Tere, kas oskate öelda mis makstakse sees palka,ise olen pakkumisi saanud 1000-1200.- päev + miinimum ametlikult ja olen alles kollanokk see tähendab,et algaja.
Või äkki oskate soovitada firmat kes vajab sisetööle juhti ja on lugupeetud firma.
Olemas kõik katid+ametikoolitus+ kohe saab ADR ka tehtud.
sa peaks äärmiselt rumal olema kui lähed ametlikult sisetööle min. palgaga. siis tömmatakse sulle vajadusel kott pähe firma poolt. ja sa saad lõpparvaks min palga. seda esiteks. teiseks kui tahad vötta liisingut vöi pangalaenu, no siis ole kindel et, min. palga saajal panka asja pole. 15000.- on päevaraha ja 15000.- min.palk ja seda ametlikult. ja alla nende tingimuste saadaks mina köik firmad peesse. jut siis euro sisetööst. ja muide ausad palgamaksjad on täna juba enamuses. edu liiklejatele ja jalakäiatele.
sellist rumalust , loeb ikka väga harva mida sinusugune suutis siia kirja panna. SIIS PANGAD ANNAVAD LIISINGUT VÖI LAENU, DEKLAREERITAVA TULU TAGATISEL. kas kanaaju on täna kaine vöi jälle joobes, nagu alati...........................
Õigus on Teil mõlemil. Pank ei vaata ametlikku palka, vaid kuu sissetulekut, mis laekub pangakontole. Mille eest see raha tuleb, on see palk, päevaraha, või altkäemaks, panka ei huvita.
Teadupärast maksab enamus veofirmasid välisvedusid tegevatele juhtidele suurema jao sissetulekust komandeeringu, e. päevarahades ja laekub see ikka kontole.
ps. oma teadmatust ei tasu kõvasti ja suurte tähtedega välja karjuda.
ja päevarahad lähevatki deklareeritava tulu hulka, kuna kui firma teeb pankka ülekande siis selgituseks märgitakse komanteeringu raha. on sulle LOLLPEA NÜÜD SELGE. uuri asja ja siis MÖKITA.
Ei tea mis mõni räägib, läksin ka panka laenu taotlema, algul rääkis jah teller et põhipalk selline aga ma ütlesin et meie maksusüsteem ongi selline et palk koos päevarahadega ja ta täitsa aksepteeris seda, nii et päevarahad lähevad arvesse küll. Ei hakka mainima siin et kes on lollpea või debiilne, see koht on arutamiseks.
olen ise allandolane ja see jutt pole päris õige, isegi kaevurid kes k-järvelt meile sisse voolasid on enamus kadunud, praegune seis on see et korralikud mehed lihtsalt kaovad ära ja üksikud tulevad asemele, lihtsalt sureb see süsteem välja
Allando on vist ka uusi autosid juurde ostnud, aga samal ajal on vanade autode arv meeletus tempos vähenenud. ERAA andmete järgi on sõidukikaartide arv vähenenud neil vist mingi kolmandiku võrra. Lisaks on neil mitme miljonine maksuvõlg peal. Kas see vilets aeg transporditurul on tõmmanud sellel firmal jalad alt?
Eks ole ju kõigil firmadel praegu rasked ajad ( mitte ainult Eestis) ja mingi aastakese või kahe pärast see veoturg puhtam peaks olema.
ega on jah jalad alt kadunud allandol, selle strantoniga on jah imelikud lood millest siin rääkida ei tasu. Juba aasta tagasi võeti 6 uut autot aga see on ka kõik vist, vist pooled vanad autod on müüdud ja aia ääres seisab ka ca 20 nina (loomulikult vigadega)
Poisid, ma olen ikka neid SCANTA vms müügis rasketehnikat vaadanud, ja scanta külmadel on ju ka allando kirjad peal. huvitav miks? kas oli mingi allando tütarfirma?
SCANTA täielikult tegi allando külmatööd ja kohe pandi allando kirjad peale, kuna olid rahaprobleemid ja liisingu autod siis pole palju mõelda, omad allando mehed ei taha külma tööd teha kuna logistik "selline" aga selle SCANTA nime kohta ei oska midagi öelda, vaevalt küll
Teema algatajale:Tee koduvahet ka mõned reisid.Kasvõi paar kuudki.Alguses võimaluse korral ikka kogenenud juhi kõrval.Käi ja nuusuta välismaal õhku ja vaata kuidas seal kohapeal mehed tööd teevad.Leiad kindlasti rajalt rohkem kontakte ja soovitajaid,kui siit foorumist.
Lõpetasin ise paar kuud tagasi sisetööga(27.augustil sündis tütreke:) Soovitan asja kohapeal vaatamas käia.Sageli avastatakse alles n.ö. asja sees olles,et stress ja pinge ei ole just igaühe närvikava jaoks ja raha,mida seal teenitakse ei kaalu üles perest eemalolekut ja kuude pikkust telefoni teel suhtlemist.
Mde!Viimased 15 POSTITUST ON VÄGA TEEMASSE!