Üldiselt pole vahet ,mis firma toodangut kasutad. Põhiline ,et oled aparaadi omadused ja võimalused endale selgeks teinud. TomTom meeldib mulle ka ,sest tal on lihtne marsruuti ümber teha, jätta mõni lõik vahele, otsida gps koordinaatide järgi jne. Samas on mulle oluline ,et seda kõike saab teha ka liikumise ajal. Võimaluse korral proovi tehnikat tuttavates kohtades ,siis saad paremini aru aparaadi "loogikast".
Senise kasutamise põhjal eelistan Garminit, kuigi aku vastupidavus ja käsitsemismugavus ei kannata kriitikat. TomTom-id on ka meil töö juurde ostetud, aga need olid vanade kaartidega = mahavisatud raha.
ilma veoauto versioonita garmin linnades pullipask.tomtom asjalikum-kui ignoreerid tema pakutavat teed,leiab kähku uue.carmin seevastu käseb paanliselt ringi keerata.
tomtomil valikuid rohkem ja kasutamine loogilisem.
ma siin kõrvalteemas vaatan, kui "lihtne" on tomtomile kaardiuuendusi hankida, ajutised krediitkaardid jne, garminile kaardiuuenduseks läks tarvis visiiti jakarisse ja järgmine päev läksin järgi, oligi uuendatud.
Uutel garminitel veoauto versiooni enam pole. Nii öeldi esindusest. Endal nüvi 765T, peab ikka hoolega jälgima, kuhu suurega sõita, veab igalt poolt otse. Oleks pidanud ikka Beckeri ostma, sel veoato peal. Ainult ei tea kuidas sel kaartidega lood on? On need uued ja täpsed? Garmini kaartidega võib küll rahule jääda.
Beckeril on veoauto sõiduaja arvestuseks vähe teine aga teekond on ikka sõiduka järgi, olen isegi 3,6 silla ette sattunud navi järgi. Ütleks et kaardi uuendusi beckerile ei leia eriti netist. Raske öelda, eks igaüks peab ise katsetama
Tere. Palju soitnud Carminiga, vanad olid paremad kui uued. Kunagi vana ei tunnistanud Panevesise ringi, umbes kolmanda - neljanda reisi ajal, kusis ekraanil et olen ma ikka kindel et teel soidan. Ja hiljem vottis selle ringi omaks.
Nuud annan puhkusi ja kokku puutunud erinevatega. Röömus kui näen autos Carminit.
Aga muidugi maitse asi. Kellele ema, kellele tutar.
Huvi pakub Mio töös proovimine.
Viimati olin Tom-Tomiga, ja Juri pani ikka kovasti ****a. Kasutasin ainult aadresside leidmiseks.
egas iga karbike polegi mõnna, ja pealegi meeldib mõnele üldse läpaka järgi sõita. on ju läpile ka päris asiseid progesid, Näiteks ;;map point 2009: automapa: map and gide jne.