täendanud midagi.
egas midagi tuleb silma arsti juurde minna...
mis edasi saab kui värvipimeduse testist läbi kukud?..annab üldse tõend saada...mul b kati jaoks arstitõendit vaja teha oli, siis ka osaliselt rohelise värviga probleeme oli, aga sain kuidagi hakkama.
Kehtib jah 2 aastat, aga ark eksamile minekul ei tohi olla vanem kui 6 kuud.
Pole ju keeruline aru saada.
Mul on sahtel täis neid 10 aastat kehtivaid tõendeid, sest iga kategooria sai tehtud täpselt selliste vahedega, et eelmine tõend ei sobinud enam arkile.
Sa kirjutad muidu asjalikult aga nüüd ajad küll segast. arstitöend kat.abcde.kehtib 5.a. ja arki saab teda esitada kui komisjonist pole möödunud rohkem kui 2.a. MILLEKS TE AJATE PAS....A KUI POLE ASJAST TEADLIKUD. Mina ARK.