Sa peaksid siia mingi oma kontakti ka jätma, sest kui kellelgi on ka midagi pakkuda, siis saab seda teha otse Sulle, mitte ei pea siia foorumisse teistele arutamiseks seda üles panema
Kas sul euro töö kogemus on?? Kui asjalik siis äkki saaks kaubale et vaba reisi annaksid?? Minek paadiga, tagasi jala. Kestvus u.nädal ja holland-belgia.
ei viitsi uut teemat arendada, aga äkki leidub inimest kes omab riigisiseste vedude eest vastutava isiku paberit. pakuks sümboolset teenimist. lihtsalt iga kuu tiksub väike summa arvele või sulas kätte.
kel huvi, see jätku kontakt meilile looder23AThot.ee, märgusõnaks isik.
Siin veel üks noor juht soovib leida tööd, kui leidub keegi kes on valmis võtma teiseks juhiks autosse, olemas kõik vajalikud tokumendit ja paberid kaasaarvatud eesti sisene ja rahvusvaheline vastutavaisiku sertifikaat tel. 53 322 217
Teemaalgatajale.Kuidas sul inglise keele oskusega lood on?Kui saad suhtlustasandil hakkama,võid proovida sellisesse firmasse nagu EuroTrucking.Neil seal skandinaavia sisetöö,põhiliselt konteinerite vedu Rootsis.Otsivad praegu juhte.Seal praegugi mõned eesti juhid töötamas.Panen siia üles ka telefoninumbrid,millelt inglise või rootsi keelt oskav huviline saab infot küsida või töösoovi korral kokkuleppele jõuda.Firma omanik:Kenneth Petersen:004526890580,EUT Rootsi filiaali juht:Peter Akesson:0046768271400.Need numbrid ja see info ka firma kodulehel üleval,nii et mingit andmekaitseseadust ma ei riku.
pole just enam algaja,kuid uut teemat ei hakand tegema,otsin tööd,olen 50 aastane,ega kerge selles vanuses tööd leida ei ole,olin siin haiguslehel 2-3 aastat,vahetati puusaliiges...nüüd enamvähem norm tervis tagasi.varem liikunud hollandi-saksa-itaalia marsuutidel,üldstaasi 25 aastat,C,E kat,ADR ei ole...ehk teab keegi öelda mõnd firma nime,kes otsib juhte,eks need kogemused on ka niinagu on,pole ju 3 aastat enam sõitnud,telf.56329782 või e-maili aadres [email protected]