Veoautod ja rasketehnika

Otsin tööd!

kylmkapp
09:42 20.03.2009
Lukku

Muudetud 01.06.11 14:35

MartMaelt
11:28 20.03.2009
Lõhkeainete vedu!? Kus selle koolituse läbisid??
Mis töökogemus see kõrvalistuja oma on?
kylmkapp
11:54 20.03.2009
Lõhkeained tegin Tallinnas, Autokoolituse Keskus OÜ-s
Kõrvalistuja töö on üks huvitav töö ja asi seegi ;)
Mardikesele
13:15 20.03.2009
kurat jälle sul on mingi asja kohta iniseda.
kutt tegi jumala normaalse teema ja sa kukud kohe paukuma siin, kas sul kodus muud targemat pole teha peale 1000kroonilise päevamaksumusega töö ootamise?

edu sulle igatahes kylmkapp, ehk mõnel tööandjal on sulle midagi pakkuda :)
R.K.
14:02 20.03.2009
omada kõrgharidust ja siis areneda autojuhiks, ehk siis taandareneda??? midagi on ikka viltu meil selle hariduspoliitikaga.
kylmkapp
14:32 20.03.2009
Paluks jääda teemasse!
R.K.-le
16:03 20.03.2009
Teadmiseks R.K-le, mõni kõrgharidus on niivõrd laiapõhjaline, et igat sorti maapealse transpordivahendi juhtimise õigus on selle haridusega kaasnev nähtus (kaasavara), sest kõrghariduse saavutamiseks on vaja omandada distsipliinid milliseid autojuhikoolitusel käsitletakse vaevu murdosa.

P.S. Ise oman kahte kõrgharidust ja vahel sõidan rekkaga ning vahel reisibussiga, ei arva et see on selline madalamat sorti töö mida haritud inimene ei peaks tegama.
R.K.
16:48 20.03.2009
ärge saage nüüd valesti aru. sõitke millega iganes, aga kuidagi kentsakas tundub see meie haridusvärk, et inimene omandab kõrghariduse, õigem oleks isegi öelda, et pakutakse sellist kõrgharidust, mida tegelikult kellelgi vaja ei ole. minu jaoks on see ikkagi taandareng.
sõidan ka
20:21 20.03.2009
Mees on vähemalt hakkaja ja ei oota oma kõrgharidusega omandatud ametit. Tavaliselt kipuvad just need kõrgharidusega mehed olema sellised, kellele ei kõlba ükski muu töö. Pigem istuvad nälgas ja saavad aakateks.
Teine lugu. Mees käis Soomes tööl headael aegadel, nüüd istub kodus, kuna autoesinduse poolt pakutav 17 000 kroonine palk on liialt väike.
Tõenäoliselt ta sel aastal Eestis enam sellist pakkumist ei saa.
Jõudu neile põhimõttekindlatele meestele, kes ei kohane muutunud majanduskliimaga.
pahandus35
20:50 20.03.2009
eks need pildilt rooli vaatajad on kadedad nende üle kes seda reaalselt pihus hoiavad. ise 17a rekka roolis
R.K.
23:52 20.03.2009
kelle kohta see viimane nüüd käis? kui minu, siis ma juba viimased 20 aastat ei keera enam rekka rooli. milleks tervist tappa selle lolli tööga, kui sama raha saab lihtsamalt. aga noh, nagu juba eespool ütlesin, pooh tehke mis tahate, aga taandareng on taandareng. haritud spetsialistist oskustööliseks?? no selleks poleks seda ülikooli vaja olnd nühkidagi või mis ülikooli, meite ajal oli selle asja nimi tehnikum. keegi teine, kes tänu teema algatajale omal ajal ukse taha jäi, oleks selle haridusega õnnelikum ja ilmselt ka omale rakenduse leidnud.
nii et, kylmkapp, mõtle enne, kui oma tervise p....e keerad. radikuliit, maohaavad, hemmarroidid ja muu säärane ootab sind. teistele aga nael kummi ja küünlad kanni! teate ju küll?;)))
MartMaelt
10:45 21.03.2009
siin eespool üks tark, leiab et ma paugun ja inisen! igati tore arvamus tal. lugesin teema algusest taas läbi ja ei leidnud om irisemist kuskilt. ainus paukumise moodi postitus oli minule suunatu.
küsisin "Kylmkapilt" kus lõhkeaine koolituse sai ja sain ka temalt vastuse, et sedagi koolitust nüüd võimalik Eestis teha.
kylmkapp, kui sulle tüli ei tee,siis ehk kirjeldad kuidas see kõrvalistuja amet väljanäeb või nägi?
sinule "paukuja" teadmiseks, et mul kodus piisavalt teha. ka ei ole mul seda rekkajuhtide haigust, mis ei lase üle paari päeva autost eemal olla, aga huvitavatele pakkumistele olen ma alati avatud.
ivarku
11:16 21.03.2009
On näha, et tüüpiline auto24 seltskond, kohe haarati mõnest tähtsusetust asjast kinni ja nüüd on teema täielikult devalveerunud. Tüüp otsib tööd, kui teil seda talle pakkuda pole, siis teoretiseerige mujal ja näidake oma tarkust emale või isale või koerale, ükskõik.
sddcd
11:22 21.03.2009
No mida, mis aajst see tööotsimise portaal on? Jäägem ikka autode juurde, tööd otsi CV onlinest, kuldsest bürsist või kust iganes.
kuulan maad
19:42 26.03.2009
Sooviks teada kas keegi,kes siit tööd on küsinud,on seda ka saanud,kui suur tagasiside on olnud,on keegi huvi tundnud tööotsijate vastu?Endal ka nüüd load käes ja ametitunnistuse saan ilmselt nädala pärast kätte.Pakub keegi üldse mingit tööd praegu algajatele?
Nii pappi tuulde lasevatki
19:55 26.03.2009
Oh jah seda nagu muda, kui eestis on 8000 liikuri ümber ja laste jätkub veits üle 4000 le, vaevalt tuleb uuesti pinki minna nühkima mingi mu ameti jaoks.
MartMaelt
20:07 26.03.2009
ei noh kindlasti pakutakse. minimum palk ja kui nõus siis anna aga tuld, saad ehk väljamaalegi
professor sammaljalg
20:10 26.03.2009
ja kodus nälgas istuda on mardi arvates parem misotsast?
MartMaelt
20:18 26.03.2009
kui sa arvad et rekkaga miinimumiga sõita on kasulik siis mina ei keela kedagi. sammaljalg, kui su üleelmise postitusega olin nõus, siis viimases irised jälle. kirjuta omale seina peale, ma ei ole kodus näljas sellegi poolest, et enam ei sõida selle raha eest mida pakuti. lihtsalt mul on ettekujutus sellest tööst ja arvamus millise raha eest seda teha. nüüd teen muud ja teenitav summa rahuldab. eelis ka see, et iga õhtu kodus ja nädalalõpud vabad.
professor sammaljalg
22:02 26.03.2009
tähendab, jube tore, et sa siin kelkida oskad, aga kõigil nii hästi ei vea, mis kogu see poolesajatuhandene töötute seltskond peaks sinu loogika järgi ootama, kuni sama tööd sama hea raha eest uuesti maksma hakatakse? tiba mõistusevastane üldiselt. keegi ei käse sul seda teha, aga ära vingu teiste kallal, kes rahul, et midagigi on.
MartMaelt
22:15 26.03.2009
sammaljalg ole hea ja ära rohkem peale võta. soe soovitus. ma eitaha kellegile oma arvamust peale suruda aga vingumine tundub rohkem sinu rida olevat. kahju kohe kui nii kibestunud. soovitus ela ise ja lase teistel ka elada

Muudetud 13.04.09 23:01

professor sammaljalg
22:25 26.03.2009
ei ole kibestunud ja ei tarbi ka alkoholi, lollid inimesed lihtsalt vastukarva.

aga ära nüüd vastusest mööda hiili, kas kõik peaksid istuma ja ootama sama head elu tagasi?
MartMaelt
22:38 26.03.2009
vastus: eks iga inimene teab ise mida teeb. mina küll ette kirjutusi kellegile ei tee.
kui sa kibestunud ei ole,mida paraku loeb välja su kirjaridadest aeg ajalt, siis ära solva ka teisi ja kui räägid endast, siis märgi ka seda, et oleks aru saada mõni mitte nii andekas ei pruugi muidu aru saada viimati
professor sammaljalg
22:52 26.03.2009
ja mida sa siis igised kui keegi jälle tööd otsib, a la "mina selle palga eest lillegi ei liiguta"? kui ei liiguta siis tore, ei koti kedagi, päriselt.
teemaalgatajale...
23:10 26.03.2009
tundub, et siin seda tööd ei leia, ei olnud yhtki normaalset tekstigi. ikka ja alati läheb kohe siin yheks paukumiseks lahti, täielik nõmedus!!
sry, kelle teks oli asjalik, see ei käinud teie kohta.
kuid veel lisaks algatajale, sama teema mul, et kategooriad ja koolitused olemas, kuid kogemust on suht vähe( paar tiiru saksa vahet ja eesti sisest) kuid mulle tundub, et meiesugustel ei ole lootustki kuhugi pääseda, kuna töööandja tahab kogemust jne jne....kuid keegi selle peale ei mõtle, et äkki oleks firmasse vaja värsket verd, kellest tõenäoliselt saaks suurepärane juht. ... kuid see teema jääb arvatavasti sinna kuhugi uute aega, kui pudrumägi jälle kasvab....iseasi, millal see kätte jõuab

kuid edu!!
düsgraafik
10:01 27.03.2009
lgp.tööotsijad. see jutt ei ole kibestumisest vaid praegu ongi lihtsalt nii.
tunnistge endale,et igasugune tööle minek kellegi võõra või iseg tuttava juurde tänapäeval lõpeb teie jaoks fiaskoga.küsimus ei ole ,et kas 400 või 600või 1000 päevas,küsimus on,et millal te oma raha oma kontole saate.
järjest süvenev tendents on see,et kõik on kõigile võlgu.see teie raha sobib paremini kuhu iganes vanemate ja olulisemate võlgade maksmiseks.
ei ole kuigi seksikas perspektiiv ca nädal kuskil koormat oodata,sii koju tulla ja käsi laiutava maksjaga vaielda.
meestele tööd
12:08 27.03.2009
Nagu võlu väel , pakub omecar tööd tublidele meestele. KÜSIMUS, KAS EESTIMAAL , ON MEEST, KES OMECARIS POLEKS TÖÖL OLNUD. miks ka siis, kui autojuhte on jalaga segada, on omecaris ikka juhtide puudus. kuulutus üleval CV.keskuses. kas annab keegi asjaliku vastuse.
tasuta tööd meestele
13:41 27.03.2009
mis siis, et sealt on paljud läbi käinud. praegu on ta praktiliselt ainuke, kes midagi üldse pakub. kui nälg majas, siis jääd ka omecari min palga ja min päevarahadega rahule ja oled õnnelik, kui need kolmekuulise hilinemisega kätte saad.
kindlasti leiaksid juhid tööd ka allandos ja nii mõneski muus suurettevõttes.
hundipoeg
18:42 01.04.2009
alondo kord mullegi helistas, et kas ei tuleks sõitma, aga kui kuulis palju mul kogemusi, siis pelgas liiga kogenuks. kas nad ullikesi otsivad või kartsid, et tean mida see töö endast kujutab ja tahan viimati raha ka selle eest saada ja pole nõus lolli panema.
to hundipoeg
11:44 04.04.2009
äkki paned oma kogemused siia kirja,siis teistel noorematel juhtidel kah lugeda mis kogemusi vaja et enam tööle ei julgeta võtta vanameistrit
hundipoeg
12:15 04.04.2009
ma ei hakka teist korda seda kirja panema loe siit: http://www.rasketehnika.ee/foorum/foorum.php?tid=115137&
start=100

sealt postitus 20:43 28.03.2009
hundipoeg
Re: Rekkameeste---- elu ja olu reisidel. Teisel lehel alt kaheksas postitus
cvkeskus
20:31 05.04.2009
tööga on asi päris jamaks läinud. peab hakkama peale maksma, et tööd saaks teha.
http://www.transinf.com/foorum/?id=4748
hundipoeg
21:39 05.04.2009
see on juba tase. mis palga tahtmisest siis veel saab juttu olla, kui juba tööle saamiseks on mehi, kes valmis peale maksma. hingel kohe kuidagi kergem, et olenemata olevatest kogustest sel segasel ajal ei sõida ja ega kogemused hetkel eriti maksa ka.
rekkajuhtidele
09:54 06.04.2009
ja see on ales algus!!!
hundipoeg
17:58 07.04.2009
tea kas need nüüd pungad või juba õied ning millised siis viljad olema hakkavad?
kylmkapp
17:29 22.07.2010
Üle aasta mõõdas! Tee mis tahad, keegi ei taha kogemusteta meest tööle võtta :(
Huvitav, kust küll need kogemused tulevad?
Ron24
18:00 22.07.2010
Tere. Saada mail: [email protected], äkki saan aidata.
haigus tabas
18:51 22.07.2010
Tere.Mul just sohvrit vaja. Juba homme võid [email protected]
Ants Vanakaru
19:06 27.07.2010
Pole varem sõitnud, kuid kõik kategooriad- ABECEDE- olemas. Minusugusel 38 Tallinna mehel pole vist lootustki autojuhina mõistliku palga eest tööd leida kui teemaalgatajalgi raskusi.
Kui mingeid ettepanekuid siiski on, siis e-mail on:
[email protected]
VOLVO NINA .
20:54 27.07.2010
Kas on kellegil tööd pakkuda volvo ninale . Otsin ikka tasuvat tööd , võib ka ajutist .
vito kaubik.
10:13 28.07.2010
heas korras vito kaubik , otsib tööd eestis, baltikumis.
raud,nael,pea
15:57 28.07.2010
mittu hobujõudu on hobusel tahaks koorma autojuhiks saada
to volvo nina
08:43 29.07.2010
On sul üks või rohkem ühikut ja kas Euroopat "kannatavad"? Või annad rendile?
mis pakud ?
13:42 29.07.2010
mul 2006.a. scania , palju renti on keegi nõus maksma kuus , jutt ninast.
neli aastat !
14:36 29.07.2010
nelja aastaga läbisõit miljon km , siis veokast jutt , on see eriti reaalne või väljub mõistuse piiridest . üle 20 tuh. km kuus ja seda pidevalt. on kellegil sellise läbisõidu kogemust ???
professor sammaljalg
15:18 29.07.2010
suured laenud ja palju alimente - pole nelja aastaga miljon läbisõitu mingiks probleemiks. arvestades, et härras, kes hamburgi kandis vahele jäi, pole mitte ainuke, vaid üks väheseid, kes vahele on jäänud.
professor sammaljalg
15:21 29.07.2010
lisaks veel, et siin oma veoühikutele tööd otsivatel bisnesmänidel võiks niigi palju oidu olla, et lisaks auto olemasolule mainida ka näiteks sillavalemit, heitgaasinormi, kas tava- või megasadulaga tegu jne jne.

ja kes palju renti on nõus maksma? absurdne küsimus, ei ole paregu 2008, kui liisingumakse + kopikatega renti saad, on hästi saadud, nossovid.
to viimane päss.
17:02 29.07.2010
alles see oli kui üks sinusugune loll oinas kiitles , et kui 21 tuhhi renti maksta on võimalik vee ka soliidselt teenida ...........kas täna oled kuumarabanduse saanud , et jälle jama tõukad ...........
samblale !
17:25 29.07.2010
Sa teadja mees , kas ütleksid palju nybrok maksab km veost ?
professor sammaljalg
18:22 29.07.2010
17.02 kibestunud oinale kordaks, et jah, on täiesti võimalik. palun leia endale uus tegevusvaldkond, kui tõsiasi nii ulmeline tundub. sinusuguste läbikukkunud turusolkijateta on kõigil parem.

ei tea nybrokist midagi, helista, küsi ja kauple, mis seal keerulist.
to sammal .
23:07 29.07.2010
Sina ei solgi ju turgu , kuna oled ORI !!!!!!!!!!!!!!!! kuskil firmas , pane oma ilalõug siis ka kinni .........
saab täna näha
04:12 30.07.2010
Ei tea kas see kämmallõug kunagi tööd ka teeb mingil töövahendil, või plädisbki siin 8.00-17.00.
karupoeg pohhui(rkj1)
08:12 30.07.2010
kuidas te tööd ei leia?
viimastel kuudel mulle silma hakanud tööpakkujad:
tallinna toiduveod
plangi
omecar
royal trans
alonewolf
-minge ja sõitke.
pole vahet mis ettevõtte nimi on-loll saab kirikus ka peksa.

hundipoeg
10:11 30.07.2010
Tere seltsimehed!
Küll on tore siia huumorinurgakesse aegajalt kiigata. Tuju paraneb kohe kindlasti. Täna hommikul kirjutan siia omaltpoolt ka.
Tänaseks on tööturul seis selline, et mitte kõikjal kus me ei ole on parem ei vasta alati tõele. Aga jah see, kes otsib see ka leiab, aga kas nüüd see leitud koht just see õige ja kõige parem see jääb igaühe enda sisetunde otsustada. Samas säilib ju ka võimalus alati edasi otsida. Kas aga ühest kohast teise jooksmine see kõige ilusam tegu on? Maitse asi.
Ärge pikka viha pidage. Roolikeerajatele meeldivaid matku!
Lugupidamisega hundipoeg.
professor sammaljalg
11:21 30.07.2010
vaadates siinsete ******kukkund transpordinossovite sapist läbiimbunud ****ville, võib ainult pihku itsitada. kui 21 kilo kuus sadula eest toksida on ilmatult palju, siis uueks äriprojektina soovitaks savipätsi käest endale kollane helkurvest küsida...

ei söö orjaleiba ja kaheksast viieni siin ei istu, küsimus tekib, et mis inimene kell veerand viis hommikul siin töinata viitsib...
karupoeg puhhile
21:42 30.07.2010
hea nimekiri. uuri juhtidelt, miks nad nendest firmadest esimesel võimalusel jalga lasevad. enamus juhte ju nendes firmades alksassid ja tiblad. miks? sest palk min päevaraha ja min palk ehk kuus kokku 7000 kuni 9000 kätte, aga tööd on praktiliselt 30 päeva rooli taga.
ORI SAMBLALE !!!
21:57 30.07.2010
Sina oled oma firma PÄRISORI !!! Palun lepi selle tiitliga ja ka eesti keele sa hambutu **** võiksid selgeks õppida, nossov ****vill jne ............edu ****a pritsivale orjameelsele ****le sammaljalale .
karupoeg pohhui
22:38 30.07.2010
21.42 le
enne siia targutamist võiks vähemalt endale selgeks teha,et mida öelda oleks.
kordan oma postituse mõtet-vahet pole mis firma,loll saab kirikus ka peksa.

ps korrektne nimi on karupoeg ******

ka leonid ilits hundipojalt järjekordne sisutihe sõnavõtt.

ketid haljaks,sm breznev
arr
22:52 30.07.2010
Sorry mehed,sammaljalga võite ju vihata aga vastupidiselt teistele paljudele on tal grammatikaga rahu maa peal.Ja viimane sõimaja võiks Lutsu lugeda.Et ei oleks nagu anektoodis kus raamatupoes Mats(ile) Traati pakuti...
hundipoeg
23:49 30.07.2010
Tervitused härrased!
Hommikul seda huumorinurgakest külastades sain päevaks tuju heaks ja nüüd enne unele siirdumist siit läbi astudes saan taas tuju heaks. Tundub, et mõnele õhemanahalisele ja nõrganärvilisemale ei mahtunud hinge „seltsimehe“? soovitan soojalt võtke vabamalt ja rahulikumalt.
Kettide haljastamiseni ikka mõni kuu loodetavasti aega. Aga kuskil siin foorumis või ka kuskil mujal keegi minust tunduvalt andekam ja targem juba ütles, et on arvata, et enamus foorumis sõnavõtjaid pole kette oma elus näinudki veel vähem on neil aimu kuidas need peale ja maha käivad, aga siis ju ka arusaadav, miks nii raske aru saada sõnapaarist „ketid haljaks“.
Palka maksavad firmad vast ikka vastavalt mehe panusele firmas. Milleks maksta rohkem, kui vähemaga ollakse rahul. See, et kuskil nurga taga firmat kiruda ei vii küll asja edasi pigem jätab juhist madala mulje.
Ärge pikka viha pidage. Roolikeerajatele meeldivaid matku!
Lugupidamisega hundipoeg.
hundipojale
00:07 31.07.2010
Vähema palga algul on see mees rahul kes pikalt kodus istunud, iga kopikas on tähtis. Ütleks et firmat kirutakse nurga taga sellepärast et kui tööl oled seal siis ei saa sõnakestki iitsatada, muidu oled kohe lännud mees. Seda kettide teemat olen isegi norras maitsta saanud, ei ole meelakkumine
karupoeg pohhuile
09:38 31.07.2010
sinu nimekirjas on 3 firmat, kus ei saa mitte ükski juht üle min päevaraha ega min palga. ole kui loll või tark tahes või rabele kui palju tahes, lihtsalt rohkem ei maksta. max sissetulek kuus on 9000 krooni ehk 0,75-0,8 kr/km ja see on 30 päeva eest roolis. kuu jooksul 2 poolikut päeva kodus. sõitu muidugi nii palju pole, kuid Euroopas nädal aega koormat oodata on nendes firmades täiesti normaalne.
1 firmas vist on ketaste lõhkisõitmise korral võimalik teenida isegi kuni 12000 kuus ja 1 firma kohta ei oska väga kosta, kuid arvestades, et selle omanikega seotud kõik ettevõtted on krediidiinfos punased, siis palgamaksmise kohta oskab igaüks ise arvata.
hundikutsale
09:40 31.07.2010
hundipoeg asus tööle, et korjata oma isikliku rekka jaoks raha. kui saab selle kokku, siis hakkab transporditurgu vallutama.
ketid on juba olemas ja kaugel selle auto raha kokkusaaminegi on.
tervitusi rekkameeste kunnile, Erkkile!
Imka123
18:54 31.07.2010
Kylmkapp tegi avarii :(
Mingi mutt tõmbas külje pealt sisse ja ega kaherattalisele palju pole vaja ju :(
Head paranemist :)
Kallid autojuhid pea selge ja vaadake, mis teie ümber toimub!
to: karupoeg pohhui
15:54 01.08.2010
sinu nimekirjast on veel puudu Allando ja AB Transportgrupp, siis oleks esiviisik iga "autojuhi unistuste tööandjate" TOP. sealt saad alati tööd, aga kaua seal ei püsita, vähemalt asjalikumad juhid. kui aga sealt ka tööd ei saa, siis oled ise totaalne j.bu.
karupoeg pohhui
22:20 03.08.2010
mis sel vahet,palju makstakse?
kui keegi naiivne loodab ajaehes ilmuva kuulutuse peale norm tööd leida,näitab see juba tema piiratud mõttetegevust ja väärarusaama maailma-asjadest.
lollidele ongi suur raha hukatuseks.
to karupoeg pohhui
22:47 03.08.2010
sa jätsid lisamata , et lollidelt tulebki raha ära võtta . ikka edu .
lohakad
18:52 05.08.2010
kui tahad tööd teha siis leiad selle paari päevaga ja ei istu siin arvuti ees ja tao omal pihku lahti.pnge se tööotsija ise enda asemele tööle talle maksate miinimumi ja ise sellest saate ülejäänud mis teile ausalt makstakse.
nagu mina.:D:D:D
hea kodus diivanil istuda ja õlut manustada kui mõni mees sinu asemel ju tööl käib.
ka algaja
16:20 11.08.2010
Sealt nimekirjast hakkas silma 2 nime, millega olen isegi kokku puutunud, Omecar ja Alonewolf. Ise olen üldse sõitnud 2,5-3kuud. Esimesed poolteist kuud olin Omecaris, kuna mul polnud mingit kogemust, siis 2 nädalat sõitsin paaris ühe teise mehega, keda tunnen kaua aega, siis pakkus Saluri mulle, euroopasse minekut, vaja oli ühele kuu puhkust anda, kuna muud polnud, siis läksingi. Tegime 1kuulise tähtajalise lepingu, sest ei tea ju mis ja kes. Rahadega on seal nagu on, kätte saamine on paras jama, kuid palganumber täiesti konkurentsivõimeline mu arust. Tahtis, et oleksin kauem, kuid mulle euroopa ei istunud ja nii see asi jäi.
Nüüd sõidan Alonewolfis, mulle esialgu tundub asi igati normaalne olema, palganumber pole muidugi mingi selline, et kohe rikas valmis ja eks see "vasikas" võiks ka seal pooliku taga olemata olla, kuid eks aeg näitab, mis ja kus.
ka algaja
16:23 11.08.2010
Ja alkassidest ning tibladest niipalju, et kummaski ei märganud ma asja nii hull olema. Juuakse ning venelasi on ka, kuid mis siin imelikku???
to ka algaja .
21:45 11.08.2010
palju on konkurentsivõimeline palk omecaris mis sulle maksti ja palju km läbi sõitsid selle kuuga. otsin ka tööd sisevedudel.
tramavoi
08:44 12.08.2010
meil 4 juhti puudu,aga kuulutust ,et otsib pole kuskil-pappi nii palju üle vist
ka algajale
12:15 12.08.2010
palju Omecaris kätte said ja palju selleks läbi sõitsid. see ei huvita, palju lubati maksta.
ka algaja
12:55 12.08.2010
Kui ausalt ütlen, siis ei mäletagi täpselt, kuhugi kirjutasin ülesse küll, kuid kus see märkmik hetkel on, seda ei tea. See oli siis kilomeetrite pool, aga mingi ca 8000km tuli vist ära. Mul olid mõned seisakud, nt esirehvi purunemise pärast olin üle 40h Hollandis mersu service ees ja ootasin, kuna uue saan, samuti oli 3 lühikest belgia reisi, kust ei tulnud ka eriti palju neid kilte. Rahaga on nii, et mu mäletamist mööda oli ca 18000+siis põhipalk. Sain osa juba enne minekut ja osa seal olles, sest olin suht kehvas seisus ning lõpp tuli osadena, seepärast ongi suht segane seda asja kokku lüüa ja ei viitsi vanu pangatehinguid ka enam sobrama hakata. Olin esimest korda euroopas ja eks neid mööda sõitmisi tuli ka kahjuks.
Mu üks hea tuttav sõidab seal juba aastaid ja tema palgalehte kord nägin ning seal oli igati arvestatav summa peal, üle 30000
kegenud juht
22:15 12.08.2010
nüüd kõik see mees Omecari, sest kes see muu ikka 30000 kuus maksab. võib olla ka Allando või mõni kolhoos või autobaas. sellepärast neil ongi kogu aeg juhtidest puudus?
seda 18000 kuus juttu võin juba uskuda. eriti, kui said selle lõpuks kätte mitu kuud hiljem.
ka algaja.
19:31 13.08.2010
Üldiselt mul üks ta puha, mis keegi arvab, räägin sellest, mida nägin. Ja ega see polegi oluline, sest iga mees teeb oma valikud ise ja usub seda mida tahab. Mina nägin paberit ja mulle sellest piisas. Lihtne ju.
arr
05:20 14.08.2010
sina nägid mida sulle see hetk kõige enam võis näida.see jutt kuis kogu teenimine hetkega meelest läind on algaja kohta kõige uskumatum asi üldse.nii et sorry mees,ära end rohkem põnevax tee.ja nagunii pole üxki summa ahvatlev,et uskuda.nii vähe pole võimalik teenida.
ka algaja
13:59 14.08.2010
Ei saanud nüüd hästi aru, kuid las ta olla. Põnevaks teha ei ole ma midagi siin üritanud, elu niisamagi põnev.
Edu.
;;;;;;
14:28 14.08.2010
Pakun, et kodanik arr´ile tundub uskumatu, et mees ei mäleta oma paari kuu tagust palga kätte saamist ja kui palju läbi sõitis. Muidu kipuvad sellised asjad ikka väga pikalt meeles püsima, eriti veel kui raha saamata on. Või oled alles nii algaja, et sõidad sõidurõõmust ja palk on teisejärguline.
Kust seda esirehvi sulle tarniti muidu?
ka algaja
15:31 15.08.2010
Saamata pole midagi, kõik käes. Nagu ma mainisin, tuli asi juppidena ja ei viitsi mina rehkendama hakata enam, sest see pole mulle hetkel vajalik. Km ütlesin ju, et mingi ca 8000 tuli vist ära. Ma ei tea, kuda teistega on, kuid mulle pole eriti oluline, palju ma 3kuud tagasi läbi sõitsin või palju täpselt, sendi pealt, raha sain. Kui vaja otsin märkmed ülesse ja vaatan.
Ei sõida sõidurõõmust, kuid ega igal hetkel sendid ka silme ees pole ja pea ei rehkenda ainult kilomeetreid. Tuleb mis tuleb. Mina pankurit ei orja ja saan elada igal hetkel raha peale mõtlemata.
Kui firmat tahad teada, siis sellega on täpselt nii nagu on muugi ebaolulisega, tsekk läks firmasse ja endale ma seda pähe ei tuupinud. A mingi Breda rehviservice see oli, sõitis kohale ja kiskus räbala maha ning uue pani asemele. Hollandis oli see siis.
Aega läks seepärast palju, et algul ei suutnud pealik otsustada, siis oli mure, kuda raha maksta, sest arvega ja DKV´ga ei saanud maksta. Lõpuks kanti mulle raha ja maksin sulas.
Muud nagu polegi.
abcdehee
17:16 15.08.2010
kallama.
13:16 16.08.2010
tööd kalluril , 45.-eeki kätte tunnis . kuda tundub `?
kallajalt
14:19 16.08.2010
45.- EEK/h see on mõnitamine :D
...
15:38 16.08.2010
Mõnitamisena ei tundu, sest parem 45.-h kätte, kui 150.- h unistustes. Kui muud poleks teeks hea meelega ka selle hinnaga.
võib tabada minestuse hoog.
18:13 16.08.2010
Siis tulen kui pillaja seisab kodu õues ja papp tiksub alates ketta sisse panekust, kuni välja võtmiseni, aga kui eeldad, et midagi vahepeal peab ka toimuma, siis stahaanovi aeg peaks nagu läbitud etapp olema, võiks nagu söögi raha ka juurde maksta, ega ikka ilma rammuta ja palja kõhu tuulega asjad paigast eriti ei liigu ja kui kõvasti punnitada nii......
kallama.
19:51 16.08.2010
arvan siiski , et ka 45.- eeki tunnis töötates 8-18 -ni tuleb kuus kümmne ligi kätte . olen ise 2007.a. sõitnud poolhaagis-kalluril kui maksti 70.-eek tunnis kätte , kuid siis oli ka kalluri töötund 500.- eeki tellimisel, täna kuuldavasti vaid 300.- ise arvan , et kui vaikselt tiksuda on ka see töö tegemist väärt, mis mehed arvavad , minu jutust ???
tunnitöö
20:06 16.08.2010
2010 teenib ka 80 tunnis kätte.
kallama.
20:11 16.08.2010
kas on pakkuda sellise raha eest tööd kallajal , oleks kohe läinud , või anna vihje mis firmasse helistada.
kapsel0
22:40 16.08.2010
tooks siia hea võrdluse, mul sõber sõidab tagaluugi peal ja saab 60 eeku tunnis ja auto enda käsutuses pidevalt, ma ise kaugsõidu juht ja viskab seegi üle ja mõtlen ka koduse töö peale aga kallaja tööd iialgi ei vali, nii madalale ma ei lange
Madalam kui muru.
10:41 18.08.2010
Ma küll läheks kalluri peale, mis sest, et olen ka pikamaaautojuht hetkel. Kui kodukandis hetkel oleks vajalik, siis kindlasti läheks. Arusaamatu, kas see nn rekkamees peab ennast kallurimehest paremaks? Samasugused tatinäod on kõik, sõitku kas või 5 rekkaga.
Ja tulles tagasi 45.- kätte palga juurde, siis kannatab teha küll, kui muud teha ja paremat palka saada võimalik pole.
Neile, kes eelistavad kodus istuda ja unistada megasuurtest palkadest, kui 45.- kalluriga töötada, soovin pöial ****** ja ilusat tiksumist.
hahahahah
15:18 18.08.2010
hahahha *** mis tüübid siin koos on...keegi saab kellegist rohkem palka, siis see tüüp, kes paneb mingi suurema palganumbri teistest siia, siis see tundub nii uskumatuna, et kuidas saab keegi sinust rohkem teenida? :D *** idioodikari raisk
to kapsel
16:35 18.08.2010
su sõbral oo tõesti hea ots siis, kui 60+ eeku tunnis ning auto oma kasutada. soovita sõbral selle 60 .- eest kodu istuda, selle raha eest veib juba juhi pääle palgata ja oma kasutuses oleva autoga teenust pakkuda. no kyll mõnel ikke veab kohe.
kapsel0
23:03 18.08.2010
Ega ta ikka saa kodu jääda, naine kahe lapsega kodus jne., tööjõus mees miks ei võiks ise seda tööd teha ja plaanib rekkatööd tegema hakata, e kat taskus aga eks ise teab mis parem. See hahaahaaa mees on küll paras i...ikas, kelle asi, nagu töö nõnda palk
eks teada .
10:54 19.08.2010
selline ahahahaha jne..... mees võib väga vabalt tuntud tegija sammaljalg olla , kes nüüd mõliseb võõra nime all...... , et ennast kuidagi teostada.
hahahahah
12:43 19.08.2010
kahjuks ning õnneks pole ma sammaljalg :D
erki2261
20:04 19.08.2010
Omal sama teema,aga arvan,et pole lootust.Kui mõni firma kuuleb,et kogemusi pole ei vaevu ta isegi vastama,et nt. töökoht täidetud vms.
kapsel0
23:54 19.08.2010
ole mureta, masu on möödas transpordi valdkonnas ja need bossid kes seda veel räägivad on varsti turult läinud, lootused ainult kasvavad nii et edu sulle
vedas ja kodus
03:37 20.08.2010
mingi nalja teema. tööd ju ****ks, puhatagi ei lasta,
Gr
11:57 20.08.2010
töö kalluril tundub ahvatlev... sõita võid nagu tiblast taksojuht, kuigi kiiret pole kunagi kuhugi (kopa alla molutama, karjääri oma 14-32 võtma või maha kallutama) ja lällaris saab ka möliseda kogu aeg, sest hirmsasti on vaja kõiki õpetada ja kommenteerida.
Koormad ei maksa ka suurt midagi (vs. kaubavedaja miljonitesse ulatuvad saadetised) ja ei kuku kunagi kuhugi poole, kliente näeb ka harva kes sulle oma pahameele kaela valaksid jne.
Läbisõidud masinalgi väikesed, kuigi teedeta maastik lõhub tehnikat.
Koos haagisega sadul ei oma ka eriti pikemaid mõõte ja suuremat täpsust nõudvaid manöövreid iga päev ette ei viska nagu metsakal näiteks või mõni kaubaveo sihtpunkt, tenti puruks ei sõida ja katustpidi kuhugi silla või ukse alla kinni ei tohiks jääda.
60.- eest kätte ma seda tööd ei teeks, sest igav ja üksluine on küll, kuid suhteliselt väikese vaeva eest juhile ka oluliselt rohkem ei maksta. Mina ka ei maksaks - võrrelge kasvõi linnapildis pikamaa juhi ja kallaja juhi sõidutehnikat ja sujuvust. (siinkohal ei võrdleks soolosid ja tuntud tiblade palkajaid ekspedeerijaid- teate küll...)
Edu!
rekkamees saksast
19:16 20.08.2010
juhid, kes teenivad rahvusvahelistel vedudel alla 800 või sisetööl alla 900 päevas, on selles ise süüdi. vahetage töökohta, kui olete sattunud kolhoosi või hakake tööd tegema. korralikku palka pakkuvaid firmasid jalaga segada.
hea juht leiab alati endale väärilise töökoha ja foorumi autojuhid jäävadki siin ringi kihutama.

See teema on vastusteks suletud.