Vaatan, et hästi palju tahetakse teisi saata kõikvõimalikesse kehaosadesse ja nimetatakse teineteist kurat teab millega.
Lugupeetud sõimajad! Kui tahate ennast välja elada, kasvõi anonüümselt, siis palun - selleks on teema nüüd avatud! Teeme nii, et siia tuleb igasugune sõim ja mõnitamine. Asjalikke jutte palun siia mitte postitada!
Selle teema eesmärk on hoida asjalikud arutlused sõimust puhtad. Ja ärge siin ennast tagasi hoidke!
Et asjale tuld vähe anda siis 'mina mina', 'meeme mee' ja teised....on põhilised tüli alustajad. Minupärast kasvõi 'proffessor sammaljalg' (keda ma nüüd enam tatipritsijaks ei pea). Lugege foorumi teemad läbi ja kas jääb teine mulje? Andke nüüd tuld!
Huvitav, et keegi ei tule ennast siia välja elama? Sai ju spets teema ka tehtud. Tegelt on hetkel üldse kuidagi vaikus siin foorumis. Kas sõimajatel said sõnad otsa? Samas nädalavahetus on tulemas, paljud teevad pikka pausi sel ajal. Vast on nüüd tatipritsid kohal?
ega "Veoautod ja rasketetehnika" nüüd õige koht sõimamiseks just pole, "Vaba teema" sobiks ehk paremini- saaksid kõik sõimelda, siin ainult veoka ja rasketehnika juhid.
Kui vaadata seda foorumi osa siis siin on piisavalt sõimlejaid kes ei viitsi mujal sõimata kui siin a la veokijuhid on herneajud ja muu selline. Sõimata kuskil määratlemata foorumis ei kipu nad sinna minema. Parem on ikka siin foorumis konkreetset sihtgruppi tümitada.
Muidugi ei soovi keegi siin, et sõimatakse ja solvatakse kedagi välja arvatud sõimajad/solvajad ise. Vähe sellest - asjaliku arutluse all kipub mõni teema hoopis metsa minema ''tänu'' sopaloopijatele.
Et säästa asjalikke arutlusi teemast kõrvale kaldumast, saigi spetsiaalselt sopaloopimise teema tehtud. Paraku ei kipu "tegijad" siia tulema ja üldse on kuidagi rahulikumaks jäänud. Kuid see võib olla ainult näiline.
tegelikult poleks pidanud eraldi teemat tegema, kuna ma leidsin siit selle "sammaljala" oma, sinna aadressile on küll praeguseks juba kõiksugu arvamusi laekunud :))
foorum, see ju ongi uue aja peldikusein. ikka seal foorumi teemas, kus on selle õige koht. kas mõni foorum on asjalik????? kui kellelegi on liiga tehtud siis tal õigus oma arvamus ka välja öelda. nii, et andke minna
Teema tuleks "stickina" esilehel hoida ja las igasugused ülbikud ja muud "elusolendid",keda Taevaisa mõistuseta jättis kribavad sellesse teemasse ja muudest teemadest võiks kogu selle sodi ja sõimamise ära kustutada.Austage teineteist!
Mitte ka nii kuid igal asjal on oma koht olemas. Milleks on vaja arutlusteemasid läbustada mitte asjakohase jutuga. Sellist suhtumist on siin küllaga. Teeme siis ühe või mitu läbuteemat ja läbustame seal. Aga kui läheb aur rohkem üksteise sõimamise peale ja teemast ei tule miskit välja.... no milleks siis üldse veoauto ja rasketehnika foorum? Kustutame kohe asjalikud teemad ja paneme läbufoorum nimeks.
Arvan ,et sa oled lugenud teisigi teemasi ja kui paned tähele siis sammaljala sisenedes on kohe köik ajupräänikud jne,jne jne tähendab mitte keegi meist ei tohi söna poetada, mida üks ajuhiiglane omaks vötaks vöi teiste töde tunnistaks. Mina Raul, Pärnust. Edu köigile.
Aga auto24 foorum sarnanebki rohkem delfile, kui mingile asjalikule margi foorumile. Enamus on anonüümsed ja paljud lausa 14-15 aastased "rekkamehed". Siit ei ole mõtet oodatagi mingit asjalikku arutelu.
Kes on olnud mõnes margi klubi foorumis, siis nemad teavad , kuidas seal asi käib. Kirjutada saavad reganud kasutajad ja kui juhtub nende hulka mõni lõhverdis, siis see bännitakse üsna kiiresti.
20:23 to viimane (registreerimata)
Olen nõus küll sinuga ja ega ma tahagi niiväga tulihingeliselt sammaljalga kaitsta. Vahel viskab küll tal vimka sisse kuid emanus postitustel on ta jutul point olemas. Miskipärast aga ei ole teistest, kes tõesti niisama siin lõhverdavad, teemat üles võetud. Mina Hillar Tõrvast. Edu sullegi!
auto 24 foorum on tõesti tõmmnd ligi karja lolle ,midagi tarka siit leida on võimalik ,kuid üsna tülikas.Selle teema tegemine ,kus sõimata saaks on üsna tobe,sihukesed lollid teemad võiks tegemata jätta aga eks see näita algataja taset .
Nonii.... juba läheb.... otsest sõimamist küll ei ole kuid mingi õrn märk on.
Eks igaüks loe omal tasemel kuidas just aru saab. Kahju jah, et siin teemas ei tule sõimamisest suurt miskit välja kuid ma uskusin isiklikult, et karja lolle siit eemale ei peleta kuid seda auru võiks küll suunata siia teemasse.
Eks ta õige on mis teema algul öeldud,
"...et ongi ju nii, kui antakse võimalus sõimata kedagi siis tahaks just viisakas olla. keelatud vili on ju magusam........"
Mõtlesin, et olen maailma parandaja kuid välja kukkus nagu alati :) Lisaks heategu saab alati karistatud!
Vaatasin just Reporterist, et mingi Nissani maasturiga vend krabati maha, põhjuseks lisakaugtuled, 2 ees ja 4 kastis ning lisaks üks lisatuli tagastange all. Muidugi saadeti tüüp kordusülevaatusele ja kuna ma ise ka metsakaga (mitte küll Eestis hetkel) uhan, ei suuda ma oma emotsioone vaka all hoida ning absoluutselt iga jumala kord, kui järjekordselt kuulen Eesti Politsei või kellegi teise viidet paganama Eesti Vabariigi seadustele, mille kohaselt võib Eestis olla vaid 2 lisakaugtuld, siis ajab ikka harja tulipunaseks ja vihast vanduma ja tatistama küll, mendid saadaks ka maailma ''kõige soojemasse kohta'', kõik, kes konkreetselt töötegijatele näkku panevad!
Mentidele üks hea soovitus- hankige omale töö, kurat võtaks!
sõimama ajab "preeria koer"profide portaalis .mees peab seal oma monolooge.jutt nii loll ja enesekeskne,et isegi siit niisugust ei leia.
tüüpiline "mina olen nii auojuht.et..."kõik muud kommentaarid ta kustutab,mis talle ei meeldi.
p.s. sellel ****l endal on isegi nõrga-ja tugeva tähega probleeme.
vat selleine ajuhiiglane igati proffesionaalne autojuht.
Ja millega siis meie autojuht nüüd rahul ei ole????
Kas on meeldiv, kui keegi selliste enamasti reguleerimata tuledega sulle kulmude vahele näitab?
Sellist korrektsust teil nagu nii ei ole, kui Soome-Rootsi kolleegidel, kes neid ainult lubatud momentidel kasutavad ja kustutatakse kohe, kui vähimgi vastutulev tuluke juba paistab.
Seadus on selleks, et täita.
Ja kui mõne mehe madal IQ selle tähtsusest aru ei saa, siis on see tema probleem.
Aga nüüd tuld, koerad klähvige!
Eelmisele postitajale- olen Rootsis juba jupp aega metsakaga töötanud, millel 4 kuni 8 proset ees ja tean VÄGA HÄSTI, kuidas lisakaugtulesid peab kasutama ja pole ei Rootsis ega siin mulle keegi vilgutanud, et prosed pimestavad. Asja point ongi selles, millal tuled sisse ja välja lülitada.
Seega, härra eelmine postitaja, loodan, et sa nüüd väheke häbened- ma ei ole päris mitteteadlik element...
Mis puutub Eesti seadustesse, siis paljud seadused on minu meelest loonud laua taga ja pastakat närivad idioodid Toompeal ja teised samasugused närivad autojuhtide kallal neid ''seadusi'' täites.
Ja see ütlus- seadus on selleks, et täita- selle kohta ma ütleks, et LISATULED ON SELLEKS, ET TEED NÄHA JA SILMI SÄÄSTA!!!
Muuseas, minu töö on suht palju olnud öösel, seega tean ka seda, et mingi kahe praemunaga auto ees metsas sõites tapab see silmade pingutamine silmi päris kõvasti.
Ja veel- ütleme nii, et otseselt mul Eesti seadustega niipea tegemist ei ole, sest vähemalt metsaka või mõne muu asja peale mul niipea plaani tulla ei ole, aga kui ükskord tulekski, siis teeks samuti nagu ma viimase Eesti tööandja juures Eesti auto peal Eestis sõites- ette läheks nagunii 4 proset jne.
Aga mis teha, kui Aare 750 öösiti sõitma peab, selle pärast, et rootslased ise päeval sõidavad, olen kunagi ka sellises orjalaagris elanud, aga eelistan öösel magada ja päeval sõita nagu valgele kohane.
Ja meil Eestis sõidavad ka öösiti need, kes oma eksistentsi eest ise seista ei suuda.
Üleelmisele niipalju, et ma lihtsalt ei näe el asjal suurt pointi, et Eestis tööd teha, ja seda ka, et öötööd on sattunud lihtsalt tänu graafikule. Öötööd oli küll rohkem mõned aastad tagasi, kui ma metsakatööd ei teinud, vaid vahelduseks pika otsa peal olin.
A las see olla...
Sinusugusele haigele eidele, annaks hoobilt suhu. Kaua sa **** esined siin foorumis anonüümselt. Keegi tabas su olemuse ära ja ütles, paljasjalgne sammaljalg. Mille peale sa ****ke kohe taltusid. Uskumatu,et meie seas on herneajuga jutumehi, nagu ****st sammaljalg, kes esineb mitme kasutaja all, kus ta endale ka kaitsekõnesi peab. MODERAATOR.
järjekordne näide ühe õige eesti veoautojuhi vaimsest küündivusest on leidnud oma tee siinsesse mensa-ühingusse
sai jälle poolik ette võetud ja nüüd läheb omasuguste tainastega mägede liigutamiseks? sest mida kõnnib eesti veoautojuht saksa sadamas reedesel päeval tühi pilk silmis? joomakaaslast otsib..
sa muidu sööd ja mehi suudled ka selle suuga või, meestelemb?
Meil siin tõsine mure,et kust naist saaks................või oskab keegi sammaljala koordinaate lähetada. 24.seisak HUNGARIS. edu rekkameestele, ja eidele sammaljalale head imemist, puhkepäevadel.
elage,ja laske teistel ka elada.Kui keegi on kibestund siis oma probleem.Aare750 tervitusi foodist alari(st minu)ja veiko poolt.
Kui ego on suurem kui kõrvade vaheline kaugus siis andke andeks
ole kindel, et HUNGARIS VÕI UNGARIS kuda tahad, me ei eksi kuhugi, aga sina oled ikka uskumatu pärakas.........kes siin ****a puhub. ja palve sulle, hoia oma kommid oma mehele, sa ju teadupärast eit pidavat olema. edu meestele ja ka naistele nagu sammaljalg.
mõne mehe madala arengutase ei lase ikka aru saada, et ei sõida sammaljalg mitte jonexis, ega ka mõnes muus kolhoosis
aga egas midagi, head üksteise ees kelkimist, et kust keegi joomise pärast minema löödi ja kui mitu klassi külakooli ennem lõpetatud sai, kui oma nime osati paberile kirja panna
paistab ,et lõid tõsiselt vedelaks, kui mõni mees annab teada, kust sind leida võib. ole kindel, et mõni mees su ära tunneb, su plädina järgi. sa ju tuntud anonüümne pudru-lõug, ning mõtetu plädiseja...........
nähtavasti eksisteerib paralleelselt olemasoleva reaalsusega ka mõni teine dimensioon, kus toimub kõik see, mida arvavad endast ja teistest eelmise postitaja tüüpi oinapead :))
paistab? osta uued prillid, kui summat elve ostust üle jääb
kindlasti eksisteerib, ja sina ULLIKE-LOLLIKE oledki ju sealt pärit, kahju ,et su herneaju veel sellest aru pole saanud. ESLI TSELOVEK IDIOT , TAK ETO NA TOLGO. hästi öeldud sinusuguse jutupauniku kohta.
lühike, tabav, samas demonstreerides ka postitaja piiratud võõrkeelteoskust ning arusaama, et tühi jutt saab mõtte, kui seda KARJUDA
ma tunnen end tõsiselt alaväärsena selles (kindlasti) nobeli kirjanduspreemia laureaatide seltskonnas, perfektsest sooritusest jäi puudu vaid veel mõni sulest imetud isiklik solvang ning väljamõeldis, lihtsalt uskumatu, kuidas sellise andega inimesed peavad roolimisega leiba teenima
oleks küll vaid jälle palju küsitud, et kõrgeauline tihend ka seletaks sammaljalale, et mida ta siis üldse valesti oleks ütelnud...
kas hakkab kohale jõudma su peakesse ,et sa ajad ju siin ilget ila suust välja. kõigil ei saa ju olla kõrgem autojuhi haridus nagu sul. ja teised , kes nad ka poleks on ju andetud ja ajudeta,sinu arusaamist mööda. kas sul midagi normaalset ka on kirjutada kui ainult selgeks teha ,et oled kõigist kõige targem. ootaks tõesti midagi asjaliku kui vaid sul oleks mingi sõnum. kuigi jah peab tunnistama ,et sul on ka õigus mõnedes asjades, aga enamus aega teed kõiki teisi autojuhte lolliks....mis on eriti nõme.
kaasatundev kõneviis on suhteliselt kohatu, arvestades ka sinu enda ülestunnistust, et sammaljalg asub evolutsioonitrepil tiba kõrgemal.
kui tekstist midagi asjalikku ei leia, mida piiratud silmaringi, kirjaoskamatuse jne juures ma üldse ei imesta, siis võiks tegeleda enese harimisega, mitte karjuda sõnumitoojale, et ta loll on.
mina pole kedagi lolliks teinud, oma vastustega te ainult tsementeerite minu väiteid ja arusaama eesti transporditurust, mis on kergeltöeldes debiilikutega üleujutatud.
sammaljalg, kui teada tahad, siis saksa sadamas keegi netis ei käi.
Mis vimm Sul viinameeste vastu on. Kas haige oled, või kui punnile astusid ei saa enam ise pidama.
Jumala normaalne õhtusöögi kõrvale 100 kangemat. ja pikemal pausil ka rohkemat koos õllega.
Kas Sa seda ikka tead et iga reede on autojuhtide päev.
teadmatus kuubis jällegi, miks ei käi keegi saksa sadamas netis? mida uut ja huvitavat eelmine postitaja veel viimasel ajal välja on mõtelnud? väide sama tark, kui laeva peal kunagi kuuldud möla, et tänu tsehhi teemaksuboksile käiakse austrias nüüd üle saksa :)
aga jah, miks ei või üks inimene olla parmaat, miks küll mitte, on alles lollakad need kes ennast põhja ei joo
***ä mida v...u te mölisete siin, teema pealkirja ei lugenud või.Kõik olete neegrid ja ****d orjad. Saan 40 tuh. kätte ja laup.pühp. kodus naise või armukese selgas. Sõidan ainult päeval (ei ole ööloom) ja mis kuradi kütte kuluste veel jahute pärdikud, hallollus mädaneb teil kuradi joodikud. Odekas läks 2EEK.- kallimaks või. Sõida ja ära mölise kuradi kastreeritud **** või vaheta aluspükste marki, laske munandid korralikumalt rippu, hakkab teil endil ka kergem. Teie 4 kla(a)s(s)i alko(h)ooli haridus ei taipa ju politikast tuhkagi räägimata äri ajamisest. Kodus olete vist naise käest liiga palju tapa saanud, või liiga vähe. Minge võtge SMS-laen ja ostge endale üks korralik VEOAUTO siis näete kuhu raha läheb. Aga ei teie sugused oinakabjad sõimavad siin ainult üksteit ja kaksteist. Jämejalas on teie kõigi koht mitte autoroolis, imbetsillid. Ja kui sinna ka vastu ei võeta, siis aitab teid kas sm.Savisaar või Statoili stardipaket(1l. bensiini-toos tikke). Ja üleültse MINUL ON SUUREM KUI TEIL KÕIGEL KOKKU
ipsule:
Vaata selle teema nimi on ju sõimamise koht.Nii et jumalapoeg ei eksinud ühegi reegli vastu.Aga keriks su rhkem endast välja.40 tuhhi kuus saab autojuht kätte küll,enamgi.Teenib koos päevarahaga ametlikult 2500.-eeku päevas,on iga öö laevas,9 tundi sõiduaega ei õnnestu enamasti täis sõita,ikka kipub vähem olemaSealjuures üks nädalavahetus pühapäev vaba ja teine laup-pühap mõlemad.3 nädalaga kokku 16-17 tööpäeva ja siis nädalakese kodus.
Arr on asjast õieti aru saanud ja ipsu loe veel kord teema PEALKIRJA sõiman palju tahan ja kus tahan see on minu konstitutsiooniline õigus.
Ja kellel haage alla 25m. olgu ültse vait,tss,tasa jumalapoeg on kõnelenud.
Ning olgu mu sõnad teile õppetuseks ja pühaks tõeks.
Sa jumalapoeg oled üks paras makaagist taun ,selline kuldi kärsaga butthead!Ilmselt on tsiises sulle vähe lutti andnud,et siin JUMALAPOEGa etendad!Sinusugune põseneeger peaks vanglasauna põrandalt seepi maast korjama,mitte foorumis pubekana otsaeest mädakat pigistama!Lohv selline!What ever kusik...
tänan tänan, kipub küll siiski sinnapoole, et inimestel, kelle arvamus mulle korda läheb, on intelligentsuskvoot kõrgem kinganumbrist, siinkandis küllaltki haruldane nähe.
tegelikult olen ma ju tubli ja tore mees, naljamees muidugi ka. ükskord isegi napsi võtsin. jaanipeäval olen ikka tantsitanud vorstivahele ka külamemmesid, seega nalja-, naiste-, napsumees. elu on aga tõsine asi ja rumalaid ma ei salli. iiguu muidugi ka vaevab, sest kui ikka sandaal 38 ja aikjuu kõva kümme ühikut üle, siis teeb tõsiseks. loodan, et saate minust aru.
üks asi veel. kuna kvoot on mul vägev(intelligentsus muidugi), siis kirjaoskus läheb väga korda. loomulikult ka ei viitsi hakata siin kemplema komadega ega muude suurte tähtedega, sest ei viitsi shifti otsida ja msnis olen sedasi harjunud.
muideks, mul on rind karvane.
siiani küll kvooti kasutanud, wikipeedia ja muud targad raamatud ka sama meelt, ing. keele sõnast quotient. koefitsient oli see teine sõna samas vanasti.
viienda juuni õhtul minu nime all plädisejale soovin edu, imitation is the sincerest form of flattery, kui sa sellest nüüd muidugi aru saad.
kodanikud autojuhid. olge valvsad. ärge kooserdage pea laiali otsas, mööda terminaliõuet. tuleb kogemata mõni liikur,kus roolis samane uimapea ja teid kabelisse sõidutab. paremal juhul küll ainult laatsaretti, aga ka sel juhul võib juhtuda,et tohtrid luud ja kondid kokku lapivad kuid varem enam-vähem ontlik kodanik hakkab segast peksma.jutt jummalast tõsine,näide elust ja siitsamast
Aaa...kurat *** rekkaman,kes sa mind mitte laskma mööda oma suure mersuga,ma tulen teen su sääreluust omale koju uue küünlajala,pealuust lapsele pissipoti ja ****i sõrme riputan ketiga kaela!ülejäänu sinust läheb sigadele söödaks,nad mul koguaeg maru näljased!Oota sa mul sigudik!
ise muidu proovisid või sul juba trimmerit vaja karvade niitmiseks, teised ****nahad samuti proovige ***** järgi kui ****st puudu jääb,tundub küll gei, aga ehk on mõne jaoks vaheldusrikas
kle sina peldikuvalvaja - putkavaht , kas tuled täna öösel ka mu meelt lahutama , su eite ma ei taha enam , tal kui ämber , sinu pisike suu on mu poisile paras paik.
eino *** ****d küll mulle ei meeldi *** raudlatiga saad kohe krdi bieber selline, lapsesuud kah veel ahisatama oma minivinkuga ****peast neeger selline
****** kes se ******* need vimased postitused nüüd ära kustutas, pidi ju sõimamise koht olema siin, kui nii muude teemade alt ja ka siit sõmamised ära kustutatakse, siis ju vahetpole kus ropendada järelikult,kuulake seda lugu, refrään on teile http://www.youtube.com/watch?v=QjzidNrTfvA
eks see ******* kustutas kes end kõige rohkem puudutatuna tundis..sellised ju ****varesed mitte rekkamehed..või mis.edu teile normaalsed mehed ja surm ****varestele
ega jah, noh kas just surm nüüd sellistele ****varestele, aga edu kindlasti rekkameestele ja ka muidu töömeestele, et mingit suured ****pead teile ***** vahele ei keeraks, jällegi näide siin: http://www.youtube.com/watch?v=lLJQt3u3Sj8
tu. ss. fa-fa..vaadake mind:ma olen ju nii kõva mees ütlesin abiotsijale ****sti....on nii ve?olen suht kindel et sinusugusel vanal ei ole elun sellist võimalust et itaaliast traka tuua.sa ei jõua oma lapsele soomest pulgakommigi osta, sest vastasel juhul ei jagu raha laevapiletile.juhul kui sul ongi lapsi,sest naised ei vaata ju igasugu saasta. tahan öölda seda et ei pea ju alati ****st ütlema,või eksin.edu rekkameestele
sa räägid jummallla õigset juttu. kui tõsiselt siis , ongi nii , et aint seepärast kustutati su komm ära , et mingi teenus. ka mu enda asju on palju maha kustutatud , kui olen üritanud äri ajada , mingis siinses teemas. ma kaebukass ei ole , see kindel . trakatsimees ,usu mind , ma uskse jummaallaat kuhu on kadunud fekalist viki , kas sõi ***** niipalju , et lahkus meie hulgast kangelaslikult ..........
ega siin suvaline fasist nagu mina ju midagi kustuda ei saa , selleks peavad ikka pagunitega mehed naised olema . marita 57 ja mingi marko jne jne , need ju on moderaatorid kellel võim käes . edu trakatsimehele .
Hello!
Ise palute kustutada kui märgite postituse ebasobivaks.
Natuke rookisin.
Mingisugune piir peaks olema isegi sõimamise kohas. Kui see emapiimast salvestunud ei ole läheb muidugi raskeks.
mingi marko
miks meid pidevalt maha kustutatakse , see on ikka modede pahategu . ei me sõimle karju , vaid juhime tähelepanu , kui keegi on ajavapustuse saanud ! gp ja a6v6 - on ju probleeme hakkama saamisega ..............
Sõimamise kohas peaks olema piir? Kas enam lollima mõtteavadlusega saab ka esineda? Tussu võib veel sõimuhoos öelda, aga ***** on juba liiga karm väljend ja ajab täismehed minestusse?
Sellel teemal pole mitte mingit mõtet kui seda "mingi piirini" pidada. Natuke rase ei saa olla.