Veoautod ja rasketehnika

Kogemustega juht!

veokaroolikeeraja
21:28 17.04.2009
Tere ametivendadele ja teistele foorumi külalistele!
Olen siin mõnda aega lugemas käinud ja täna otsustasin ka kirjutada. Ütlemata tore foorum võiks olla. Ma ei saa aru, miks see foorum kohati nii laste tasemel langeb. Kubiseb teiste postituste kallal ilkumisest ja teiste mahategemisest. Aga ju siis ei osata või ei taheta olla viisaks ja positiivne. Kas osad eriti kõvad kirjutajad on tulevased rasketehnika kasutajad?? Ega seegi poleks paha. Noori mehi selles ametis alati tarvis. Ega see amet muidugi kerge ei ole ja mitte kõigile ei sobi. Ilma proovimata kahjuks seda teada ei saa. Kuigi ajad hetkel raske võitu ega need sellisteks jää. Ise aastaid sõitnud. Peaks lausa vana passi ülesse otsima, et vaadata, mis ajast seal see esimene pitsat, mis näitab, ms ajast sai üle piiri käima hakatud. Üle kümne kindlasti. Ja töökoduks on kõik need aastad olnud Volvo FH erinevad vedukid. Minule FH sobib kuidagi rahulik ja tõsine töötegija, pole ka selline eriti kihutaja tüüp. Viimane masin suisa automaat kastiga ja selle osade juhtide poolt, kas kirutud või kardetud digi. Algul oli võõras, aga kiiresti harjusin ja igati asjalik. Tavalise kettaga minu meelest palju rohkem sahmimist ja jama. Klubigi igati tore ja kaaslased meeldivad mitte mingi suur. Vaid kaheksa masinat ja firma meid seni ikka hästi hoidis. Viimaste aastatega kogu tehnika uueks sai. Varustus firma poolt autodelegi asine, ei saa midagi nuriseda. Läller, suur külmik mitte see jahutuskapp, korralik kohvimasin noh see taanlane, paar prožektoreid, Leedu lauad kõik kolm, isegi tekk ja padi ning vaibad. Tööd oli ja palka tuli ja kask korda klubi üritus, milleks saadi kõik mehed alati ka koju. Talvel jõulupidu kaasaga ja lastele väga korralikud kommipakid ning suvel suvepäevade nädalavahetus kogu peredega. Nii oli see eelmise aasta lõpuni. Sel aastal ei ole enam kaugeltki tore. On tekkinud passimised, kord lühemad kord pikemad, aga ikkagi ebameeldivad teised. Nüüd hakatakse ka rahasid kärpima ja arusaadav kui tööd pole, siis mille eest maksta. Vahetaks klubi, aga mida see annab. Kõikjal rasked ajad ja kui ikka hea töö ja masina ning korraliku sissetulekuga harjunud, siis kõigis ka korraga järgiandmisi teha ei taha, siis juba sootuka asjad kokku ja teise ameti peale. Nii tekibki mõte, et oleks seda kunagi teadnud oleks pidanud mingi muu ameti õppima. Ka öeldakse, et seal hea, kus meid ei ole, aga kas ikka on hetkel nii. Kahtlen sügavalt. Siin endamisi mõtteid mõlgutades mõtlen, et mine või metsavahiks. Aga need koondati juba vist aastaid tagasi.
Näe nüüd sattusin hoogu, ok lõpetan ja soovin kõigile kõike paremat ja rohkem tolerantsust!

Lugupidamisega saaremies
marita57
22:13 23.04.2009
Hea postitus, saaremies!
isehakanud hiidlane
22:37 23.04.2009
kas kõik om punased volvod sääl firmas, saaremies
veokaroolikeeraja
22:42 23.04.2009
Tere!

Ei ole kõik punased! Viimased punased olid vist aastat kaks kolm tagasi.

Lugupidamisega saaremies
kesksaarlane
21:31 26.04.2009
Kassi silmadega valged igori volvod
veokaroolikeeraja
20:06 28.04.2009
Tere taas ametivendadele ja teistele foorumi külalistele!

Ei ole meil enam ühtegi maalingutega autot õnneks või kahjuks. Need kassi silmadega Volvod jah Igori omad ja firma neil Lemet. Saaremaa klubi.
Kui siin oma esimese postituse kirja panin, mis vast vähe pikaks venis, siis avaldasin arvamust, et tea kas klubi vahetada ehk. Täna kui taas aega foorumit lugesin, siis tegin tähelepaneku, et siin nii mõnigi noorem ja vähemate kogemustega mees siit läbi tööd otsinud. Tea kui eduliselt? Mehed ärge häbenege, kui olete leidnud, siis andke teada. Tunneks puht inimlikku huvi, kas kuskil mõni klubi ka uusi liikmeid võtab? Millised tingimused seal, kus ise ei sõida? Kas olen õnnesärgis, et praeguses klubis või ega meil klubi viimati viletsam pole? Eks igal pool on kindlasti omad head ja vead ning harjumused.
Kogemustega juhina paneks isegi selle raua tulle. Kuigi miskit erilist siit paraku ei usu leidvat. Aga mine tea, elu teeb vahest imelikke keerdkäike ja eks see elu on paljuski netti kolinud. Seni kuni rattad veel all veerevad siis hoian silmad, kõrvad lahti, ehk kuluks minusugusele mitte jooksikule toidurahamaksja vahetus ära!

Edu teile kõigile ja vahvat saabuvat volbriööd!
Lugupidamisega saaremies

Muudetud 28.04.09 21:25

finWest
21:20 28.04.2009
Terekest.
Väga huvitav oli su jutukesi lugeda!

Kui sa praegu oma rahad kõik õigeaegselt kätte saad, siis ära hakka küll mitte kuhugi jooksma! Praegu kahjuks see "Seal on alati parem kus meid ei ole " mõtteviis enam ei pea paika. Majanduslangus rammib kõiki , keda vähemal, keda rohkemal määral.

Ise hetkel kodus, tegin kaks põksu nüüd nädala algul Riiga, homme hommikul laen maha ning võtan kohe Poola koorma peale. Edu!
veokaroolikeeraja
21:44 28.04.2009
Tere finWest!

Eks meilgi ole hakkand olema sellest aastast väikseid viivitusi rahade maksmisega, aga kõige hullem veel ei ole. Eks ma olen ise ka seda meelt, et ega sellel jooksmisel mõtet ei ole. Aga see inimese hing on juba kord selline, et tahab nagu miskit vaheldust või muutust. Ega selle klubivahetamise kiire asjaga nüüd nii kiire ka ei ole. Siiani klubi igati sobinud, küll sobib vähemalt need rasked ajad ka.
Edu sulle Poola vallutamisel ja naudi pani kööki ikka ka!

Lugupidamisega saaremies
finWest
21:52 28.04.2009
Edu ikka vaja!:)

Sinu jutus on paraku tõetera sees- vaheldust ole ikka tarvis. Peaasi, et teil sellist asja ei ole, et peremees ütleks,et "Raha kohe üldse ei ole ja ei tule ka".

Ma kahjuks/õnneks lähen ainult Suwalkini,pühad tulevad peale,pole mõtet pikemat matka ette võtta praegu.

Ole tubli Saaremies!
kaugsõidujuht Jallu
22:02 28.04.2009
tere kolleeg.hetkel pole soovitav kül kohta vahetada kui just rahadega ei nöögita.mida meil praegu tehtakse vähe sellest et palka kärbiti ei saa ka enam neid kopikaid kätte.See jama võtab igasuguse töö isu ära.ja neid firmasi on hetkel päris palju kes autojuhilt 9 nahka seljast koorib.soovitan aind välisriiki töökoht otsida ja hetkel sellega ka ise tegelen.edu
R480
22:30 28.04.2009
Kunagi oli hea ütlus " Seal on parem, kus meid ei ole", Nüüd ei pidand seal ka enam hea olema.. Kui vähegi kannatab, siis praegusel ajal pole mõtet hakata firmat vahetama, tuleb olla rahul sellega, mis on :)
jallule
08:40 01.05.2009
aga miks sa veel ei ole läinud välisriiki kui sinult 9 nahka kooritakse.Miks sa lased seda teha.
veokaroolikeeraja
23:05 02.05.2009
Tere toredat laupäeva õhtut ametivendadele ja teistele foorumi külalistele!

Kas see on ikka hea, kui olla rahul sellega mis käes? Ehk peaks ikka püüdlema millegi parema poole. Nii läheb edu ikka edasi. Ei tammu paigal!
Siin jagatakse sooje soovitusi siirduda kuskile väljamaale seda ametit pidama. Ma olen arvamusel. Et ega seal väljamaal meid keegi eriti ei oota. Neil ju ka see paganama surutis ja tõmmatakse kohti koomale. Oleks pidanud vast minema mõni aasta tagasi. Siis jätsin mina vähemalt minemata. Aga see tagantjärele tarkusena ja sellega pole miskit tarka peale hakata. Aga kui avaneb võimalus ja soovi on, siis tasub muidugi proovida. Ehk prooviks isegi, sest siin olukord mitte just hõiskama kutsuv. Kuigi pere on ju siin ja sellega tuleks siis arvestada, et nii tihti neid enam ei näeks, kui neid just sinna maale kaasa ei vii. Samas kindlasti on siingi maal toredaid klubisid veel ja aga neil omal juhid olemas. Kes loodetavasti ka oma õnne oskavad hinnata.

Edu teile kõigile ja tegusat ning edulist maikuud!
Lugupidamisega saaremies