Veoautod ja rasketehnika

Norra?

valmet890
00:17 06.08.2010
Kas kellegil on kogemus Norra teedega ja tahaks töötada metsaka peal.Töö otse norraka all.Muidugi peaks olema eelnev kogemus ka metsaveo autojuina ja oskama hästi inglise keelt suhtlus tasemel. Ma lihtsalt uurin maad kui paljud oleks huvitatud!!!!! .Töö on Bergenis ja tunni hinne on 100 nok miinimum. Täistööaeg ja masinaks on scania 2 aastat vana.Töö ei ole graafiku alusel.elamine norraka poolt ja maksud maksab tema.kodu käimine on oma kulul.Kel huvi siis tel number on +4792456722

Muudetud 07.08.10 21:08

karupoeg pohhui
10:24 06.08.2010
huvitab küll aga rohkem oleks vaja teada:
-mis graafik ja kes kui palju maksab kodus käimise eest?
-kas ametlikult tööle ja mille eest kui palju maksab ning kuidas(maksud)?
-kus kandis norras-lõuna;kesk;põhi?
-kes maksab korteri eest?
karupoeg pohhui
10:40 07.08.2010
lgp hr metsa väljaveo traktor
no niipalju siis tööpakkumisest-ajame aga mingit ümmargust mulli aga vähegi konkreetsemaks minnes on tulemuseks 24h jooksul ainult sügav vaikus.
ja tulge nüüd sajatama,et ma kibestunud kallurijuht ja ajan norm teema "lõhki".

rohkem mulli siin ja ketid haljaks.
hundipeer
11:52 07.08.2010
Kle kibestunud kallurijuht, ära aja jälle "norm" teemat lõhki onju. Mine teisalda parem maakera ja vaata, et "rekkameestele" jalgu ei jää oma ront kalluriga.
Aa ja üks asi veel, katsu palun mitte kaheksandal kanalil lobiseda kopajuhtidega. Segad muidu "rekkameeste" maanteinfi edastamist.
Sellega peaks nüüd korras olema :)
karupeg pohhui
12:54 08.08.2010
nonii,olemas-m.o.t.t.
kõige pealt teeme päris uue teema ja ja viskame mõne lause ka peale.
konkreetsetele lisaküsimustele aga vastuseid pole kuskilt tulemas.

kulla mees, äkki kaevad kuskilt välja vastuse,et kui pikk on N metsaveo auto lubatud max L ja H?
seda tahaks ka teada,et kas see norrakas on rohkem poolaka või rumeenlase nägu?

teed teema,osale ka siis selles ja ketid haljaks.
aare.750
21:42 24.08.2010
Tervitus ka minu poolt! Küsimus alljärgnev- kas sa, valmet890 oled sama, kellega pidin aprillis Bergenis kokku saama, siinsete märkide järgi nagu tundub nii? Sai sinuga telefoni teel paar korda suheldud, sa vist läksidki parasjagu Tallinnas lennukile ja sattusid mu sõbrapoisiga kokku, kes samuti Oslo lendas parasjagu.
Ma ei mäleta, kas ma sinu numbri tookord sain või ei saanud, aga lubasid tagasi helistada ja pidime kokku saama, lihtsalt oleks tahtnud vähe rohkem infi saada kui telefoni teel.
Ehk mäletad, kui sinuga rääkisin, olin Soomes Bergeni koormat laadimas.

Töö koha pealt oleks minupoolsed tingimused täidetud igatahes- kogemus metsakal, hea inglise keel rohkem kui elementaarsel suhtlustasandi ja mingi aeg ka Norra kogemust.

Terv, aare750

reinosson
21:54 24.08.2010
Tervitused Eestist. Ja näe, siit kogunes päris palju "autojuhte" kes ei loe vaid ainult ****ndavad.
karupoeg ****** (registreerimata)
hundipeer (registreerimata)
........... (registreerimata)
aarele
22:28 24.08.2010
aare, mis ahola tööl viga, et sealt minema kibeled?
ettevõtja
22:41 24.08.2010
kle ******d ja tegelased, selle asemel, et siin kiunuda ja kellegi postitusi oodata, võtke telefon, helistage, leppige kokku, vaadake näod ja lepingud üle ning hakake tööle.
No ei ole ju keeruline.
Või heietame veel 4 kuud...
aare.750
01:28 25.08.2010
Eelviimasele- ei kibele ma sealt kuskile, mul pole seal häda mitte kui midagi, lihtsalt oleks nats uurinud, kuidas ja mismoodi sealpool metsaka peal oleks, vbl oleks oma vennagi saanud sinna sokutada.

Ettevõtjale niipalju, et asi pole üldse kiunumises vms (vaata mu postituse algust).

To reinosson- kui see .........(registreerimata) käis minu pihta, siis asi lihtsalt selles, et ma ei saa oma kasutajanimega aare750 mingil põhjusel sisse logida ning olen sunnitud kasutama nats teistsugust versiooni.

Ja mis seal salata- kui koju saabun, siis vahel ikka pilgu peale viskan, mis siin toimub (kuu aega olin jälle eemal, eile ösel saabusin koju taas).

Ma lihtsalt ei saa aru, miks mõni otsib igast postitusest kohe midagi negatiivset...

Vbl otsiks ise ka, kui kogu aeg Eestis oleks :)
karupoeg pohhui
05:48 25.08.2010
asjalik info on siia ilmunud muudetud postituste kujul, hiljem.esialgu oli siin ainult ümmargune jutt ja konkreetseid vastuseid ei tulnud-sellest ka see minupoolne hüsteeria.
nüüd juba jutt konkreetne aga arusaamatuks jääb,et mille alusel tunde arvestatakse.
aare.750
11:21 25.08.2010
Oletan, et tunde arvestatakse ketta või digikaardi järgi, nagu mul kunagi Rootsiski arvestati.
1tymur
11:08 19.09.2010
Kle karupoeg
Kui nats Norrat jagad,peaksid teadma kus Bergen asub,hakka Oslost(tegelikult küll Baerumist) mööda E16 kõndima ja 500 kildi pärast oled päral.Ja E16-le saad kui skõnnid mööda E18 oslost välja (selg Stokki poole).
aga tõsiselt rääkides, mul moment parem jobi,saan ilma haagiseta metsakal paremat tunnihinda siin ja piletid maksab ka boss,no ja muidugi lähevad maha Norra ilusad maksud
Norge maalt
12:35 19.09.2010
Kuulge oleme nüüd ausad. Selline tunnihinne on natuke vähe.
Selle raha eest ei liiguta kohailk oma saapaidki siin jalga.
Ei tea kuulutuse tausta ,aga jutt et maksud maksab norrakas on imelik.
Esiteks tuleb sul teha taxcard. Ja sinna panna palju plaanid aastas saada ja siis sellelt ka maksud. Ja ametlik ei saa see asi olla sest Miinimum tunnihinne on siin riigis 130 hetkel kui ma õigesti mäletan.
Nii nagu juba ennem ütlesin ,ei ole ma helistanud ega küsinud sellel tel. numbril.
Aga ....... siin tundub liiga palju segast koos olema selles kuulutuses.
Otsuse teete teie igaüks ise.
Loodan ,et oli infist abi. Ja keegi orki ei lenda jälle.
Ja vabandan kui kõik on ok ja tore.
Aga footum ongi oma arvamuse avadamiseks.
milleks jama !!!!
13:11 19.09.2010
teema juba vana , keegi kisub ta lagedale ja läheb jälle pauk püksi lahti , teatud onudel , viimastel kommijatel .
karupoeg pohhui
09:03 20.09.2010
kordan siis veel - kuna teemaalgataja on vastused minu küsimustele põiminud oma ESIMESSE postitusse HILJEM,siis tunduvad minu vahepealsed postitused tõesti kohatud.
aga vastust pole tulnud küsimusele ,et kas see norrakas on rohkem poolaka või rumeenlase nägu?
kuna muinasjuttudesse ei usu siis ei hakka üldse helistamagi.
põlis-norrakad on oma loomult väga umbusklikud võõramaalaste vastu ja veel sitema iseloomuga kui meie.
ainult väga väikese raha eest,musta töö tegijad kannatavad nad kuidagi välja.ei usu jah ,et norm norsa juurde tööle saab.
1tymur wannabe -norrahunt
kahjuks jääb su vaimukuse põhjus mõistetamatuks.proovi nüüd maha rahuneda-tunnen piisavalt norrat ja sealseid olusid.

karuke pohhuist .
23:26 20.09.2010
karupoeg ****** , saama sõpradeks , mis arvad ,
hulgus
00:10 21.09.2010
1tymur:

...Kui nats Norrat jagad,peaksid teadma kus Bergen asub,hakka Oslost(tegelikult küll Baerumist) mööda E16 kõndima ja 500 kildi pärast oled päral...

See soovitus reedab, et soovitajal endal see Norras sõitmine igapäevane töö ei ole. Miks muidu soovitada pikimat ja aeglaseimat (ok, ajalooline 7. tee täies ilus on veel aeglasem) teekonda? Ainus variant on tõesti talvel sest see ainus tee millel järske tõuse-languseid ei ole.
Valged inimesed käivad ikka otse...
karupoeg pohhui
08:36 21.09.2010
täpsemalt siis...
palju vaba raha on?
kuna ma ise pole vaene,siis saavad mu sõbraks ainult rikkad.

ma ka omaarust neeger pole aga käin olenematta aastaajast 16-7-52-16
või on mingi oslo-bergen otsetunnel kaevatud?

hulgus
21:37 22.09.2010
to karupoeg ...

Ja kui Sa nüüd täpsemalt loed siis näed, et soovitus oli E18-E16, ehk siis E teid mööda.
karupoeg pohhui
10:54 23.09.2010
to hulgus...

ja kui Sa nüüd ise täpsemalt loed...

...Kui nats Norrat jagad,peaksid teadma kus Bergen asub,hakka Oslost(tegelikult küll Baerumist) mööda E16 kõndima ja 500 kildi pärast oled päral...

...just nimelt- jutt on MINEMA HAKKAMISEST OSLOST,mis teadupärast on e16.

Sinu käik.

hulgus
20:02 23.09.2010
Ok Sinu võit, las siis kodanik 1tymur käib oma radu ja meie omasid.

Küsimus oli siiski selles, kas kodanik, kes selliseid soovitusi jagab, on ikka pädev seda tegema, või ammutab oma teadmised kaarti vaadates.

Ära siis talveunne jää, sest vaidlustes pidi tõde selguma.