Veoautod ja rasketehnika

uued suunad

rkj
16:08 10.02.2009
kas oskab keegi kommenteerida,kuidas tänapäeval on niisugustel suundadel tööd nagu ukraina,valgevene,kasastan vms.või siis venemaale sügavamale(ei huvita lenska-moskva).
kas est firmad sinna üldse veel käivad ?või mõne muu riigi firmad kus eestlased tööl.
selle skandinaavia ja euroopa tööga on nagu on.euroopast pole siia midagi tuua,miimased kuud skandinaavia-baltikumi sõites täiskoormaid väga vähe.oled nagu teatris lavatööline -päevas kardin 10x lahti-kinni.vahelduseks põrutakas mujale.viimasel ajal pole vene piir ka mitme päeva teema.
soovitus köigile......
18:21 10.02.2009
peale moskva ja lenska, vöivad sõitta vaid enesetapjad vöi idioodid. seal köikjal on võõramaa nr-ga autod pidevalt röövlite saagiks, ka siis kui kümme rekkat on parklas ei suuda mehed relvade vastu midagi teha. alles tömmati tuttaval kulllast sörmus koos poole näpuga ära. ja palve köigile teadjatele, mitte siia lolle ja teadmatuid komme mitte lisada. kui on mida jutustada.palun..........
logistik123
21:02 30.03.2009
kazastani veame konteinereid ikka vahest, talvel külmus õli mootorisse ära seal sest 45 oli külma
Hetkel otsin ise vedajaid kes viitsiks 3 külmakoormat Gruusiasse Poti linna viia.
Armeeniasse olen ka saanud 1 koorma lasta arvuteid viia.
Iraani läheb Inglismaalt tubakat, aga sinna pole veel kedagi saata suutnud.

Äkki Gruusia suhtes on huvilisi?
logistik123
21:09 30.03.2009
Ukrainat ja Valgevenet sõidab külmikutega Troperoodes OÜ, tegutseb Pärnus.
lihtsameelne
21:23 30.03.2009
Jääb vähe segaseks kas müüd koormaid või otsid juhti ?
logistik123
21:37 30.03.2009
Tegelikult otsin vedajaid kes Gruusiasse tahaks minna, seega juhti ja autot kes on seal käinud ja kellel vajalikud paberid sinna minna
lihtsameelne
22:03 30.03.2009
Miks sa siit otsid? Praegusel ajal ,kus tehnikat ja juhte üle, on ainus küsimus rahas. Kui raha on ,siis peaks järjekord olema. Või olen ma millegist valesti aru saanud ?
miniinimene
22:04 30.03.2009
potti minek on eestist laadimisega?
logistik123
10:05 31.03.2009
Tegelikult on soomest ja saksast koormad. aga võib ennem Eesti ka organiseerida.
Ja lihtsameelne: kõik ei taha Gruusiasse sõita, isegi kui kuuldakse et Rumeeniasse peab minema, siis hakkavad matid lendama kohe.