Kas nii ongi, et neil rataslaaduritel puuduvad igasugused blokiraatorid? Kes on näinud jäätee rekkamehi, siis seal ei saadud üht suurt laadurit treila peale, sest kaks ratast kaapisid tühja.
Tundud nii olema küll, aga ega laoplatsidel seda eriti vaja ka pole.
Seevastu sellel masinal on täielik blokeering, 100% 4x4 ja saab ka laadurina kasutada.
Nad ei oska lihtsalt sõita/kasutada oma tehnikat....kuidas saab kinni jääda kui sul on ees kühvel või taga kopp? Sellega saab ju lükkata ja tõmmata ennast välja.
mmm päris imelik minu teada saab kõik ratad tööle panna ja saab ka kaks ratast vedama panna et suht imelik.::)kas ikka mehed on vastavad või alles õpivad tehnikat tundma..:)
Nii ongi - blokeerseade on lisavarustuses (väiksematel kopplaaduritel, teleskoopidel ja rataslaaduritel) või kasutatakse LS tüüpi diferentsiaalidega sildasid - vastavalt siis 25% - 75% läbilibisemise võimalusega.
Mul ei ole vaja LS-i,mingeid libisevaid diffreid,ammugi %-te,saad sa aru on vaja kangi,kangi,et ma saaks...
Põnksti nüüd räägivad ka sõiduautodest ja jeepidest libisema jäävatest diffritest.Kangi on vaja.Ütle midagi!