ole normaalne, kellele vaja võõrast seltsilist, peaksid reisibüroode poole pöörduma , nad kindlasti saavad sind aidata ............... edu seltsilistele
sulle on kindlasti lõbus , aga meie teeme tööd ja mina ei võtaks ka plikat või naist ennast segama. muide lähen ungarisse 04.05.10. HAIGUSI !!!!!!!!!! paljud ei otsi !!!!!!!!!!!!
täiesti tavaline inimene olen.... ma nüüd ei mõista mis seltsilistest ja haigustest te räägite.... päris kurb on lugeda. Mul ei ole sinna kanti vaja lõbu pärast. Lihtsalt majaduslikult muud võimalused puuduvad... ja tõesti ma ei ole mingi seikluste otsija... ja ma tõesti palun õelad märkused endale jätta...ma ei ole need ära teeninud. Ja tean ka kui raske teise töö on ... on sõpru autojuhte, kuid kes ei sõida sinna kanti ja just nemad soovitasid siit otsida.
Endast vähegi lugupidav naisterahvas ei sokuta ennast kaasa võõraste meestega. Kuid teades sinusuguseid siis sellistel vahet pole...
Ega töö tegemisega tuleb teepeal sõites juba varakult alustada.
Väike soendus enne tõsisemat öötöö alustamist zagrebis kulub alati ära :D
Kuid kas nn. eelnevad reisikaaslased on peale arsti külastust olnud samal arvamusel: olen ka ennegi kaasa sõitnud ja on vägagi lõbus olnud :D...
Vaevalt küll.
Postita oma soovikesi edaspidi reisiportaali ja teistesse sellistesse kohtadesse ning ära sega autojuhte, kellel on oma töö tegemiseks antud foorum vajalik.
kus siis on õige koht ennast reisile sokutada, kas personaalselt sulle kirjutades ? sinu eelnevatest kommidest oled sina NR 1 , E rekkamees , siin foorumites. edu teistele.
Kui sa paar nädalat Zagrebi sõidad, oled varsti leivata. Kas pole kuulnud - Kes gaasi ei anna, see Sakasa ei saa. Zagrebissse sõidetakse Talinast nelja vahiga.
prohvide foorumist sõbralikku veoautojuhti otsida on tänamatu tegevus, aga küll seal ka pakkumisi leiab, number üks prohvilt preeria koeralt näiteks, kes vastutasuks küüdile intiimteenuseid soovib