Veoautod ja rasketehnika

Kutseliste juhtide suvepäevad

dafmanXF
11:51 11.07.2010

Juuli viimasel nädalavahetusel( 31.07-01.08) toimub autojuhtide suvepäevade eelsoojendus Nurmsi lennuväljal.
Oodatud on kõik kes vähegi transpordi teemaga seotud on.
Olemas on kaitseliidu saun-haagis,elektrigeneraator,et voolu jätkuks ka kõige võimsama muusikakeskuse toitmiseks.
Kaitseliidu Lennugrupp tagab võimalusel sõjaväe telk-varikatuse koos 6 välilaud-pingid komplektiga.
Saab ka lennugrupi poolt tellida lennuki ( moosiriiul ) et lennata koos pere või seltskonnaga ja muidugi on see lisatasu eest.
Plaanitud on ka vigursõit.

Kuna se on väike üritus ja loodan,et eelsoojenduseks järgnevatele suvepäevadele siis võtke kaasa ka kõik naised ja lapsed ning igale perele üks koorem ideid tulevaste suve ürituste korraldamiseks,et neid talvel siis korralikult läbi töötada ja valida parim.

Kõik kohale tulijad peaksid siis 100 krooni näpuvahele võtma ja alla 15 aastased autojuhid on tasuta - kaasa vaid hea peotuju.

Kes plaanivad kohale tulla,andke aga märku ! (H)
dafmanXF
11:52 11.07.2010
Plaanis on siis korraldada väikesed vigursõidu võistlused, kui leiab mõne väiksema veoauto(käpiku) siis saavad ilma lubadeta noored samuti vigursõidus kätt harjutada, selgitame välja kes on Liivimaa parim kärriheitja, kohale peaks tulema JUPO kellelt saab kettaseaduse kohta peenemat informatsiooni, Kahjuennetus OÜ tuleb ja õpetab tulekustutite käsitlemist jne... ja loomulikult väike grillimine, õlu,saun,lennusõit "Moosiriiuliga" jne... Kui oled tuleja siis ole hea ja teada foorumis www.profid.ee... Kohtumiseni

Muudetud 11.07.10 11:54

eelmisele
18:55 11.07.2010
kas preeria koer polegi liivimaa parim autojuht!
XO
21:01 11.07.2010
ma oleks ka täitsa käsi aga kuhu või kellele teada anda. Olen seda aega veel täitsa Eestis kodus olemas.
Parimat kõigile!
XF
21:53 11.07.2010
to XO
ole hea viska pilk www.Profid.ee ,seal kõik olemas...
professor sammal
22:08 13.07.2010
kahjuks ei saa tulla olen kõigist üle. põle konkurenzat
xx
00:16 14.07.2010
kas ei oska sõita või on ego probleemid ? vist mõlemad
.................... ....
01:43 14.07.2010
Sammaljalg on tavaline ****prits,kes joomise ja autolõhkumise pärast lahti saanud,suudab ka tühja masina 1käiguga väljasuretada.