Kes oskab selle firma kohta rääkida, kuidas seal töötada on ja kuidas palk?
Jutu järgi pidid mehed seal sõitma 800-900 km päevas ja kettad ei ole olulised.
kui kettad pole olulised, siis oluline on, et mind oleks ikka igal palgapäeval rahapakiga korralikult uimaseks löödud, et need tüütud seibid kohe ja jälle meelest läheks.
vastavalt tööle ka vastav palk.
Unistada ju võite, et sellisegi palgaga juhte kuskil klubis oodatakse. Klubid maiad nende juhtide järgi, kes mida väiksema raha eest valmis sõitma ja mida hullemat romu liikvel hoidma.
Ma olen igapäevane tööpakkumiste keskkondade kasutaja, no ei ole seal pakkumisi. Lisaks lappasin alles paar päeva tagasi läbi internetis leiduvate firmade, kes tegelevad rahvusvahelise veoga, kodulehed ja helistasin need läbi, ei pakkunud keegi tööd. Kus on need firmad, kes otsivad autojuhte ja mitte miinimumpalga eest, ma olen vägagi huvitatud?
Veod & teod otsib jälle juhte sisetööle. Siit foorumist loen et värvilised vedelikud, päeva läbisõit 900km, ülemus terroriseerib jne. Kas keegi julgeb hirmujutte ümber lükata, sest praktiliselt ainuke tööpakkuja täna.
Kui alla 30 makstakse,pole mõtet minna? Mees sa elad vist endiselt 3-5a taguses ajas kus Juht kes passis 2kuud kodust eemal sai välistööga 30 kätte.Päevaläbisõit ei saa olla 900km,sellise läbisõidu juures ei ole Töö-ja puheaja seadusest haisugi.
Mees on nõudlik, vahest isegi liiga nõudlik, aga samas visa ja järjekindel.
Tubli, kui rassib edasi ja tal on siht ning töö mida teha. Aus on ta ka veel pealekauba ja ülekohut ei salli, vähemalt, kui see teda puudutab.Üpris realistlik tegelane.
Kui oled tegija, siis pole ju midagi karta. Asu tööle.
Kui valikut pole siis mine ja teeni oma leib.
Kui valik on siis hoia sellest ettevõttest eemale.
Omanik ääretult jäärapäine hiidlane. Head tavad, viisakus ja muud sellised väärtused pole tema rida, ilmselt ka seaduste täitmine jms.
mõni juht arvas, et tööle minnes on tema kunn? loomulikult on kunn omanik/juhataja ja autojuht on töötaja, kes peab täitma kokkulepitud ülesandeid. kui neid ei täida, siis selle eest tasu ei saa.
Et siis jumal ja alandlik ori, nagu "eelmisele" sõnavõtust võib järeldada. Kummas staatuses "eelmisele" ise siis on?
Ülemuse ja töölise vahel peab ikkagi olema kahepoolne austus ja lugupidamine. Kes töötavad jumalate alluvuses orjadena, siis palju jõudu ja pikka närvi teile.
Siin küll vanad postitused aga lisaks,et Koppeli töövõtted ei ole muutunud valetamine ja vassimine on tema kaks parimat sõpra ja nüüd ka kohtus otsapidi kuna jättis jälle töötasu maksmatta.
töötasu jäetakse alati maksmata joodikutele ja varastele. pole mõtet vinguda kui ise süüdi. pole kuulnud selle klubi pikaajalistelt juhtidelt, et kunagi oleks probleeme olnud.
Ei see ole mu soov, kütust juua ega alkot müüa ega muid trikke teha. Paistab, et peremees isiklikult hoiab siinsel silma peal ja püüab siluda oma patte. Ole aga rahulik, mina sind ei tüüta, pilt on selge.