Härrad --kes on maha võtnud sellisel autol kompressorit ja kõrgsurve pumpa??
Kuidas oleks lihtsam lahti võtta?
Kõige hullem on kompressori tagant võttes(radiaatori poolt vaadates)-- mootori ploki poolt alumine polt!!(16 võti)
Mis nipiga ja võtmega?
Padruniga ja tavalise leht(ka silmusega) ligi ei saa.
Jaa,aastaid tagasi oli säärane juhus küll-enam seda teha ei tahaks!Südamlik kaastunne!!
Niipalju kui mäletan,aega läks palju tolle sama poldi jaoks võtme leiutamise peale ja rihmaratta mahavõtmisele,kuna see oli ülemõistuse kõvasti kinni-loodetavasti sul läheb lihtsamalt.Sai proovitud erinevate padrunite ja nende sabade kombineerimisega,millest kasu ei olnud.Siis sai leiutatud silmusvõtmest(oli kas 15 või 16 mõõtu,või oli see miski tähik? Ei mäleta,aga näed seda teiste poltide järgi.) Kui seda silmusvõtit küljelt vaadata,siis oli see selline-http://img11.imageshack.us/img11/2948/silmus.jpg-ja vaata,et see silmus oleks tiheda sammuga.täpsemad kaared tuleb sul endal töökäigus silmusest sirutada.Mul oli gaasipits ja kruustangid kõrval ja siis muudkui katsetasin.Asja teeb muidugi halvaks see,et see töö on nagu ämmaemandal-näha midagi pole ja kõik käib käsikaudu.Noh ja niimoodi väikeste nõksukeste kaupa altpoolt pumpa selle poldi kätte saingi.Tagasi seda ma ei pannud,kui ülejäänud on korralikult kinni ei juhtu midagi. Tegu oli siis cumminsi mootoriga ja minu jutt ei pruugi olla ainuõige lahendus,kuid mina sain selle töö niimoodi tehtud! Edu lammutamisel
Ole tänatud--jah- just nii ongi aga rihmaratast pole mul nagu vaja maha võtta,sest see on mul ilma igasuguse rihmata ning just see krempel(kompressorist alates+ pump) peaks tahapoole välja tulema .Mõtlesingi juba koos esimese flantsiga kus on 5 polti sees maha võtta.
Üks võimalus on ehk veel---võtta see roolivõimendi mäng ka veel maha,sest alt vaadates --siis saaks juba lihtsamalt ligi.
Aga ikkagi--ole tänatud ning homme läheb leiutamiseks.
Sisuristile!
Ole tänatud veel kord--lahti ma ta sain ja maha ka(kompressori koos pumbaga) aga no see oli tõesti jube ettevõtmine ning ei soovita vaenlasele ka sellist tööd.!
Sai silmusele eraldi saba taha keevitatud ning samamoodi kruustangid olid ligidal.Üks samm(hammas korraga) ja ka alt poolt.
Seda polti enam tagasi ei pane.(jääb 3-ga).
Veel kord suured tänud hea nõuande ja võtme joonise eest.
Ei põle tänu väärt! See on minu elus üks halvemaid remondikogemusi mis mul oma elu jooksul on olnud,Kolmega peab küll,see masin mis mul oli liigub 3 poldiga siiani-viies aasta juba!