Veoautod ja rasketehnika

linter transport

tiittuul
14:44 29.11.2009
hoiatuseks meestele- olin seal tool- kodus peaaegu üldse olla ei saanud, 48 pead tegama juba kusagil euroopas, mul sai adr läbi- sunniti ikka vedama, palk tõmmati meestel 10 000 eegu peale ja kui vähegi võimalik leidke mõni teine firma leivaandjaks
tiittuul
14:46 29.11.2009
pidid laevas kõvad napsuvennad olema
hulkuv hunt
15:01 29.11.2009
kas tõesti on keegi nõus 10 000 krooni eest seda tööd tegema??? väljas elamine võtab ise juba 10 000 ära... ärge laske latti nii maha, see on raske töö, lisaks kõikvõimalikud koolitused, vähemalt üks võõrkkel, trahvid jne jne. Nii kaua kui leidub mehi kes seda 10 000 eest teevad, ei hakkagi asjad paranema! Prisma kärupoiss saab sama palka.
saarekas2
15:26 29.11.2009
no kus napsu ei võeta!
aga palganumber nadi jah- aga vist tõsi sest tunnen isegi nii mõnda vana linteri tegijat poissi!

Miks aga sohver töökohta ei vaheta- eks sellele peremees loodabki, et keskealised mehed ei viitsi ära minna kannatavad kaua ja siis arvab, et võib nöökida! ei ole kõik jooksjad poisid- tahavad stabiilsust!

aga küll nad pikapeale aru saavd, et peremees siga!

neil uus logistik ka nüüd tööl- pidi kohutav "aju" olema- aga kui sohvrite palgad all ega siis ei leia ka ju korralikku logistukut ka!
........
16:22 29.11.2009
Väga lihtne,kui rahad pole ülekantud või on vähe saadud,siis auto lihtsalt käima ei lähe ! Pole neid juhte midagi jalaga segada. Olen muidugi tähendanud,et kui juht on juht ja tiim vähegi tiim,siis on ikka natuke palka ja natuke töötingimusi ka. 10 000.- eest teeks sisetööd,välja sellise rahaga kindlasti ei lähe! Euro sisetöö päevaraha on alates 800.- puhtalt kätte ! Normaalsed pealikud peaks teadma,kui mees saab raha vähe,siis tõuseb automaatselt küttekulu ja tasulisi parklaid tuleb rohkem ;)
eelmisele
17:16 29.11.2009
mis siis kui see küttekulu tõuseb ja tasulised parkimised suurenevad. need lähevad ju otse juhi palgast maha ja mees teenib 10000 asemel 7000-8000.
euro sisetööle leiab väga hea juhi 500-600 eest päevas ja küttekulu alla 30 sajale.
hundipoeg
19:34 29.11.2009
Tere roolikeerajad!
Ise küsimus palju siin neid roolikeerajaid ka on, kui neid vahvaid teemaarendusi lugeda. Loen siin seda foorumit kui tõsist huumorinurgakest.
Edu teile ja ärge taset alla laske!
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
tsao hundu
19:42 29.11.2009
vau hundu,kummid katki?mille otsa sa need kummid tämbad?ilma peeglita juba nähtav see kohake?moika hundu!
hundipoeg
19:49 29.11.2009
:) Jätka samas vaimus! Tase on juba päris hea. Harjutamine teeb meistriks, kui külm ära ei võta.
hundu sõber
20:01 29.11.2009
hundu is back. nummi. miks sa eile virusse hängima ei tulnud? ilma sinuta ei ole seal üldse huvitav. sinu rekkamehe lood on ikka nii põnevad.
musi ja kummid libedaks.
sinu toivo
hundu sõbra sõber
20:18 29.11.2009
a miks peab tegema 48???? võiks ju teha siis juba 56? ma olen siiani saanud 45 ga hakkama
hundipoeg
22:39 29.11.2009
Ma tänan! See ikka suur au, kuidas sa mind nimetad. Ega ma jah mingi eriline tegija ei ole. Roolis vaevalt veidi üle 20 aasta. Üle aasta juba veokitest eemal. Jah teel miskit 45 tundi või enamat teha ei soovi. Eelistasin selle aja olla kodus. Ka ei olnud sõitmine nii rusuv, et seda alkoga ilusaks vennastuda mõne sõitmisest väga masendunud juhiga.
Ehk tõesti paljudele on ketid vaid koera ja lehma omad, mis teha. Aga on mehi kellel vähemalt nõutakse osa aastast nende kaasas olemist.
Pean ikka väga tühma olema, aga ei jaga mis kuum koht see viru on?? No ei tõmba sinna!
marita57
19:17 02.12.2009
Hundipojale hoopis üks Linteri-väline küsimus inimeselt, kes ei ole rekkamees (mina). Nimelt mida tähendab Sinu žargoonis "ketid haljaks"? Lumekettidega sõitmist olen elus näinud paraku ainult pildi peal ja telekas, seega on tegu ilmselt millegi muuga. Aga millega?
hemel
20:29 02.12.2009
Omal ajal sai metsaga tegeletud. Mõni lank oli ehtsas "karupees", mägede vahel, asustatud punktidest kaugel. Talvel teed libedad ja kiilad. Mõni metsakavend, kes kindlalt välja tahtis jõuda, kasutas rehvidel kette. Väga tõhus relv libedatel tõusudel.
karu Beer
21:47 02.12.2009
seletus Maritale:reeglina ripuvad need ketid veoauto raami taga olevate konksude otsas ja on roostes.et need haljaks saada peab neid kasutama.st ,et tuleb nendega sõita .selleks peab nad ratastele paigaldama,mis pole just kõige meeldivam tegevus.ehk siis on see "ketid haljaks" sama ,mis "nael kummi" või vanasti miilitsale "sau per**e"
hundipoeg
22:53 02.12.2009
Küsisid Marita küll minult, aga näe vastata jõudis juba karu Beer. Ketid on ka erinevad. On lumeketid ja jääketid. Viimaseid ei tohi mitte kõigis riikides kasutada.
roolisõber
15:07 08.12.2009
loed teemat, kõik ok ja siis nagu havi käsul teemaarendaja (hundipoeg) kohal ja kõik läheb p... asjad jälle ühelpool.
...........
15:50 08.12.2009
No siis olete küll vägevas Tiimis kui tasuliste parklate eest maksab juht :) Äkki peab juht omast taskust teemaksu ka maksma ja töötelefoni arveid? Jõudu ja kannatust igaljuhul neile kes sisetööd 500-600.- päevas teevad.
vanarauaveski
08:40 16.12.2009
Koonrid firmajuhid muidugi arvavad, et saavad väga hea tegija mehe euroopasse 500-600 EEK-i eest päevas. Nii kõvasid mehi ka nähtud, kes tahavad saada veel paremat meest 400 eegu eest päev.

Mehed, püüdke ikka latti pisut hoida... Kui euroopasse selle raha eest käima hakkate, siis varsti sisevedudel 150 EEKu päev...
endine autojuht
12:41 16.12.2009
Kellel kodus midagi teha pole, võivad selle 150EEKi eest teha küll. Mul peaks ikka väga sitt olukord olema, et sellise raha eest kodust eemal olla.