kui selle hinnaga rentida ja veel km otsa siis ma annaks oma nina ka vabalt rendile , kas on veel huvilisi ? kas on veel mehi ,keda ainult töörõõm huvitab ?
ajuvaba on rääkida sellise rendihinna juures töörõõmust, ka suurema rendi või liisinguhinnaga annab soliidselt teenida, kui keskenduda vingumise ja ignorantse mahategemise asemel normaalse töö leidmisele
paratamatult on tegemist välismaa registris oleva haagise vedamisega riikide vahel, mille hulka maarjamaa ei kuulu. reklaamima otseselt ei hakka, kuid neid asutusi tuleb esimese laksuga pähe vähemasti kaks, kes annavad tööd ning maksavad vääriliselt. tõsi, sinna oodatakse töö-, mitte jutumehi, sestap väga ei reklaamitagi
kui täiesti uue ostad liisingusse siis võib hind olla ka kõrgem , kuid paar aastat vana auto liising kuskil 15-16 tuhhi eeke. arvan siiski , et 21 000.- kuus maksta rendiauto eest on palju !!! selline on minu arvamus , kes ma tegelen vedudega.
räägi nüüd tarkpea, et kui palju oleks õiglane. arvesta nüüd ka palun, kui palju muutub liisinguauto kuumakse tasumisperioodi jooksul. lisaks kindlustused-hooldused-kõik muu