Vene keel suus, ADR-i ja viisat pole, kõik muud paberid on olemas, A B C CE D DE. Palka sooviks 1000 EEku päev(ka seisupäev!). Võin sõita ka asendusjuhina. [email protected]
kas siin eestis miskit ei liigu enam tööd? Suurema auto peale, vb ka soolo olla, olemas bce kat. olemas veidi eesti sisest kogemust ja möningaine saksa kogemus poolhaakega. varsti peaks ametikoolituse ka kätte saama.
ma ei usu,et euro sisetööl sellist palka makstakse, praegusel ajal. ja vene suunal pole palk ületanud 15 000.- eeki.praegu kindlalt vähem. edu superpalga soovijatele !!!!!!!?????
ka mina võiks veel sõita. on ju sõidetud üle kümne aasta. kogemusi seega on. venesse ei kisu. aga alla 1000.- päevas (ka seisupäev) küll rooli ei asu. ADR ei vea. tööl olemis ja kodus olemise vahekord peab ka normaalne olema. mingi vana masina peale ka ei tõmba enam. mitte automaat kastiga masinat kindlasti mitte pakkuda. Sisetööd ka mitte pakkuda, olen olnud ja tean mida see kujutab endast. eelistan Eesti-Rootsi vedusid.
1000kr päevas kätte soovijad - te jääta tõenäoliselt eluks ajaks töötuks.
reeder1 sul on ikka kuradi hea fantaasiavõime
praegusel ajal kurat tuleks teha tööd ja sellise masinaaga millega tahes ja palk 500 kronsat päev plus minimum palk on ju ideaalne
Oi oi oi kui tore. Mina sooviksin ka 1000krooni paevas teenida. A lube pole... et akki saaks 1000 krooni paevas ja auto koos juhiga. Ise oleks lihtsalt ilus inimene korvalistet soojendamas- laulaks ja loeks autojuhile ajalehest uudisi.
siin soovitakse 1000.- eek päevas. pole paha, aga mitmendiku sellest hetkelt makstakse on ise küsimus. aga jõudu ja kindlameelsust soovimisel, ehk soovid ka täituvad. motivatsiooni tööd teha tõstaks selline summa kindlasti, aga vähe reaalne. kas ongi hetkel eestis sellist raha maksvaid klubisid kahtlen sügavalt.
Muideks, meie firmas ja ka paljudes muudes sisetöö firmades, makstakse ikka endiselt 900 kuni 1000 krooni päevas palka, ka seisupäevade eest. Seda muidugi juhtidele, kes olnud juba vanast ajast ja kes on ennast viisakalt püüdnud ka üles näidata.
Kas pole see mõistmatu, et kuidas soome kalli elu ja maksusüsteemi juures saavad nad palju suuremat palka kui meie. Autod samuti korras ja kõik tip top. Ettevõtjad tulevad toime ja ei lähe pankrotti nii nagu meil.
Eelmisele toetuseks et 1000eeku saavad ikka paljud
ka ise sellises klassis ja töötuks ka jääda ei ole plaani
Firmad suudavad seda maksta küll kui oled 6ige mees ja boss ka oskab majandada
Kindlasti on neid tööandjaid, kes saavad ja tahavad ning seda mitte ainult sisetöö eest. Paraku on, aga sellised hetkel vähemuses. Enamus on juhtidele makstavad summat kärpinud. Kes rohkem, kes vähem.
Paraku ei ole see vaid Soomes nii, et seal suudetakse suuremaid tasusid maksta, kui meie maal. Sedasi on see enamuses endistes kapitalistlikes riikides. Seda sageli kas sama või isegi vähesema töö eest, kui Eesti tööandjad ootavad.