Veoautod ja rasketehnika

REKKA VÕI BUSSIJUHIKS,KUMB TASUVAM?

lemu
21:04 12.07.2010
Plaan minna kursustele,praegu töötan C kat. auto peal palk 8000 neto,kuidagi nutune ,või mis?
vammasrg16
22:17 12.07.2010
ma olen teehöövli juht ja saan ca 7000 käte.
Kaubik boxer
22:34 12.07.2010
Boxeri peal olen. 11000.- käte. C & E ka olemas.
lillakonn
11:57 13.07.2010
Bipperi peal olen ja saan 18 tuhat kätte....
lemu
20:36 14.07.2010
Küsimus oli kumb on tasuvam,vastake kes asjaga kursis!

Muudetud 14.07.10 20:36

Kõik oleneb sinust.
17:03 15.07.2010
Kui lähed Tak-i siis on rekka parem. Kui lähed bussiga välismaale siis on bussiga parem ja tasuvam. Miks ? sest kaup läheb ise maha ja saad raha ainult roolimise eest. Ja boxeriga on ka kasulik. sest enamus juhid on ikka öö kodus. Oleneb jälle kui palju tähendab öö kodus sinu jaoks. Eks kasulik on mõlemad load.
kukkurkurat
09:34 17.07.2010
Tee mõlemad ära,siis on tehtud.Bussijuhil väga palju inimestega suhtlemist,mis võib olla väga tüütav,sõitjaid on ju igasuguseid.Autojuht rohkem üksik hunt ja oma peremees.Füüsilist autojuhil rohkem,sõltub töö iseloomust.Palk võib mõlemal olla väga erinev .Sõltub jälle tööst.Palk võib nii eestis kui välismaal sõites olla suht sama,aga piiritaha minnes lisandub sellele päevaraha,nii et õigem oleks rääkida sissetulekust.Sissetulek kaugsõidumeestel ikka suurem,sõltumata sõiduriistast.Pidevalt välismaal olles jääb autojuhil tõenäoliselt rohkem raha kätte,aga kuude kaupa kabiinis olemine kõigile ei sobi.Näiteks Soome bussijuhiks minnes on korteri üür ikka suhteliselt kirves.Ise eelistaks autojuhi tööd normaalses firmas,iseasi kuskohast seda praegu algajal leida.Ise bussijuht,aga teinud veits ka autojuhi tööd.Edu.
onu vaanja
10:10 17.07.2010
Autojuhist bussijuhi saab, bussijuhist autojuhti mitte. aga nagu igal reeglil on ka siin erandeid.
bussijuht123
12:09 20.06.2011
onu vaanja, äkki oli see vastupidi? Võidund juuste, puukotade, maika ja higihaisuga autojuhti ei lase enam keegi bussipeale inimeste sekka!! Nagu iga reegel on siin ka erandeid aga ilmselgelt 99% autojuhtidest bussi rooli enam ei sobi.
endine bussijuht.
13:16 20.06.2011
Kuidas on tegelt kõrini seda haisvat okset bussis koristada , euroopa ekskursioonidel toimub ikka laus-joomine ja seximine bussiistmetel ! Olen ennem 100 korda REKKAJUHT , KUI KORISTAN TÄIS ROOJATUD BUSSI !!!!!! 8a. pidasin sellele bussijuhi ametile vastu ja paar aastat tagasi olen uuesti rekkajuht ! Autopeal on ikka oluliselt parem teha tööd kui bussi pidevalt peatada , küll kuse, küll okse , jne , jne , peatusteks !!!! VERIVAENLASELE EI SOOVITA UHKE TURISMIBUSSI ROOLI ISTUDA ..............
bussijuht123
16:38 20.06.2011
Igal mündil on kaks poolt. Elamised hotellis, söögid joogid ja kaunid ülemeelikud tütarlapsed ning mereäärsed vabad päevad! ( palgalised) Pole need bussid nii roojased alati, kuigi jah, vahest juhtub. Üldiselt, kui ikka keegi oksendab, siis mina ei ole seda kunagi ära koristanud, iga oksendaja koristab oma s....a ise puhtaks. Muud koristamised on aga bussijuhi kohustus.
onu mati
19:44 17.07.2011
Kuidas soome linnaliini juhi palgad on tänvu, teab keegi? Kas sinna juhte ka vajatakse?
ei utle
20:26 17.07.2011
Helsingin Bussiliikenne Oy etsii kauttamme linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen.

LINJA-AUTONKULJETTAJA mitä tästä työstä tulee mieleesi?

Kilpailukykyinen palkkaus, alkaen 13,60e/h +lisät.
- PTY:n työehtosopimus
- kaikki kuorma-autolla tehty työ lasketaan kokemuslisiin.

Sovittavissa olevat työajat.
- Työ on käytännössä 2.vuorotyötä. kaikkia aikoja saa ajaa, mutta ei ole pakko.

Konkreettiset etenemismahdollisuudet.
- esimiestehtäviin voi nousta jo vuodessa.

Selkeät työtehtävät.
- et ole bussin siivooja, etkä korjaaja.

Työtehtävänäsi on palvella pääkaupunkiseudun ihmisiä heidän jokapäiväisen liikkumisen tarpeissa. Olet kuljettaja, asiakaspalvelija ja vuosittain miljoonille pääkaupunkiseudun ihmisille se päivän ensimmäinen tervehtijä.

Työn aloittamiseen tarvitset D-luokan ajokortin, mutta hakijoiden minimivaatimus on B-kortti. B- ja C-kortillisille järjestetään ennen työsuhteen alkua ilmainen koulutus, jolla ajokorttiluokka nostetaan D-luokkaan ja tuloksena koulutettava saa myös logistiikan perustutkinnon.

herbert viljapuu
22:04 17.07.2011
hakka parem taksojuhiks, see kõige tasuvam ja pole kettaseadust.