Veoautod ja rasketehnika

Ford Cargo - mis te arvate?

sanderkriisa
21:40 22.11.2008
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/873/auto_php-id=2628
73-www_auto24_ee.html

Mida teadjamad mehed arvavad sellisest aparaadist? Kas juppe on saada?Laguneb väga palju? Põhineb äkki mõnel levinumal masinal?

Muudetud 23.03.10 12:06

motorman
23:54 22.11.2008
tee nii ,et sa pole seda autot kunagi näinud.
sanderkriisa
08:06 23.11.2008
Kas on tegemist siis nii jubeda masinaga? Sooviks täpsemat seletust.
lumemiis
09:42 23.11.2008
autol varuosad väga kallid ja raske saada,sõitisn kunagi teedevalitsuses sellisega ,ja nende varuosadega pidev jama.nüüd vist neid enam üldse ei saa .tootmine ammu lõpetatud,ja see teeb ka hinna kalliks
sanderkriisa
09:51 23.11.2008
tänud. Umbes sellises stiilis vastuseid ma loodangi kuulda.
Ja lagunes ka siis hirmsasti?
peepmeez
09:53 23.11.2008
kui varuosasid vaja siis minu tuttaval 3 tk seliseid vedeleb . üks furgoon vist liigub ka kui vaja.
kui tulevikus midagi varuosasid vaja siis jäta mingi mail aadress
sanderkriisa
10:24 23.11.2008
soov oleks lihtsalt leida lihtsakoeline ja vastupidav masin, millel tentfurgoon või lihtsalt kast koos tagaluuktõstukiga.Masin peab kandma vähemalt 5 tonni. Käisin neid samas hinnaklassis fl6s volvosid vaatamas, need on ikka suhteliselt keele välja ajanud juba.
Sõite ei ole mul yldse palju, aga kui on siis ei tahaks tee peal istuda ja remontida (mitte et ma seda ei oskaks).
to: peepmeez --saada mulle igaks juhuks meilile oma kontaktid siis. äkki läheb tõesti vaja kunagi. Pean selle aastanumbri sees auto ära muretsema ja kui paremat midagi turule ei tule, siis peab siiski fordi peale mõtlema.
Samas ei ole ka volvode jupid odavate killast näiteks.

Muudetud 23.03.10 12:07

asst
11:19 23.11.2008
tere endal ka ford cargo treiler kv.7,2t..Sõidab igapäev ja minukäes juba aasta,remontind pole,kuid jah jupid kallid.Aga võiks öelda et suht vastupidav oma hinnaklassis.
sanderkriisa
11:31 23.11.2008
no vot, hakkab tulema ka positiivset!!!
Elu ei saagi olla nii must ja valge, igal masinal on omad head ja vead.
sanderkriisa
08:54 24.11.2008
Nüüd, kus enamik inimesi on jõudnud läbi lume kontorisse või kohe kohe jõuavad sinna--ootaks veel mõnda arvamust koos põhjendusega ford cargode kohta. Kindlasti on veel mõni , kes võiks arvamust avaldada.Kunagi vuras selliseid masinaid eesti teedel ikka hulgim.
sanderkriisa
07:35 28.11.2008
läks nagu läks aga masin jäi ostmata.
Hoovis seisab hoopis Volvo FL7.
Äkki järgmine kord otsustan siis ikkagi Fordi kasuks- Fordimehed pidid ju kõik otse taevasse saama. Huvitav , kas Volvo mehed ei saa või, pikem ring läbi Rootsi võibolla..:P
pole cargo nii hull midagi...
22:29 01.12.2008
Tahtsite cargost teada...
mul omal üks 14t reg massiga cargo, multilift.
jupid tellimise peale aga saadaval.
Pidurisüsteem jama aga kui klotsid uued hoida siis toimib...õhk oleks muidugi parem.
Mootorid peavad vastu küll...ja kuna 22.5 veljed kannatab kahekordset ülekaalu ilma probleemideta.
oma hinna klassis üks lihtsamaid ja vastupidavamid...sillad head kõvad nagu vene ajal:)

ja terve soome on cargo varuosasi täis....millegipärast põdrad sõidavad siiani...
320 amg
23:48 22.03.2010
cargo on kõva niikaua kui õlisurve ja pidurid korras anna minna kasvõi ilma jahutusvedelikuta (talvel) ei juhtu midagi. minu oma läks isegi -25 kraadiga käima. ja mis jut see selline et jupid kallid ja pole saada see mingi 53 mehe jutt kellel 5 tk laiali võetud ja aastaid pole poes käinud ja kui korra midagi vaja siis kallis.
B81
00:19 02.04.2010
to:pole cargo nii hull Soome on täis cargosi ja nokkamalli volvosi,aga see ei tähenda seda,et need veel autod on. Soomlasele küll,aga normaalne inimene hoiab sellistest katastroofidest eemale. Olen ise nende markide remontimisega tegelenud ja ei soovita eriti vaevata end sellise saastaga. Cargo ja Volvo on sommide peetimiseks mõeldud. Maitse asi. Edu huvilistele.
Juht.
20:46 14.04.2010
Cargo suht kapriissne, pigem mõni 3 seeria Scania, hind küll kallim pole, kuid remont ja varuosad kaaluvad asja üle. Kiisasandril Fl7, no sel ka ju pidurite ja õhusüsteemiga paras jama, pealegi varuosi toodetud ühte aastakäiku juba paar erinevat. Ja jõudu pole sel fl-l ka vapsee üldse.
sanderkriis
09:41 18.04.2010
no nüüd on siis üle aasta möödas volvo soetamisest. Miks hindate 3 seeria scaniat rohkem kui volvot? Mina ei saa Volvo kohta küll midagi halba ütelda. Remonti pole teinud enda omale,ainult õlide-filtrite-rehvide vahetus.
jõudu on minu vajadusete tarbeks masinal piisavalt kuid kui peaks 11 tonniseid koormaid vedama,siis kindlasti jääks sellest puudu.