Tahan renti võtta autokraana nädalaks millel on tõstevõime 3-4 m pealt 15.000 kg teen tööd ise ja olen nõus maksma head raha nädalaaja pikkuse rendi eest, korralikku raha. Autokraana all mõtlen ma veoautot millel on kraana peale monteeritud ja on ka kasti ruumi kuhu 5m metall torusid laadida. Pakkumisi teha mulle maili peale ja jätta oma kontakt andmed võtan ise teiega ühendust. [email protected]
Et 3-4 meetri pealt 15 tonni, on väga karmid nõuded. Kindlasti saad selle aint koos juhiga, kunas see rasketehnika on väga kirves ja vaevalt keegi ilma juhita julgeb välja rentida sellist tehnikat, mine tea, äkki keerad kõveraks!!!
Tean et tehnika on kallis, aga olen ka nõus korralikutl selle riski tasuma. Rendi pikkus ei peagi olema nädal piisaks ka neljast päevast siis saab ka rendi perioodi pikendada kui vaja ja tööd on.
kraanasid on kindlasti selliseid, aga tõesti ei usu, et ilma juhita sellist välja antakse. äärmisel juhul kui kannad tagatisraha otse rentija arvele mis on minimaalselt võrdne auto väärtusega. isegi siis mõtleksin sügavalt ja 12 korda. isegi 9-st korrast jääks väheks.
aga võibolla on tõesti nii hulljulgeid, kes teevad selliseid trikke. litsentsid ja vastutused on ju ka firma omad, lisaks autole riskitakse ka nendega. või on üritus autot tuuri panna? kurat, seal on juba niipalju konkse.
On olemas mul teleskoop Maz.Tõstan 4 meetri pealt 15 tonni.Taga vene käru 6 meetrit.Panen 15 tonni peale,tõstan kärusse korraga 15 tonni.Kogu see trikk pean ise majandama.Üle 4 meetri kõrgusele ei tõsta.
See Mazil on ka vaja laeva reis teha ka Rootsi ja sõita nii 600-700 kilomeetrit laadimiskohta ja tagasi sadamasse. Käru polekski vaja võtta mingi teise auto kraana kõrvale muretsemine oleks parem. Ma ise jõuan Eesti alles laupäeval saada oma mobla nr mulle maili peale võtan ise ühendust.