Veoautod ja rasketehnika

D voi E kategooria?

Marxxx7
10:53 30.08.2009
Tere! Plaan valida uks nendest,endal olemas BC,kumb oleks mottekam valida tuleviku perspektiiviks? Kus oleks mottekas teha load?
looder23
13:41 30.08.2009
mina soovitaks mõlemad teha, nii tuleviku perspektiivist lähtudes. vaevalt, et katekooriate taotlemine enam odavamaks läheb, ja koos tehes peaks vist sutsu odavamalt saama kui eraldi teha. seda muidugi autokoolis, kus saab mõlemaid kategooriaid õppida. ei me ette tea, mis elu meil tuua võib.
loodrile.
21:47 01.09.2009
mida sa koos teed ? mis jura sa ajad. kõik katid õpitakse eraldi !
jorss
17:50 02.09.2009
Looder ei aja jama. D ja E võid vabalt koos teha, keegi ei keela. Koos tehes tuleb kokkuvõttes odavam ka kui mõlemat eraldi tehes.
looder23
20:17 05.09.2009
to loodrile.

tead, kui sa lähed sellisesse autokooli, kus saab õppida nii D kui ka E kategooriat, ja sa võtad need kursused korraga, siis liiklus on neil üks ja selle pärast ei ole vaja sul õppida kahel kursusel korraga liiklust. kui mina omal ajal tegin neid kategooriaid, siis maksis D - kat 1000 eeku ja E- kat ka 1000 eeku, aga kuna õppisin neid korraga siis maksin selle eest 1700 eeku kokku. seega 300 soodust kui eraldi tehes. Selline variant kehtib ainult siis kui sa õpid neid kategooriaid ühes ja samas koolis ja ühel ajal. mitte nii, et ühes koolis õpin d-katti ja teises E- katti. siis muidugi ei ole soodust.
proffessor kämmalp..se
20:53 05.09.2009
Lahjad koolid.Meil oli A,B,C+alkoõpetus.Mul oli viina sissejäämisega alati probleeme.Igas tunnis alul jõin ja siis oksendasin.Õpetaja ütles et sinust kutselist juhti ei saa ja mul keelati Ckat.Läksin siis samaani juurde ja sain abi.Sain B,C .E.Viina kannab juua aga mitte nii palju kui D katiks vaja.Nüüd siis E töö.Saaks ikka D ka ,seal pidi koorem ise maha minema ja peale tulema.