Minu Arust on see oigustatud kui sul on naiteks 7 teljeline veoauto miks mitte siis natuke ule 40t laadida mai saa aru kui kui soidavad ringi 5 teljega veokid ka 40 t tuleb ju vala et telje koormus 8 t aga kui 7 teljeline veok soidaks sama telje koormusega oleks veoauto mas 56 t sca on lubatud isegi 60 t vist latis ja leedus ka
vedage aga veel suuremaid koormaid,lagunevad teed ka kiiremini ja siis saate teeehitajaid kiruda et ei lase sõita muudkui aga remondivad.mis aga lätti ja leetu puutub siis las nemad teevad mida ise tahavad ja ei ole mõtet neid esile tuua.lätlane on lätlane seda teavad kõik.leedukatest ei räägi parem
Ehhee, kül meid teid ülekoormajaid ilusti kaalum eteab peal:-))
Seda kui palju ülekoormuse eest on ette tnähtud rahakoti kergendamist teate ise väga hästi.. Jõudu ühesõnaga:-))
Minu meelest on ikka nii, et kui teljekoormus on lubatud 10 tonni, siis ei tohiks täismassil mingit tähtsust olla! Kus kurat siin EVs loogika on üldse?!
Linnas kaheksatonnise kandevöimega autod+linnaliini bussid raudselt suurem silla koormus kui 7 teljelisel metsakal.Nii et lugupeetud A6 ole hea ja tule linna tipptunnil busse kaaluma ------ pappi ju tuleb.Härra Laas isiklikult on ju selle ära töestanud vöi mis?Ma arvan et ülekaal (40t) peaks olema lubatud nagu Soomes,Rootsis ainult omadele.
olen mastermehega ühtmeelt.Arvan et trahvi peaks saama hoopis firma kes ajab juhtidele peale ülekoormust aga mitte juht (sellest saavad aru ainult need kellel see probleem olemas),teistel ei ole mõtet arutada kas autojuht on süüdi või ei.Ütlen vihjeks nendele kes seda tööd ei ole teinud,et autojuht on nagu m....nahk kõigile lükata ja tõmmata.