mõtte on sul ju hea,aga ära unusta sinna juurde ka korralik parkla teha koos kõigi mugavustega mis eluks ja oluks vaja.Edu ja jaksu sellel ettevõtmisel
to pedefoob: kui sa oled ennast täis ja kibestunud veoautojuhist vanamees ja sul elu mingi hetk kehvasti läinud siis ära oma kibestumust teistepeal välja näita, suudad küll olla normaalne ja viisakas vist aga mis puutub hanzu mõtet siis, nagu teine kommenteerija ütles, - edu sulle su ettevõtmises ja teretulnud su idee on igatahes :)
edu ka kõikidele roolikeerajatele, kes millises maailma nurgas on :)
see mõte on olnud peas kaua. ja ma tahan seda teha sest olen ise suur rekkade fänn. ja see pubi saab olema parajalt suur ja mugav et teie saax end rahus välja puhata. see saab olema selline nagu usas olev rekkade ja nende juhtide kodu.
Tegelikult oleks sobilik asukoht Ikla ja Pärnu vahel. Sealt läheb läbi enamus vedajadest välja arvatud need need ametivennad kes paadiga lähevad kodust minema.
Tore kui leidub inimesi kes ka vahest autojuhtide peale mõtlevad. Edu mõtte teostamisel ja anna teada kus, kuidas ja millal valmis saab.
kallid rekkavennad kui ma peax tartust ära minema sii spole mu abikaasal teha seal mujal . minu jaox on rekkamehed alati olnud südame lähedased. ja sina väga õige saad juua koos samlajopsuga seal kus mina teen oma pubi. siis saad koos minuga ka juua. aga ma kinnitan et rekka mehed saavad oma koha kus olla ja end tunda vabalt. sest rekkamehed on ka inimesed.
kallid sõbrad rekkavennad olete te kuulnud sellised kohast nagu iowa80. see asub usas. ja see on rekkavendade linnak, kus on olemas kõik mida vajab üx rekkamees. juuksur, rekkade remont ja mis kõik veel. selline võix olla ka eestis. jah tõsi ta on et ikla- tallinna maantee olex parem. aga seda saab veel mõelda. aga üx on kindel rekkamehed vajavad kohta kus olla sest nii me saame näitada et rekkamehed on ka mehed ja neid tulex pidada meestex kes teenivad elatist sõites.
tead audi a6 v6 sima ei tunne rekkameeste eluaga mina tunnen ja mix sa arvad et ma olen mingi 15 astane poisi tatt. sa ise oled see. mina hoolin rekka meestest ja nende elust olust. mina tean mida nad peavad läbi elama. sina ei *****gi
Pole küll rekkajuht ,aga istumise alt on läbi käinud julgelt üle miljoni roolis olles ja kiidan igati Sinu ettevõtmist, las koerad klähvivad, ilma sünnitusvaludeta pole ükski asi veel sündinud, isegi iowa80 mitte, nii et edu sulle.
eesti on nii väike, et kuskile keset platsi pole mingit mõtet sellist asja teha. keegi ei hakka mingi piruka pärast hoogu mahagi võtma, lastakse ühe jutiga piirist piirini. need üksikud, kes kuskil teeäärses parklas öö peale jäävad ei toida sind ja su üritust ära.
Hea teema-algataja.
Sinu plaan mis on kui helesinine laguun väärib heakskiitu ja poolehoidu aga kui sa nüüd natuke mõtled loogiliselt mida sa siia kribanud oled siis peaksid aru saama oma jutu täielikust utoopiast ja lapselikust fantaasiast.
Võrdled usa-t ja eestit??Huvitab millise mastaabi sa oma unistustes oled aluseks võtnud?Kulla sõber...........saa aru,et kõik kes seda loevad saavad veel oma halli esmaspäeva lõpuks hea lõuatäie naerda mis iseenesest on juba hea märk sinu tahtest ja enesekindlusest.Sest meie väike kodumaa vajab sinusuguseid ettevõtjaid aga kardan,et sa oma suure plaaniga jääd terve rea komistuskivide lõugade vahele kes poole ampsuga su ideed ja fantaasiad alla neelavad.
Sinu idee meenutab aastaid siin kunagi figureerinud Kakut kes tuli alati välja selliste ajuhiiglaste mõtetega,et terve öö luksusid suurest naerust.
Respect rekkameestele.
Peace.
see teemaalgataja ongi natuke kahtlane. alles umbes aastajagu tagasi pakkus ta ennast siinsamas rekkameestega kaasa sõitma ja õlut jooma, sest tema isa (või onu?) on "rekkamees" ja see on nii lahe...
oma jutu järgi on ta ligi kolmekümnene vist
aga Eestis see autojuhtide kodu ennast kindlasti ära ei majanda, sest ei hakka ükski rekkamees siit koormaga eurosse minnes ikla piiril ööbima ega muidu jooma. tagasi tulles pole kah nagu pointi ju. muu transiit on nii väike, et need mõned poolakad või lätlased seda püha üritust kuidagi üleval ei hoia. asukohana veel Tartut pakkuda... sama hästi võiks "rekkameeste unelmate paradiis" asuda näiteks munalaiul.
Laseme inimesel unistada , pole ju mõtet tema ideed maha tampida . Kutsun postitajaid üles olema siiski sallivamad . Kui meile tema idee ei meeldi, siis rumalusi pole mõtet siia kirja panna , ehk ennast välja elada. Edu.
Narva sobiks ideaalselt . Suur parkla , lähed registreerid ennast ära ,et mis päeval ja mis kell üle piiri saad ja muudkui pubita . Nii-et anna aga minna .
Kas sinul, kulla hansu on siis niivõrd suured rahad ja võimalused taga, et nii suur asi ette võtta? Süda on sul hea, aga kui reaalseks sa oma idee teostamist pead?
Ei saa ka mainimata jätta, et sinu kirjakeele järgi vaadates : teex, lollix, jaox, heax, mix, tulexxx tundud sa olevat 1) 13 aastane tüdruk.
2) vaimupuudega
iowa80 see on õige koht. ja juhiabi sul on õigus, et eestis on puudu rekkameeste peatus paigast. kus oleks võimalik end pesta ja end tunda puhanuna. see on parim mis on eesti rekkameestele.
Oled sa juba kokku arvutanud kui palju läheb maksma paljas asfaltplats, kuhu saaks parkida kasvõi 30-40 raskeveokit? Niisama unistada võime kõik, aga äkki on oma unenägusid mõtekam kirjutada kuskile selle teemalistesse foorumitesse.
Tore ,kui sa oma miljonid tahad matta rekkameeste puhkuseärisse . Ära enam oota vaid tegutse kohe ,sest see hea "äriidee" sul ju siin laialt saadaval - muidu napsab keegi veel selle äri sult ära .
Loodan ,et tuled järgmisena siia kelkima pealkirjaga -" avatud uus rekameeste puhkeparadiis ... "
Senika aga edu äriplaani koostamisel ja pangas koogutamisel .
Loodan ,et sa ometi pole niisama lõualõksutaja, kes räägib vormis -teeks,viiks,saaks,paneks,võtaks, jne ...
hansuke investeeri mujale.no tuleb see eesti mees sinna sinu autohofi tõmbab kardinad ette ja paneb salvesti tulele,kõrvale joob saksast ostetud säästubieri a.6eeki purk ,tankida ta ka ei taha ,sest paagis on luxist ostetu od avat diislit veel küll,pesema ka ei lähe,sest homme saab koju ja sauna ja kui tahad parkimise eest 10eeki paneb magneti peale ja sõidab üldse minema. meid on vähe ja oleme vaesed.
kuule hansu, sa oled oma ideega u. aasta hiljaks jäänud. Luhamaa piiripunktis on selline pubi juba olemas. nimelt, Piiri pubi...
Nii et mõtle midagi muud välja...