Veoautod ja rasketehnika

Liisingumure

vastupidaja
12:58 22.01.2009
Kas keegi saab aidata veoautot ja sõiduautot liisingusse võtta ,omal firma raskuses aga raha on olemas probleemi lahenduseks. Pank järelandmist mulle praegu ei tee. Mul just tööon olemas. Võiks ju kõik käest lasta aga kas on mõtet. Tõsise plaani puhul saab kirjutada E-mailile.
audi a4 v6
13:28 22.01.2009
mis sa teed nalja või?

Äkki keegi aitaks ka mul laenu saada, ma LUBAN, et maksan ära:) Loll ei ole mitte sina, kes küsid, vaid see, kes sulle selle võimaluse annab.
bullmann
13:47 22.01.2009
su enda firmal pole siis ühesõnaga ühtegi autot? kui tõesti raha ja töö (lempinguga taskus) siis ma arvan et ilma tööta fimast saad rentida auto...praegu on kõik varjandid võimalikud kui raha on,mida sul pidavat olema...paljudel firmadel masinad seisavad.
vastupidajale
17:29 30.01.2009
Milleks sul vaja liisida pangalt,kui saad rentida nii nina kui poolhaagist.. Maksad ainult siis, kui kasutad või kui tööd on . Aga siit foorumist rahakaid onusid-tädisid leida ,kes Sulle sajaseid luftitavad on naerukoht . Kui leiadki siit mõne investori ,siis praegusel ajal on tema tingimused karmimad kui pangal ma arvan ( nagu sms laen näiteks).
Aga edu siiski raha väljakaevamisel ja tugevat tervist kullasoonel istumisel!