Veoautod ja rasketehnika

Parim tee suurega Bialystokist Wroclavi (PL) jõudm

raviaa
22:35 12.04.2009
Tere!

Loodan, et kõik ei ole veel tööle ära sõitnud.Paluks abi parima tee leidmisel Poolas Bialystokist Wroclavi.
Kas peaks otsima teed Varssavist mööda ja kui jah,siis kus kaudu?

Tänud abi eest!
hundipoeg
22:51 12.04.2009
ma ei tea kas tohin küsida või taas mõni teadja solvub, aga ma ikkagi uuriks. millega seda teekonda läbid, mis masin, kui raske? oled sa ennem poolat sõitnud?
raviaa
23:08 12.04.2009
Küsi aga julgesti .Seda korda tuleb rekkaga minna,masinaks Scania ,koorma raskust veel ei tea.
Poola sõitnud vaid paar korda põhja poolt Saksa. Oskad marsuuti soovitada?
professor sammaljalg
23:14 12.04.2009
hundipoeg, mine ja osta midagi muinasjutumaailmast, ära niisama jälle plädise siin

bilast hoiad warsawa peale, paarkümmend kilti enne sedasamust tuleb ostrow maz. ja tee number 50 ehk venelaste ring minsk maz ja grojeci peale, keerad sinna, mszczonowist keerad 8.tee - E67 peale ja sealt edasi ainult E67 pidi, sama tee, mis tallinnast hakkab

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bia
lystok,+Bia%C5%82ystok,+Podlachia,+Poland&daddr=52.09300
8,21.489258+to:wroclaw&geocode=Fcm8KgMdSIdhAQ%3B%3B&
hl=en&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=7&via=1&a
mp;sll=52.135845,20.10369&sspn=3.871348,8.4375&ie=UT
F8&ll=52.133488,20.10498&spn=3.871348,8.4375&z=7
professor sammaljalg
23:16 12.04.2009
vabandan, kippusin arvama, et hundipoeg hakkab jälle mingit väga mööda juttu ajama, kuigi tema marsruut seda küll on, 70 kilti tühja
hundipoeg
23:19 12.04.2009
sa koormaga Bialystockist Wrotslawi või? teed poola sisest? kui eestits lähed ja kerge koorem ei pea ju Bilystocki minema võid üle Lomža, mul pole olnud au seda teed proovida ei oska miskit öelda, aga sela pidi kõvasti kaalutama ja seal on miski kaalupiirang. enne Bilystocki oli viimati suurem teeehitus, kui kaugel seal järg ei oska ka öelda. ei sõida hetkel.
sa seni põhjakat sõitnud?? Kas Wrotslavi läheb maha või sealt saksa poole edasi?
mitte rekkamees
23:27 12.04.2009
1. rada reaalsem,kui parklate järgi sõita. 1. päev Klvaria kanti. 2. Radomsko. edasi pole nägu suurt öömajale kuhugi norm jääda. 2. variandi puhul nagu majutusega raskem.Wroclavi kandis mitu tuttavat öösel tühjaks tehtud,muidigi on mõned aastad sellest möödunud.
hundipoeg
23:33 12.04.2009
raviaa üks tagasihoidlik palve oleks mul küll, et kui oled tagasi jõudnud siis anna teada kuidas see E67 tee peale Tomaszow Mazoweickit kuni Wrotslawini on ja kuidas see linnake Wrotslaw Scaniaga vallutada. Kui see liigset tüli sulle ei tee.
hundipoeg
23:38 12.04.2009
raviaa nagu näed isegi, mis minu küsimisest ja nõu andmisest tuli seega vabanda ja küllap targemad juhendavad sind. meeldivat matka sulle igal juhul!
professor sammaljalg
23:45 12.04.2009
ei ole kuskil veel parkimata jäänud ja parklaid on seal piisavalt, et mitte 70km ringi sõita
raviaa
00:15 13.04.2009
Oo,suurepärane!

Ei "poola sisest" ei tee :) ,ikka Eestist stardime.Wroclavist tuleb edasi Saksa poole minna.Kui terve nahaga peaks tagasi pääsema,eks ma siis viskan siia kommentaariks mõned read.

Tänud mehed! Oli palju abi.
ahsel
00:27 13.04.2009
noo kes soovitab LOMZA -OSTROV MAZ E677. siis võiks veokile tagavara vedrud kaasa võtta. tee on ikka eriti kole. seal on ka veokitele mingi täismassi piirang vist 30 t. tulin ise just eile seda teed.
miniinimene
02:37 14.04.2009
4 aasta poola töö puhul pole mina kyll veel kuulnud teedest, mis suisa lõhuksid veoki vedrusid..kui poola teed on ****d siis ma ei tea mida peaks ytlema näiteks karelia uraali radade kohta:D..poola teed on kitsad kyll ja pikirööpad aga treppis või aukus nad kyll pole. ja konkreetselt lomza tee oli kyll ise viimati sygisel sõites suht värske ja sile
trrrrrahhhh
09:35 15.04.2009
osta gps ja sa näed !
Isidro
04:21 16.04.2009
Ma ei saa aru, mida te siin tatti pritsite ja omavahel kemplete ( ma mõtlen hundipoga, kes on suht norm. aga sammal pingutab üle) Ma ise alles noor juht 2 x Euros käinud ja pole mina näinud, et sõitvad autojuhid sellised oleksid, tavaliselt ikka sõbralikud ja abivalmis, mitte nagu siin foorumiis, targutajad!!!!
Muide jah Wroclavist on tõesti otsem tee mööda 8-ndat,kuigi küla küla otsa.

Sai tuldud Tsehhist Nachodist ja mööda 8-ndat, siis PL-s 39 peale Wroclavist mööda ja põikega käisime ära Grabow nad Proznas ja siis tuld aint mööda 8-ndat kodu poole,läbi Bilaystoki. Minumeelest küll kõige otsem tee sinna poole....

Aga see on minu arvamus, ollen ju alles teist korda Euros, kuid arvan, et midagi meelde ikka jääb, ja tõesti Poola pole midagi nii hull teede poolest, kohati Ungari on veel hullem ja Rumeeniast üldse ei räägi...
Aga, noh, mis see kollanoka arvamus ikka siin foorumis loeb....
professor sammaljalg
10:17 16.04.2009
isidro, su postituse viimane rida on väga hea, oleks võinud ka ainukeseks reaks jääda

ahjaa, sõbralikkus? ma ei kujuta ette, kui mitu korda olen ma siin ja sealpool ohukatega eesti autot nähes seisma jäänud ja uurima läinud mis viga ja kas aidata saab, ei mäleta, et oleks kellegi poolt aitähgi öeldud. ja kui endal mõni kord oleks abikätt vaja, et saaks kiiremini tee peale tagasi, tuleb sulle ennem kiluvaras või poolakas appi, kui kõvad eesti "rekkamehed", kes ka siin kõvasti sõna võtavad
ase
08:52 18.04.2009
Bialystok-Ostrow Maz.(8)-Minsk Maz.(50)-Gora Kalvaaria-Mzscsonov(50)-"peetri Torud"(8)-Cestachova(1)-Opole(46)-sealt A4 ja siis 4 Görlitsa. Lõigata 8´ga Wroclavi kaudu on mõttetu,sest linn veokatele kinni.
oh aeg
21:55 18.04.2009
Ei tea algul nagu keegi küsis juhiseid sihtpunkti jõudmiseks, aga nüüd jagatakse teenusid ja pikki igemeid ja kaalutakse ja tont teab mida veel ,ei tea krt seda soovi ju polnud mida s...a jaurate siin, teemale pihta saamisega teil raskusi või.
hundipoeg
21:59 18.04.2009
To: oh aeg!
kahjuks selline see foorum on. kurb tegelikult. ootaks asisemat suhtumist ja rohkem teemasse jäämist!
hundipoeg
22:31 18.04.2009
I tere rkj1!
Regal on nüüd tõesti hea näide. Kahjuks juhid ei saa valida millise laevaga nad peavad sõitma, pigem otsustavad seda tööandjad. Mina isiklikult väldiks seda laeva. Ainus hea omadus mahutab üksjagu autosid ja saun ning ka söök on head. Aga eks miinuseid ole ka, see "tarkadeklubi" seal teleri ees, kes paraku ilma kahe liitrise õlleta oma õhtut ette ei kujuta. Kui sa seda sisukaks vestluseks pead, siis olgu see sinu arvamus. Seal seda asist vestlust veel ju ka saunas ja treppide juures suitsu imedes arendatakse. Ma leian, et seal pole muud teha, kui pesus ära käia, süüa ja magama kolida ning loota, et kajuti kaaslane või ka seina taga kolleeg ei norska.
paraku meenutavad neti foorumid vähemal või rohkemal määral lasteaeda ja tuleb tõsiselt pingutada, et asised postitused vahelt välja nokkida.
hundipoeg
23:47 18.04.2009
lahendus oleks ka halvustavad ja irisevad postitused ära kustutada
lisaks eelmistele
00:13 19.04.2009
aitaks ka kui mõni mees jätaks postituse tegemata, kui tal midagi öelda pole. alustades siis hundipojast. jutt nagu arnold oksmaal ja sisu null. kuule kutt (mõeldud siis hundipoega), sa loe oma postitused kogu teema lõikes läbi ja tõmba natuke hoogu maha. keegi ei anna sulle siin postituste eest punkte, st kui midagi öelda pole, ole parem vaid. jätad endast vähe arukama mulje.

PS. kas sa (jällegi mõeldud hundipoega) irooniast aru ei saa? väga paljud postitused, mida sa hiljem takka kiidad, tögavad sind.
mitte rekkamees
01:49 19.04.2009
Tõstataks siia teemasse küsimuse,mis piirkonda sihtpunkt jääb? kui juba de-sse minek,ei hakkaks nii üldse pl vallutama.NT Berg-i hofist tuleb hulka lihtsamlt koju üle Oderi,kui sealt mingeid trikke tehes.
Onu Raul
09:40 19.04.2009
Mulle tundub ,et moderaatorid on ära koondatud.Meil on küll sõnavabadus aga nii vabalt teiste solvamine tuleks lihtsalt eemaldada ja tulemus on kindlasti inimlikum.
P.S. vanasti öeldi "Mis te vaidlete - käsi pole või"
sadulamees
22:28 19.04.2009
Oleks siin foorumis võimalik ainult registreeritutel kasutajatel kirjutada siis oleks see sõimamise ja sülitamise jama ka lõppenud ja oleks see foorum palju normaalsem arutamise koht
hundipoeg
17:47 20.04.2009
ma ei usu, et see asja muudaks, sest mis segab neil irisejatel registreeruda ja sisse logida ning samas vaimus jätkata. kvantiteedile ehk tõesti mõjuks ja loota võib, et tõuseb ka kvaliteet.