Kui leidub kogemustega juhte kes euroopa ja kodu vahelist tööd tahavad teha siis jätke oma kontaktid. Palk jääb esialgu 12 000-18 000 vahele.Autoks 2007a volvo FH 440
See tööpakkuja on tüüpiline eesti "firma juht" kes elab villas, sõidab luxusvillisega, autojuhti inimeseks ei pea ja pakub täielikku orjapalka töö eest. Eelkõneleja ütles õieti, maakera teisaldajad saavad kodus ka rohkem.
hea ,et ise autojuht pole. ilusad palgad on teil,tule taevas appi. mingi kena palga-sisteem, 10 kilo siia sinna on tööandja liigutada või? 8000 on täisjõus mehe nädala miinimum, mitte kuu. jätke need autod natukeseks kuskile aia äärde seisma, nii paariks kuuks, küll luxusvillise omanikud siis reaalsemalt mõtlema hakkavad. edu.
Kõvad mehed ei peagi siin foorumis tööd otsima. Lihtsalt teadmiseks, et netopalgale lisandub riigimakse umbes 70% jagu, sellele lisaks autokohased kulud (maksud, liisingud, kindlsutused), ettevõtte ja sidekulud jne jne.
Näidake neid veofirmade juhte kes rahas suplevad.
Ajad pole enam need, sõbrad! Kallake asfalti je betooni edasi.
"Pole häda", leiutasid miskit uut või? Selle pärast peabki töö hind olema selline, et suudaks kõik need kulud katta ja jääks mingi protsent ka kasumisse. Aga meil käivad asjad ikka nii, et lastakse hindu alla, tõmmatakse juhil palk nii alla kui vähegi veel võimalik(või jäetakse üldse maksmata), peaasi, et endal ikka hästi läheks.
Ja mina võin asfalti kallutada küll kui selle eest makstakse.
Olgu need ajad millise tahes, aga 8000 eest ma seda töö küll tegema ei hakka, kuigi vahel mõte liigub vanadele radaele tagasi. 18000 eest mõte hakkaks liiluma kui tööl ja kodus oleku graafik oleks pigas. Enamus Eesti firmad sellest kinni ei pea. Saan ka aru, et autoparki ei ole kerge üleval pidada(kõik need liisingud, kütuséd,hooldused.........) aga autojuht on ka inimene, mitte robot.
sõidan juba paarkümmend aastat euroopa vahet , sees . 2004 a. sain km eest eesti firmas 1,80 kätte , siis täna on jõhker tagasi minek . mina ise norra firmas tööl ja alla 3,5 tuhhi eure pole kätte saanud , viimase kolme aasta jooksul. ikka edu.
ma soovin neil kommijatel, kes arvavad et see väike palk, hakata ise selleks ülemuseks, istuda teleka ees ja sõita luksusautoga ning palgata odavalt autojuhte.
Olen nõus viimase postitajaga. Milleks härrad üldse käsi määrivad ja killustikku veavad või Euroopa vahelt sõidavad - lollust mõõdetakse sissetuleku järgi ju. Ole siis tark, ära lase teistel enda eest otsustada ja tee oma firma, maksa kõigile juhtidele 40k palka, pea üleval uusi autosid, ära turgu ka solgi ja vaata, kuidas koduõuel villad kerkivad ja luksusvillised aina uhkemaks muutuvad. Siis pole vaja siin halamas käia, kuidas igalt poolt "nii vähe saab". Nii lihtne see mõne mehe maailm ongi.
Kas sa tõesti tahad õelda , et eestlasest tööandja, hoolib autojuhist ja maksab talle väärilist palka ? Püüa ikka jääda mõistuse juurde oma RUMALA jutuga ! Eestis on ikka nii , et kõigepealt hoolitakse endast ja alles siis autojuhist..... millal see muutub , kahjuks me keegi ei tea ................
Tõepoolest,miks nuuksuda siin foorumis.Tehke firmad ja ajage willised hoovi.Firma ju tehakse selleks et ise norm ära elada,mitte selleks et töökohti luua.
aga täpsustaks siis mis on palk ja mis päevarahad. alustaks juttu ehk ikka bruto palgast. ja kas km voi tund, ja mis tund. reede ohtu saab ju terminaali ees kenasti tunnitasuga teenida.
Mina isiklikult ei halagi, sest teenin ka hetkel suht hästi ja ülemus on tubli mees, kes ei otsi iga hinna eest odavamat meest vaid väärtustab stabiilset kollektiivi, keda saab usaldada.
Seepärast just ongi päris huvitav lugeda siit, kuidas seffid arvavad, et 8000 tuhat on ka juba palju makstud ja tuleb uus ja odavam mees võtta tööle.