Selline teema siis sellepärast, et kodulähedasest tööst ei paista eriti juttu olevat, ikka need kilomeetrid ja kilomeetrid, aga kuis teil ka ametivennad kogemusi on selle kalli põhajammaa sõiduga lood on, ise alles pool aastat selle otsa peal ja rahul.
Edu kõigile roolikeerajatele!
ei mis seal ikka, käisin soomes, ühesõnaga mineku peal läks laeval padi. öö magasin ära, hommikul tõin vantaalt uue padja. tõpral oli aga mureks b-kategooria päritolu, ei ussi- ega püssirohuga teist kolvi otsa ei saanud. päev otsa rügasin otse bunkri kõrval, proovisin igasuguseid variante, saba haagise alla ajada, et äkki raskusega surub kolvile otsa, ei midagi. õhtul lõpuks panin ninaga kohalikku esindusse, kus kaks meest kümnetonnise pressiga pool tundi patja kolvi otsa jebisid.
loo moraaliks, abi pakkuma või kasvõi probleemi olemust uurima tuli kõvasid kehäkolmemehi summas 0 (null) meest. ise mitte kunagi tee ääres vilkuvast eesti autost mööda sõitnud inimesele tundus see küll tiba imelik, aga põhiasi, et laeva peal tasuta krevette ja saunas üksteise selgasid nühkida saate
eks siis ketid siniseks ja kummid auklikuks
Noh keha III mehed - järgmine lugu siis selline.Auto kah veidi kodust eemal ja autojuht kurdab ülemusele ,et ei saa tööd teha- käru tagant puha pime.ülemus vastu .et kas pirnid terved."jah juba vahetasin - ei midagi"Mõeldud tehtud - kohalik elektrik komandeeringusse - vaja ju korda saada.vaatab siis et edissoni poiss jookseb igale poole aga pirnid olid kõik läbi.Jätke meelde veoauto el.süsteem on 24V.12v pirnid ei sobi mitte.
Kollase baretiga bioloogiatudeng Tartust tahab teada,et kas Samblaonu Vene pool kah käib?
Teda huvitab, miks on Vene Õigeusu ristil kaks põikpuud, üks vertikaaliga risti nagu meite kirikuristidel, Venelaste omal veel teine sedasi tiideviltu selle all.
Ehk oskad vastata?
Õhtust härrased!
Härrast rkj1 ei saa ma hetkel aru. Miks juht isidro hambu jäi? Aga küllap on sellel väga lihtne seletus.
Tean küllaga nii neid juhte, kellele kohe kuidagi ei meeldi töö, kus kas või kord nädalas tuleb laevas olla. Samas ei saa ma ka aru neist juhtidest, kes halvustavalt suhtuvad neisse juhtidesse, kelle reisi üksosa möödub harvemini või tihedamini laevas. Aga on ju ka neid juhte, kellel see laevaga seotud töö sobib ja kes ei ihalda Poola parklaid. Ka ei peaks seda juhti pidama teistest paremaks, kes sõidab kuus 15000 või enam kilomeetrit või teistest viletsamaks juhti, kelle kuuläbisõit jääb alla 10000 km. Eks tööd ole erinevad ja kõigi tööd ei eeldagi hirmsuuri läbisõite kuus.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
hundipoja lihtsast maailmavaatest jälle väga lihtsakoeline lugulaul välja pääsenud. ei ole samblal näiteks laeva vastu midagi, rootsist travesse ja tagasi saab ikka pea iga nädal sõidetud, marsruudid split-ancona ja durres-bari on ka suht tuttavad, aga seda iba, et see nii jube hea töö on, kui tallinki "10 minutiga kerest läbi" spetsiaali õgida saab ja rohkem rihmasid peale toppida, kui sõita vaja, ei viitsi väga kuulata. pluss seal juhtide lauas hakkavad kõrvad enne ****vett jooksma, kui taldriku lauale asetad.
ja lihtne maainimene ei taha siiani aru saada, et minu läbisõit ei olnud kelkimiseks mõeldud, tööinimeste hulgas ei ole 20tkm kuus ka midagi väga haruldast ja ka ise on 10tkm kuus sõidetud, gruusiat läbi türgi väga suurema läbisõiduga ei lahenda
hundu postitused erinevate teemade all praktiliselt sama sisuga. eriti lõpp.
tegemist on vist vaimselt haige või mitte kõige arukama inimesega ja seetõttu on arusaadav, et peab kogu aeg ühte plaati ketrama.
On endalgi paar kogemust nende laeva rekkajuhtidega. Kunagi sai saksast tulla üle rootsi tagasi ja sattutud rootsist eestisse tuleval laeval nn autojuhtide tekile. Sai ennast juba kajutisse sisse seatud kahekesi kui mõne aja pärast saabus sinna siis ka kajuti peremees, kes kohe suure kisaga kukkus halama, et temale olla lubatud üksinda kajutis olla ja nüüd peab neljast kajutit veel kahe mehega jagama. Venna jaoks tundus olema see suurim ülekohus, mis mere jumal temale teinud on. Meie mõtlesime, et mis me siis vaest rekkajuhti ikka kiusame ja saime endale uue kajuti kahe peale. Hiljem sai seda venda veelgi laevas nähtud koos kolleegidega trepil viina joomas ja arvatavasti polekski sellise "mehega" viitsinud kajutit jagada.
Teine kord sai käidud sõpradega niisama rootsi kruisiil ja kuna ise tegeleme ka veoka juhtimisega, siis läksime hommikul tekile vaatama, kas rootsis sadamas ka puhumist tehakse. Ja tehtigi ja kus siis hakkas sebimine laevas. Käidi tülitati tavalisi reisijaid ja otsiti lubadega mehi, kes autod laevast maha ajaksid. Vot sellised mehed siis sõidavad laevadega meil. Kuna ise väljas ei käi ja laeva sõidud suht harvad, aga nende paari sõidu jooksulgi satub selliseid mehi ette, siis tundub, et selline asi suht tavaline seal.
Aga ikka ketid haljaks, nagu õeldakse.
Ega ma jah haritlasega väljenduselt võistelda suuda ja tahagi. Pole ju ka nii tegija vast kui haritlane teel ja siinsetes foorumites. Haritlasele andeks antav kindlasti tema mõningad kirjavead. Ta mulle minu kirjutistes väheseid eksimusi küll ei andesta, aga eks see olegi hariduse aga mitte harituse vahe.
Kas ma tohin küsida ka mõned täpsustavad küsimuse? Ehk mõni haritud mees või muidu kõvem isa oskab ja leiab mahti seletada. Mis pagana asi see Tallinki „10 minutiga kerest läbi“ on? Ka mõningad korrad au olnud laevaga sõita ei mäleta, et Eesti vahelistes laevades söömisega kiire oleks. Meenub, et kunagi sai seltskonnaga istutud koguni kaks katet linnalaevas jutti. Ega selle pärast rohkem söödud, aga oli mõnus seltskond ja juttu jätkus kauemaks. Leedu vahelisest laevast meenub küll seik. Seal oli varem üks söögiruum autojuhtidele ja muidu reisijatele. Söömas käidi aga erinevates katetes. Esmalt autojuhid. Kui siis aeg hakkas sinna maale jõudma, et turistid pidid sööma tulema hakkama, siis tuli turvamees ja lausus: „Sööge rutem, meil inimesed tahavad ka süüa!“ Seal oli juhtidel söögiajaks miski tund õhtul ettenähtud.
Ka jääb mulle, kui mitte nii haritule, et mis jutt see laevasõiduga seoses neist rohkematest rihmadest.
Minu mälu järgi on autojuhtidele ka rohkem laudu, kui üks kus istuda ja süüa. Ja pole seal seda mulinat midagi nii häirivalt. On olnud küll ja küll kordi, kui saadud päris üksi lauas istutud.
Päris põnev oleks teada, millises laevas nüüd see autojuhtide ekstra tekk on? Mis asjamees see kajutiperemees on? Kui see oli autojuhtide tekk, siis oletan et mõni autojuht ikka. Muidugi see kuidas te uue kajuti saite huvitaks ka. On olnud juhus, kui kajutikaaslane oli tõsine norskaja. Ta teadis seda ise ka ja käisime kohe rääkimas. Öeldi selgelt, et juhtidele pole eraldi kajuteid ettenähtud. Nii tuli öö ühes kajutis sõita. Tema norskas ja mina ootasin und.
Eks neid õhtuti oma päevasest sõitmisest tekkinud masenduse viinaga leevendajaid leidub nii mööda maad sõitjate, kui ka laevaga sõitvate autojuhtide seas. Paraku õhtuti paljud ei adu, et hommikul tuleb neil endil taas rooli istuda. Aga noh ega ei saa ju keelata, kui leiavad, et masendus vaja lahjendada. Neid hommikusi tervisesportlasi on laevas jah nähtud küll. Esmalt otsing, kelle juures saaks puhuda, siis varajane saun edasi takistusriba treppidest üles alla. Peale paari trepijooksu läbimist kordus puhumine ja vajadusel takistusraja kordamine. Aga jah ega kõiki juhte ei saa ühemõõdupuuga võtta.
*** ega silmnähtavalt loll olla ei ole ka lihtne, hundipoeg äkki avaldad, et kes tänapäeval lihtsameelsele siis palka üle kannab, plädisend oled juba piisavalt teiste palkadest ja töötingimustest, peaks juba meheks olema, et mitte anonüümselt oma piisavalt raskelt arusaadavaid targutusi ette kanda
on tulnud ette ka soometööd,võin jagada oma kogemust.
ainuke positiivne asi selle juures on see,et saad laevas dusshi all liguneda kaua tahad.sauna olen välistanud,sest see rahvusvaheline m....näitus seal ei ole hilisemat küüneseeneravi väärt.
omaette (mulle arusaamatu) rituaal on see kajuti nr.üksteisele kuulutamine läbi lällari,kusjuures piletikassast tullakse koos välja.
kõige rohkem hakkas "üle lülima"asjaolu,et laevale minek ja mahatulek võtab rohkem aega kui laevasõit ise.
kusjuures see laevasõit ei olnud igapäevane üritus aga piisas juba sellestki.
laevasõit kus saad ikka vähemalt 11 vahel, on korra nädalas igati asine asi.
Hommikust härrased!
Tundub, et härral haritlasel pea ei kannata. Lause, mis kirjapandud vist talle endalegi arusaamatu. Või siis ainult haritlasele arusaadav.
Härra „hulkuv hunt“ küsiks kas see sinu lauseke pidi mindki puudutama? Mis paganama sõimamisest sa räägid?
kahjuks on see teema kukkunud samasse auku kui "rekkafirmad". paar rida lugemist ja ülejäänu... vaatan pojaga lastekast mänge ja seal ka kommenteeritakse, päris teemasse ja asjalikult asjast. mingi kommimise A ja O saaks sealt küll. vihje siiras ja ei midagi isiklikku - lapsed on otsekohesed ja siirad. kui kasvad "suureks ja targaks" unustad kuidas kõik algas. kordamine pole paha.
Miks neid kette veriseks peab sõitma? Sul pole vist kettidega kokkupuudet olnud sõitmistes. Seega see soe soovitus, et ketid haljaks pole sulle. Pigem ikka neil kel ketid talvel korduvalt haljaks saavad.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks.
hundipoju Sul on täitsa õigus, ei ole mul olnud õnne neid va kette haljaks ega veriseks sõita ja kui päris aus olla, siis ega taha nende kettidega jännata kah. Eelistan mugavamat tööd soojas " toas" rooli keerates ja seda lõunamaades või paremal juhul kodumaal, kus saab õhtul koju voodisse magama ja huvitavat hundipoju " huumorinurka" sirvima.
PS: ära ärritu kohe, egas kõik halvasti mõtle Sinust, lihtsalt olen siin silma peal hoidnud toimuval.... ja sinu kettide jura iga postituse all kuidagi tüütavaks muutunud. Aga pole midagi, kõik me oleme erinevad ja oma kiiksudega ning kus ikka ennast välja elada kui siin foorumis :)
naelu, kette ja peoga kumme matkale kaasa, sest poolas on imeilusad tüdrukud teeääres ootamas nagu nukud, mõned veel haljaks " sõitmata"
Tore on, tore on. Ega see kettide peale panek ja mahavõtmine kõige meeldivam tegevus ole. Muidugi on mõnusam, kui ilma saab. Paraku mitte kõik juhid ilma nendeta ei saa talvel.
Eks seegi ole erinev, kus ühel või teisel juhil meeldib sõita. Ütlemata tore kui saab ikka valida, kus sõita. Ise oma sõitmiste ajal neisse lõunamaadesse palju asja polnud ja neist kordadest, mis sai käidud mingit erilist tahtmist ka ei tekkinud. Piiride ajal seda Poolat TIRiga läbituna sai vast ka sellest riigist piisavalt. Kui vähegi võimalik, siis valiks sõidud, mis ei läbiks seda imedemaad. See peab ikka väga väärastunud maitsega olema, kes Poola teeäärseid ruberoide ilusaks peab. Aga noh mis teha on neid kannatavaid roolikeerajaid nähtud küll, kes kuidagi ilma sealse metsapeatuseta läbi kuidagi ei saa. Ennem käiks laevaga Taanis või Rootsis. Nii kõvaks tegijaks end paraku ei pea, et Soomet sõita. Kui siis, ehk kehadest kaugemale. Kuni kolmanda kehani pidid ainult erilised isad käima. Mis puutub, aga vaid kodumaal sõitmist, siis siin sõidan parema meelega sõituka või pisibussiga nagu praeguses töös. Kui suurega, siis ikka riigist välja.
Eks igaüks mõtle oma rikutuse tasemelt ja seda ei saa ju ometi kellelegi pahaks panna. Mina vähemalt ei pane.
hundipoja, Sul leebusel pole piire, saame jälle sõpradeks :) aga mis poolasse puutub, siis TIR i ajast ei tea ma miskit, hulle lugusi kuulen jah vanadelt " tegijatelt", mõnes laevas lõunat süües. Täna ei erine ta minuarust lätist või leedust, kui rohelised pisibussid välja arvata ( sellised millised sinul kodumaal meelepärased sõita on), aga ka nendega ei ole suuremat jama olnud, kõigesuurem tahv 150 slotti oma lolluse eest.
Ja neid teeäärseid ei ole nii lähedalt uurinud, kas on ruberoid või eterniit, kaugelt mööda sõites on mõni päris kobeda raami ja kauni näolapiga. Järgmine reis võtan neid va KUMME rohkem kaasa ja lähen uurin, siis saan kogemusi jagada ning katuse materjali kohapealt sõna sekka lausuda.
Hundipojale kette, teistele kumme
Lugupidamisega :)
Tervist siinolijatele!
Hr. rkj1, ma ei saa aru nüüd mis puutub siia teemasse mu kehakaal ja söömisharjumused, mingi kadedus lõi valja sul, et ise sellist tasuta toidu peal elamist elada ei saa ja peale selle mind hr. Sambla sõnadega pekirattaks nimetad; mis sa ise oled siis mingi fitnessi modellist autojuht või? Järelikult kilu oled vot, kes pole mehe kaalu kätte saanudki, ja algkooli tasemest pole ka edasi jõudnud; minuteada siis just noriti sellistel teemadel. Kas oled ka päris elus nii kõva mees, et igale teisele vähe suurema kõhuga mehele öelda, et pekiratas oled; ei usu eriti.
Teemasse ka; minu teada pole küll need kahä III autojuhid nii ülbed kui räägitakse, niipalju kui ma seal kandis sõitnud olen, on näha olnud, et ikka aidatakse nõu ja jõuga, vähemalt mind küll.
Edu kõigile autojuhtidele nii põhja kui lõuna sõitjatele, ja teeme parem tööd, mitte ei ilgu siin foorumis algklasside tasemel.
Ahjaa rkj1 mis puutub Norras pitsa ostmisesse siis maksku palju see tahes, kui mul ikka isu on, siis ostan, ütlen selle kohta, et teen seda tööd sellepärast, et mulle see meeldib, ja rahast pole veel puudust olnud, kõik boonus mis juurde tuleb.
kas sa ise pole veel aru saanud,et see tallinki poolt pakutav ollus pole päevast päeva söömiseks ja seda veel boonuseks nimetada-... .
ei taha su õhulosse purustada aga elus on palju muudki teha kui nautida tallinki "gurmeed" ja targutada selle kõrvale teemal a la "kas kehä1 pealt on länsiväulale keerata parem vasakust- või paremast reast"
...ja nii juba pool aastat.
kahju,et pead pettuma kuna ei kiida takka sinu luulut unelmate tööst.
Kena lumist jõulunädalat härrased!
Osad siin tundub, et muidu ei saa, kui peavad teistele halvasti ütlema ja kellegi kallal närima. Ei noh kui sellest enesetunne paraneb, siis ei saa ju keelata.
Kas laevaõit ja seal söömine on boonus või mitte. Las see jääda ka iga mehe enda otsustada. Kellele meeldib las need sõidavad laevaga ja söövad seal ja kellele laevaga sõitmine ei meeldi on ju alati ka võimalus teha sellist tööd, mis ei sisalda seda laevasõitu.
Võin nüüd muidugi rumalasti küsida, aga kas kehä1 pealt sinna länsiväule tuleb siis keerata paremast või vasakust reast?
Rahulikku jõuluaega ja edaspidiseks meeldivaid matku!
Lugupidamisega hundipoeg!
hundipoeg,keskendu nüüd ja proovi jälgida mu mõtet:
isidro tekitas teema.mina vastasin,mida sellest asjast arvan.
kui takka ei kiida ja kaasa ei targuta,siis on see kohe kellegi solvamine sinu(teie) arust.
seda pööret võib teha ükskõik mis reast,vahet pole.delavoid teevad muidugi vasakust ja kui vasakus keegi juba on siis kindlasti paremast,peaasi et korraga ja kõrvuti oleks.muidu jääd äkki laevast maha.
Hmm... milline arutelu selle kehä I pealt keeramise suhtes, lihtsam muidugi vasakust, kuna parem suunatakse lõpuks ikka vasakusse, aga laevalt võib maha ka jääda isegi sel juhul kui vaatad, et aega pea kolmveerand tundi Länsivayläl aga jõudes esimese foorini, ja sealt edasi hakkas juba tunne tekkima, et ei saagi laevale,;tee Eesti numbritega Cyprokite autosid täis :)
Aga laeval ikka parem see verivorst ja hapukapsas kui kusagil kiirnuudleid keeta, kui sedagi viitsiks, aga igaühel oma huvid, mul igatahes jõulud kodus ja ei mingit n...si.
Töö tehtud ja meel hea, mida veel tahta, edu kõigile, kes pühade aeg nii kodus kui tööl!!! HÄID JÕULE PÕHJAMAALT!!!
ah,et need eesti cyprokid tee peal jalus ja herra rekkamies ei jõuagi äkki laevale lihapullosid kugistama-see teeb jah selle soometöö keeruliseks.
ei ütleks,et see laeval pakutav toores poe verivorst kiirnuudlitest maitsvam on.
loodan,et järgmiseks ei teki siia foorumisse teemat "mind mõnitati JÄLLE,mida sellest arvata".
MEGA! olengi nüüd selle teema üles tõstmisega jõudnud selleni, mida tahtsin, et kaks kõiketeadjat egomaniakki ikka kõikjal ja kõigiga targutada saaks ja ikka ja jälle ennast kõige tegijamateks peavad!
Head jöulu kõigile roolikeerajatele!
PS! Eriti hääd pealehakkamist siin viimastele kommenteerijatele teiste pihta tati pritsimises, mind see ei kõiguta ja üldse on vist see minu viimane käik siin foorumis olla! Tee mis tahad EGO lihtsalt ei luba mul nii tähtsate isikutega nagu Sammal ja rkj1 suhelda.
Tere härrased! Rahulikku jõuluaega!
Eks see kibestumine peab ikka südamest tulema mõnedel, sest ilma selleta ei suudeta ühtegi kirjutist foorumisse lisada. Kas tõesti hakkab sellise kirjutise autoril sellest kergem??
Eks neid isakesi ole ka teel nähtud, kellede silmis teised pole kopikatki väärt seni, kuni nad ise hädas ja abi vajavad. Siis sulavad kui sulavõi. Kahjuks sellised rikuvad kogu selle ametimainet. Eriti vilets mulje jääb selle ametipidajatest neile, kes ise asjaga otseselt kokku ei puutu või ei ole puutunud.
Lumiseid pühi, särisevaid verivorsti, vahutavat jõuluõlut. Peale pühi, aga roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
aga kas "stari" peal,kurilkas,juhul kui keegi sinu MEGAmõtteid ei jaga,Jalutad samuti uksest välja ja lubad mitte kunagi tagasi tulla,sest sinu EGO ei luba igasuguste tattipritsidega suheda.
Otsisin tööd kuskil 7 kuud ja õnnestus leida selline ots. Palju tuli kasuks keele oskus. Nii et pole midagi võimatut ka sellises raskes Masu olukorras. Endal kogemusi 2 kuud enne seda töökohta ( Eesti-Euroopa vahel). Sõidan seal täishaagisega (25m), algul oli ikka tegemist sellisega ja eriti talvel libedaga. Edu kõigile ja ikka pea püsti!!
Miks ma peaksin valetama? Tes leping, 13.13eur tund ja kuskil 13tundi päevas. Öö sõit tuleb 20% juurde+päevaraha, need lähevad maksude näol maha. Kas ikka müstika sinujaoks?
mis sa siin kekkad. õige Eesti rekkajuht ei sõida päevas üle 9 tunni ja öösiti ammugi mitte. isegi suurema palga eest, sest asi on põhimõttes. lisaks ei oska õige eesti rekkajuht 25m autoga midagi peale hakata.
Üle 13 keegi ei maksa......? Kui sulle ei makstud ei tähenda see seda, et see võimatu on GEENIUS!! Ma ei tulnud hooplema, vaid mainisin et on võimalik ka inimlikud tingimused leida. Edu teile KOGENUD mehed, veerege edasi ja olge kurjad kogu maailma peale. Noorematele ja algajatele soovitaks seda nuttu siin mitte väga tõsiselt võtta.
pealkirja järgi otsustades arvasin et saan midagi põnevat lugeda, aga hakkas mingi mõttetu nämmutamine algusest pihta, muud meelde ei jäänd kui et ketid on haljad ja kummid puhtad seal soomes. selgepilt.
No üritan nüüd võimalikult täpselt kirjeldada. Esimene nädal 6 päeva (ööd) ja 700km päevas tuleb üks ring. Teine nädal 5 päeva. Kui soovid siis võib öelda küll, et ühe kettaga. Ei mäletagi enam mis see 48h paus tähendab, pole nagu vajadust seda "lõbusat ajaveetmist" teha.
Kuidagi teadmatu jutt tundub jah olema autojuhi kohta.
Mis päeva/ööd? Millal sa siis sõidad, päeval või öösel? Või koguaeg, siis 700km jälle nadi näitaja.
Kui sa 2 nädalat seal ja kaks kodus, siis sul ei tulegi seal ju 48 pausi või kuidas. Kui kahe nädalaga teed 160h, milleks sa siis üldse seda ühte 24 peale kuuendat päeva teed. Pane siis juba järjest.
Kas pikem haagis mitte stabiilsem pole kääri viskamise suhtes?
Ise täitsa usun ja tean, et on võimalik saada nii hästi kätte palka soomes. Siin need teised "mehed" kes siin ainult ***** pritsivad, pole mina kunagi näinud, et keegi tee peal ka niimoodi möliseks ja ****a toodaks kui siin netifoorumis.
ei vaidle vastu ja kõik võib olla võimalik aga täpsustaks niipalju härra spay väljaöeldut,et kui nüüd väite järgi teeb 1 nädal 6 ja teine nädal 5 päeva ja kokku 160 h siis tuleb keskmiselt 14,5 h (ta ise küll rääkis 13 tunnist).mina ei oska neid puhkeaegasid jne vaadata aga eks te teised roolikeerajad oskate öelda kas see on võimalik või mitte.ja lisaks kui võtta ,et 2600 eeku päeva tasu siis niiöelda neljanädala(kuu) tasuks teeb see 28600 eeku.ehk kui me nüüd vaatame tehtud tundide arvu ja kuu tasu siis pole see väga utoopiluine mindagi.
NB!point ongi selles,et härra spay mainis päeva tasu aga mitte kuutasu ja esitas selle vägagi ahvatlevalt:)
Ma mainisin, et 13h päevas on keskmine. Vabandust tarkurid, et ma täpselt iga päeva tunde teile eraldi ei kirjutanud. Rõhutan, et Inimlikud Tingimused oli minu märksõna. 2 nädala eest saada sellist palka on igati Ok. Jäi mulje, et mõni mees tahab ikka 30 päeva kuskil Poola vahel sügada ja siis oled õige rekkamees. Mainisin ka, et sellele h palgale lisandub % öösel sõidu eest + päevaraha. Maksuteks läheb sealt suurem osa ja mis üle jääb tuleb h hinnale juurde. Ei viitsi enam igale targale eraldi seletada ja ennast kuidagi õigustada, selline on lihtsalt minu töö seal lahe taga. Noorematele juhtidele soovitan silmad lahti hoida ja julgelt kandideerida kui mõni pakkumine silma jääb. KOGENUD juhtide halamist ja targutamist pole mõtet kuulata. Ise kuulsin väga harva mõnda sisukat juttu läbi lällari, põhi teema oli ikka, et kus parklas saaks "tina panna" ja kes kus "tina pani!" Pika peale oleks vist ise ka selliseks muutunud, hea et minema sain.
Aga vähe asjalikumatele juhtidele sooviks edu ja nael kummi.
spay sa oled asjast valesti aru saand . 1: köik ei mahuks soome tööle. 2:soomes on rekkajuhid ja nende soomestunud eestlaste käest ei saa kunagi mingit infot kui oleks vaja sest köik on kövad mehed. 3:kaudsöidu juhid käivad 30 päeva poola poole ja need on tunduvalt normaalsemad mehed. olen selle omal nahal tunda saand. Head vana löppu !
mida sa higistad ja seletad.
muide maksu"d"e kirjutatakse d mitte t-ga.
mina juhtisin sellele tähelepanu,et kui 2 nädalaga tehakse kuu tunnid siis peabki ka kuu palga saama kahe nädala eest:)
Olen ise ka kuulnud, et need natuke ülbed kes nö. kehakolme mehed. Ise sõidan lõuna ja põhja vahet. Pole endal kogemusi ja ei oska kedagi halvustada. Selles suhtes on sul õigus, et on ka palju norm mehi, sain alati abi kui mingeid küsimusi oli ja kui auto poola metsade vahel ära kustus. Keegi mina mina küsis, et mis ma higistan ja seletan? Paljude jaoks tundus müstika kui oma tööd ja tasu kirjeldasin ning üritasin seda natuke lahti seletada. Head vana lõppu sullegi autojuht007.
mina mina ei küsinud vaid ütles ,et ära higista:)ja ütlesin ka veel seda,et see tavaline palk ja pole siin ulmet midagi kuna kahe nädala jooksul tehakse 4 nädala tunnid.normaalne ja edu sulle.