Lugu järgmine, mul T-25 (1972 a.) e. vana kerega siis ja loen igasugu infot, et tal peaks olema diffriplokk aga kus seda lülitatakse ? ei leia ühtegi kangi selle jaoks.
T-25 difri lüliti asub käigukangi(kui tal on ikka käigukang keset põrandat) ja istme vahel. Ehk siis kui istme esimesest äärest all vaadata turritab seen põrandat välja või on lihtsalt polt püsti ja see nö kaabu on kadunud.
tee või tina aga ei ole seda kangi, polti, nuppu :( on ainult istme parema külje all asuv hoob mis lülitab jõuvõtu võlli sisse/välja.
kas on võimalik et mingitel mudelitel ei tehtudki diffrilülitust ??? ( selline loll mõte tekkis)
uurisin natuke kataloogi - aastaid ei tea, aga kataloogi andmetel peaks ikkagi differ olema.
Lollid küsimused. Kas põrandas selle kohapeal auk on? Kas on võimalik, et see/need jupp/jupid on sealt kuskile kadunud a'la mingi remondi lõpus jäi taas peotäis juppe üle.
ega ei olegi nii loll küsimus aga ei oskagi targalt vastata:P kunagi mõned aastad tagasi jah lammutasin seal kõik laiali ( reversi kahvel oli murdunud ) aga juba siis ei pand ma tähele midagi kahtlast hooba/kangi/polti ja kõik mis võtsin panin ilusti tagasi järgi jäi ainult vana mahamädanenus kärupistik koos juhtmestikuga. kurat homme võtan põrandapleki ära ja vaatan luubiga iga cm2 hoolega seal üle :D
tegin pildid kah aga ei oska siis üles laadida ?
1972 viidi 25-e tootmine Harkovist vladimiri tehasesse üle. Kui sul on vana mudel mis harkovis toodetud, siis sellel on juhiseadmed veidi teisiti paigutatud kui uuel mudelil. Uuel mudelil asub diff.lukk käigukangi ja istme vahel põrandal, nagu juba kirjutati. Kahjuks vanal täpselt asetust ei mäleta, nägin seda viimati üsna ammu ja eriti ei uurinud ka, aga minu meelest on vanadel mudelitel fiff.luku lülitus mujal, vist roolisambal kõrval. Muidugi äkki tehti 72a mingi üleminekumudel millel tõesti polegi antud lukkustust, aga eriti ei usu seda.
kataloogi järgi vaadates ei ole mul kül sellist hoovasüsteemi ja puudub ka nupuke põrandal, mõned pildid olukorrast http://fotoalbum.ee/photos/ta2vi/sets/936615/?page=lastpage
leidsin ka traktori passi kus on väljalaske kuupäev 29 veebruar 1972 Vladimiri tehasest.
Keegi oli siin reeversi kahvlit vahetanud. Kas reeversi kahvel on t-25-l täiesti sirge või väkse kumerusega ette poole. Võtsin täna lahti aga see kumerus minu traktori kahvlis on natuke kahtlane. Oman kahe üksteise ees lähestiku paikneva käigukangiga t-25 versiooni. Aastat ei tea täpselt hetkel.
2 küsimus - Kas keegi oleks nõus mulle müüma t-25 klaasidega kabiini. Kabiini seisukord ja klaaside olemasolu ei ole tähtis.