TERE REKKA MEESTE PEREKOND. OLEN ALGAJA REKKAJUHT , PAAR KORDA SÕITNUD SAAKSAMAL NING HOLANDIS OLEMAS ABCDE-kat NING R/V TUNNISTUS. VÄGA SOOVIN KOGEDA VÄLISMAA SÕIDUKOGEMUST NING VASTAVA ALA TEADMISI. ÄKKI KEEGI SAAB AIDATA. VÕIB-OLLA ON REKKAJUHT KES NÕUS MIND VÕTMA TEISE JUHINA RESILE KAASA VÕI TEAB FIRMAT KES NÕUS VÕTMA SUHTELISEL NOORE JUHI VÄLJAÕPIMISELE NING LUBADA REISILE TEISE JUHINA ....OLEN TEILE VÄGA TÄNULIK KUI ON SOOVITUSI JÄTTKE OMA TEL NUMBRI HELISTAN KOHESELT TAGASI .OLEN SÕITNUD SCANIA-ga 124+KÜLMIK
nu juhtub kui caps on peal aga see asi on äärmiselt kasulik kuitead nippe jne võiksid vaatada www.profid.ee ja siis vaadata kuskilt mujalt aka kus on rekka kodulehti aga ma arvan et oü lemet (saaremaa) võtab küll kaaasa eks mine vaata ja uuri :)
nu ma tean sellist firmat kus võetaks päris noori ja antakse kohe scania 124 kätte ja vanad mehed kes on vanad ralliässad peavad sõitma lagunevate 112 ja 113, nja nyyd kaldusin teemast eemale, selleks,et noorelt välismaale tahad sõita peab olema tutvusi, siis saad ja teiseks ära veel nii noorelt kipu kuhugi taani või hollandisse, sest seal nende kaupade võtmisega läheb tavaliselt nii kiireks nagu ora *****s ja siis kui peaksid mööda sõitma siis lausa nuta silmad peast ära, soovitav oleks sõita baltikumis ja üldse lähistel, minu isa sõidab siin leedu ja eesti vahet ja teenib sama palju kui euroopa mehed ja tal on isei vaba aega ka.
nu rohkem ei ole midagi öelda
kui on tõsine huvi kohe minna euroopasse,siis tuleb minna,põdeda ei tohi,minu meelest on eesti sisene töö palju hullem kui käia euroopasse, esiteks need teed mis meil siin on,mõne koha peal vaata et auto kummuli ei läheks.palga suhtes pole eriti kursis
A''ra lase end heidutada,et Euroopas paned mo''da ja ora pees,jms.,seda on ju niikuinii. Kes meist vigu ei tee ja eks inimene o'pib koguaeg. Tean juhust,kus ysna algaja juht peale kaht Rootsi matka Ungari koorma peale vo'ttis,eduga kohale viis,Sloveeniast kodukoorem ja kahjudeta koju.Praeguseks mees yle aasta rekkamehe leiba teeninud ja hetkel oma rekkaga Istanbulis esmaspa''evast laadimist ootab.Edu Sulle.
Mis raffas arvab, milline variant oleks mõttekam- kas 80 rekkaga firma (mitte allando), 24- meetrisega soome- taani või 5 rekkaga väikefirma eesti soome vahet