Veoautod ja rasketehnika

Metsatehnika Ponsse

jan180
14:56 16.04.2010
Tere
Plaanis soetada metsatehnika kompelkt nimega Ponsse millega Venemaale teenust tegema minna. On siin mehi kes oskaks soovitada mis mudelid sinna metsa kõige paremini sobiks ,kas Ponsse Bear, Ponsse ERGO või mõni vedaja mudel. Otsin ka kahte harvesteri ja vedaja operaatorit keda tehnika peale tööle panna. Ja üldse mingisugust informatsiooni mis oleks oluline midas oleks vaja teada kui Venemaale tööle minna. Jään tagasisidet ootama

Muudetud 28.09.10 13:31

s6bralik
16:35 16.04.2010
Võta timberjacki kirves ja vedaja ning sa ei kahetse.
hüva
01:13 18.04.2010
nõu, venemaale pole mõtet minna. ma olen seal olnud, see on MASENDAV.
valmet840
20:52 18.04.2010
Timberjack nüüdseks John Deere, need head masinad mõlemad, aga kuni D-seeriani. E- kohta siiani ainult negatiivset kuulnud. Kui kogemusi pole, siis Venemaale proovima minna küll ei soovita.
-rando-
21:32 18.04.2010
Ponsse on kalls, aga mugavus teeb kõik tasa. Ruumi on kabiinis mitu korda rohkem kui näiteks valmetis või john deeres.
marcaurelius
23:26 18.04.2010
Selleks et tööd teha on kabiinis neis kõigis ruumi..

Kui mitte just 3kesi õlut käia joomas seal..
jan180
12:27 19.04.2010
Kas keegi oskab konkreetselt öelda mis need probleemid seal Venemaal siis ka on, et ei soovitata sinna minna.
...
20:06 19.04.2010
ponsse on kindlasti kõige mugavam teha tööd, piisavalt ruumi ja pamelad on ka väga mugavad harvesteris. väsitab vähem oluliselt kui pisikestes putkades. ponsses 10 tundi on võrdne teiste 8 tunniga. muidugi saab kõigiga tööd teha aga tahaks pensini elada ka... Venesse piisab ergost ja buffolost täiesti. see viga ainult, et vene ise on kole koht. kui kõike seda kirja hakata panema mis ****a sealt meenub, siis enne saavad mul arvutist tähed otsa vist kui lõppu jõuan...
1tymur
21:39 07.05.2010
Olin ka venes .Ergo on hea.Buffal jäävad difrid ,vahekastid,raam,keskliigend nõrgaks.timbu 1710 paras masin seal mütata.seal lühikest materjali ei tunta,veod pikad ei tasu väiksemaga jaurata.Ise olin1410 peal,vahest sai ka buffat käsitleda.Isiklikult minule meeldib timbuga tõsta ja liigelda enam kui buffoga,aga buffos on ruumi asju panna,ei loksu mööda kabiini ringi.Ja arvesta sellega,et sa lähed sinna kogu kolhoosiga,sest teh.abi sul sealt võtta pole ,kõik peab sul omal olemas olema+tööload,meeste viisad(mul veel kehtiv) ,elamised.Sõltub ka kuhu lähed,aga hea on omada firma kaasomaniku kohaliku" logistikut".
mina!!!
15:59 20.09.2010
ma oleks nõus küll venesse tõõle tulema.
sõber seal ijaa ei ütle nagu midagi halba et seal jura on kiidab ainult palgad suured ja puha.elamine odav.
[email protected]