Veoautod ja rasketehnika

Majandusseisu mõju rekkavedudele.

hanzik
20:12 21.10.2008
Kuidas siis praegused majandusraskused on mõjutanud eestisiseseid
rekkavedusid? Kas paljud rekkad on juba seisma jäänud ja juhtide arvu
vähendatakse kuna toodangut ja kaupu on vähem ja pole enam nii palju
vedada?

Muudetud 21.10.08 20:14

volvo 460
20:42 21.10.2008
tundub jah, et nüüd on tööd leida juba raskem
marxsa
20:55 21.10.2008
kui oled normaalne vend siis pole hullu.kui aga targutaja ja muidu jooksik siis kyll
aiku ja pets
20:55 21.10.2008
mõju on selline, et teatud seltskond on muutnud firmanime (enne Reserval, nüüd Kromeriz) ja juhatusse pannud rahvusvaheliselt tuntud tankistid (Berezichenko Hlib ja Andriy Manovskyy). kes on selle firmaga kokku puutunud, see teab, kellega tegu.
eks ümbrikupalk hakkab muutuma tavapärasemaks ja paljudele autodele tekib paakidesse sinine kütus.
rumal vend
09:10 22.10.2008
ma siiralt kahtlen kas on neid mehi tänapaeval kes panevad sinise kütte paaki. kontrolle on igal sammul ja firma saab 50.000.- eek. trahvi. kas to eelmisel kirjutajal pea pole öigel kohal vöi muidu pohmas et, kirjutada lollusi..................
tellija
09:57 22.10.2008
Mõju on igati positiivne. Kui enne ütles hinna vedaja, siis nüüd ütleb hinna tellija. Tahad vead, tahad ära vea!
to rumal vend
10:07 22.10.2008
Olles mitu aastat transpordiga tegelenud ja seda üle 50 autoga, siis võin julgelt öelda, et kontroll selles vallas on NULL. Vahel on isegi mõni enda autojuht kogemata sinist paaki lasknud ja sellega on käidud ka väljaspool Eestit.
Aga selliseid firmasid, kes kasutavad pestud kütust on väga palju, ainult keegi ei räägi sellest. Tõenäoliselt kasutatakse üsna palju ka lihtsalt sinist kütust.
NO KUULGE....
14:08 22.10.2008
Mida juttu te nüüd räägite............kütte kontroll on ikka väga tihe. Minu paaki on sel nädalal vaadatud 3. korda. Jumal tänatud et, köik korras oli. Aga pestud kütus on jah kasutusel. Aga pestakse ja happega nii et, kui soovi pumbast ilma jääda ja hiljem ka mootor kap. remontida. Siis antke minna PESTUD KÜTTEGA. Arvan et, minul on veel möistus peas ja solkki oma paaki ei vala. EDU.
rix001
14:16 22.10.2008
Selge näide meie nn.isehakanud firma omanike mõttemaailmast ja teadmistest tehnikast ja seadustest selle kommentaari põhjal to rumal vend 10.07.
looder23
14:33 22.10.2008
minul kontrolliti kütust viimati aastal 2004 või 2005. täpselt enam ei mäleta. pole küll kuulda olnud, et oleks toimunud mingi eriline kütuse kontroll. aegajalt on kuulda olnud, et on kontrollitud sõiduautosid, aga veokeid... ei oska öelda. eks see oleneb vist ka piirkonnast, kus rohkem sõidad. aga sellegi poolest kasutan ainult tanklaketist ostetud kütust ja kui nemad solki müüvad, siis saab see olema nende probleem. sinise ega punast kütet pole kunagi kasutanud.
to rix 001.le
15:28 22.10.2008
ma körvallugejana ei saanud aru mida sa öelda tahtsid. Sinu nömedad kommid on vist juba moderaatori kah ära tüüdanud. Siin, minu arust avaldatakse arvamust, mitte ei kritiseerita teisi kirjutajaid.Ei jaga teemat, mis sulle rumala venna kirjas ei meeldinud. Vöi saatis su naine peesse et siin tatti pritsid ALAARENG SELLINE.
to rix 001
15:35 22.10.2008
Küsimus siis selline. Kas oled ORIGINAAL AUTOJUHT VÖI ISE-HAKKANU. Ootame vastust.
arukale rixile
16:01 22.10.2008
olen see: to rumal vend 10:07
Enne kui millelegi vastad, siis palun loe see läbi, millele vastata üritad. Kui mõistust ei ole, siis ära vasta, jätad arukama mulje.
Mis ma öelda tahtsin oli see, et kontrolli kütuse osas ei ole. Võib olla kontrollitakse mingite vihjete alusel kahtlasemaid tegijaid, kuid suuremate vedajate, kes kasutavad suurte kütusemüüjate teenuseid, autosid ei kontrollita. Eks maksu- ja tolliamet teeb oma kodutööd ka korralikult. Samas tean päris mitut suuremat firmat, kus tankimine käib hoovil asuvast tsisternist ja tangitakse pestud kütust. Kuidas see automootorile mõjub mind ei huvita. See on rohkem selliste firmade probleem, kes seda kasutavad.
Kui enda juht tankis kogemata 1200 liitrit sinist, siis mis sa ikka teed. Valad maha või? Arvestades, et seda juhtub paar korda aasta jooksul ja senine kontroll on puudunud, siis loomulikult olen lasknud ära sõita selle kütuse.