nimelt leedus oli mul kurb kogemus,hommikul,klaipedas,avastasin et paak tühi.lukustatav paagikork oli nii maha võetud,et lukku ei oldud isegi lahti keeratud.mõte oleks lisa taba panna ,aga siis on võimalus veel torude punt,pool pööret,ja lahti,kes muidugi asja jagab.signa panna.aga mis teised arvavad.on veel võimalus tasulised parklad,rahast selle nimel ei ole kahju,kuid neid on ka nii vähe.
no ma ei tia, kui külje peale auk puurida siis täispaagiga tekib surve ja siis on kõik kohad kütet täis, paagi alla ei mahu ka suurem anum kui kohvikruus, niiet mõtle ise
kui pätil vaja kütet kätte saada siis saab ta selle nii või naa
kangiga küljele auk sisse, niristsb oma ämbritäie ära ja ülejäänud voolab maha.tal sellest ****** mis ülejäänud kogusest saab
ma olen näinud kuidas krusa mehed on pannud paagi toru/punni ümber plastik toru mis toetab vastu kasti põhja....ainuke miinus on see et igakord kui tankida tahad pead kasti natuke üless tõstma et toru kätte saada.
kamazi mehed keevitavad spetsiaalse rauast vidina kasti külge ja lasevad kasti alla nii et kork on seal raua kamaka sees suht lollikindel verk aga rekkaga ei saa selle vasti midad teha klaipeda on ültse selline vabsjee koht et anna olla ikka kas salduses üks uinak teha