Veoautod ja rasketehnika

AUTOJUHID ÄRGE LASKE OMA HINDA NII MADALALE!

Gemballa
06:26 23.02.2011
Praegu sajab CE pakkumisi minule vähemalt iga päev kaks.Kohale minnes on ikka sellised romud ja palk naeruväärne.Suur masin millega peab topelt tähelepanelik olema ja siis vaata veel ,et käes ära ei lagune.Kurat selle töö ja vastutuse eest peaks olema ma arvan 3X keskmine palk.Minu ettepanek nõuame vastavat palka vastava töö eest,küll siis asi paraneb!

Muudetud 23.02.11 07:15

...
07:03 23.02.2011
teemaalgatajale
08:30 23.02.2011
iga päev helistab 5 AUTOJUHTI, kes otsivad tööd. neist kolmele on isegi miinimumpalk liiga suur. ülejäänud 2 on ausalt miinimumpalka väärt ja seda nad ka saavad.
ei saa aru, m ida sa tahad saada, kui peale roolikeeramise muud teha ei taha või ei oska.

nii kaua kuni paari kolhoosi juhid on valmis miinimumpalga eest üle tulema, seni pole põhjust hinda tõsta.
3x
11:36 23.02.2011
Ma tekin avari. Tee oli lipe. Mina pole süüti. Gumid põlnd uued.
Omavastutust ei maksa. Palk on niiki väike.

Selliseid pärleid tuleb 3x päevas. Mulle siiski tundub , et 3 eesti keskmist palka ei korva geniaalsust mida suudavad genereerida 3-st eesti keskmisest palgast unistavad autojuhid.

Samas olen ikka ja jälle seisukohal ,et enamus juhte teevad korrektselt oma tööd ja on ka inimesena suure algustähega.
polegi juht
12:20 23.02.2011
3X väga hästi portreteerid ennast.kala hakkab mädanema peast,kui sull on sellised juhid siis paremat pole sa väärt
3x
14:02 23.02.2011
mida oligi vaja tõestada

"kui sull"
...
15:35 23.02.2011
(Kurat selle töö ja vastutuse eest peaks olema ma arvan 3X keskmine palk.)

Kahjuks enamuse autojuhtide puhul mõiste töö ei käi kokku vastutusega.Need kellel käib kokku,on ka töötasu vastav.Ja topelt tähelepanu?????? Tuleb mingi muu töö leida kui roolikeeramine nii kurnav on.
HKL
15:36 23.02.2011
Vaevalt, et ükski autojuht "sull" xxx, miinimumpalga eest tööd teeb! Grammatika alusel peaksid omale sekretäre palkama, mitte autojuhte! Neid valid sa ka vist ainult seeliku pikkuse ja tselluliidi, õigemini selle puudumise, järgi. Kirjutamise oskus ei ole kedagi veel iseenesest heaks autojuhiks teinud, isegi mitte heaks juhiks! Mõtle selle üle!
to HKL
15:46 23.02.2011
Vaata, et sa erutusest infarkti ei saa.
Kirjutamisoskuse näitega tahtis inimene lihtsalt tutvustada olukorda juhtide turul (kes 3 kordset keskmist palka nõuavad)
Miks peaks autojuhi palk olema kolm korda kõrgem? Näiteks õpetaja, ehitaja, tehasetöölise omast?
Erilist ajumahtu ega ka haridust (eelkommenteerijate näidete põhjal) vaja pole. ??? Koduigatsustasu? või mis?
audi_a6_v6
15:52 23.02.2011
Neil enamikel pole sellist kodu, mida taga igatseda, muidu nad seda tööd ei teeks. Samuti on harjutud võõral maal võõrast tutti näppima ja oma naisega ei rahulduta. Pole küll aru saanud, mille alusel rekkamehed end nii kõvadeks vendadeks peavad, kas selle pärast, et rekka on suur auto? Ei saa aru, minu arust enamik suht jorsikari:)
to a6v6
17:30 23.02.2011
Lohh oled, sinu kirjutatud ****a on terve foorum täis, pea hoogu.
axel66666
17:42 23.02.2011
Ei tasu unustada ,et autojuhid on ühiskonna kõige laisem kiht. See ,et nad peavad perest eemal olema on ka tingitud nende laiskusest teha miskit muud tööd. Parankat võivad ka tibid keerutada.
jnonj
17:57 23.02.2011
Mida asja, sellise lihtsa musta töö tegemise eest ei peagi saama rohkem kui keskmine (ka see on kõrge). Rohkem saavad need, kes ka oma pead vaevavad töö tegemisel ja selleks ka pikemat ennast ette valmistavad, ehk oskustöölised. Lihttöölise palk ongi väike ja peabki olema. Või võrdled sa ennast oma panusega sama, mis arstidel? Mida nemad peavad tegema ja õppima, et saada kätte 2 või 3 korda keskmist?

Mõtle natuke.
to axel66666
18:17 23.02.2011
mingid eri kõvad tegijad siin koos vist; *** ei ole mõtet siin mõliseda kui miskit ei tea sellest tööst; mine arene kuskil. Respect truckers
Jõmm x 3= rahvusvaheline autoj
19:09 23.02.2011
Mõnel jõmmil on kodus päris hea tibi.
Ise tean ju millal jõmm ära läheb ja millal tagasi saabub.
Olen mitmeid kordi jõmmi naisega koos jõmmi naljade üle naernud ja lootust andnud , et jõmm jälle kiiremini reisi läheks.
Sellises olukorras oled isegi jõmmi vastu natukene leplikum.

sc 1
19:49 23.02.2011
Kõik me tahaksime olla autojuhid,jah ja ainult suvel, niikui sügiseks kisub tahaks olla kojamees aga sel talvel lund palju ka see töö ei sobi saaks öövahiks oleks hea kommenteerida.Sõida libedaga kui pidamist pole ja 40t selgas ning pärast katsu õigel ajal õiges kohas pidama saada,kui mõni tarkpea ette sõidab ja otsustab et nüüd on õige hetk pidurdada.Ma võin siin nii mõndagi üles lugeda aga milleks kes teab ja saab aru see teab aga hädalised öövalvurid kellel on internett ja isegi valvamine käib üle jõu,kommige päris huvitav lugeda.Edu autojuhtidele ja elagu turistid.
sc 1
19:50 23.02.2011
Kõik me tahaksime olla autojuhid,jah ja ainult suvel, niikui sügiseks kisub tahaks olla kojamees aga sel talvel lund palju ka see töö ei sobi saaks öövahiks oleks hea kommenteerida.Sõida libedaga kui pidamist pole ja 40t selgas ning pärast katsu õigel ajal õiges kohas pidama saada,kui mõni tarkpea ette sõidab ja otsustab et nüüd on õige hetk pidurdada.Ma võin siin nii mõndagi üles lugeda aga milleks kes teab ja saab aru see teab aga hädalised öövalvurid kellel on internett ja isegi valvamine käib üle jõu,kommige päris huvitav lugeda.Edu autojuhtidele ja elagu turistid.
kallajamees
21:39 23.02.2011
Kui rekkamehi vaja pole, no kurat kes siis kogu selle kauba laiali veab? Kas need siidikäppad kes siin mölisevad ja ilguvad. Vähemalt kaks keskmist palka selle töö eest puhtalt kätte. Ega meie juhid pole nagu nn Türklased kes euroopas lasevad 700€ kuus ja 80+ tunndi keravad järjest rooli:)

Sinule: audi_a6_v6 Võin nii palju öelda, et paljud naisd annaks sellisele kehkenpüksile jalaga munadesse. Mess kes sellist juttu ajab pole eluski naist näinud.

Roolikeerajatele muretuid kilomeetrid
Aina põnevamaks läheb
22:46 23.02.2011
Selles asi ongi, et Te olete kamp ettekujutajaid. 2 lamba eest olete load saanud ja tarkus on kogemuslik. Ja see tarkus on tulnud tuhandete valesti sõidetud kilomeetrite arvelt , ebaõkonoomse sõidustiili arvelt. Näiteks kolonnis kodu poole tulek.
Enamus on niristanud paagist tonnide viisi kütet oma 30 aasta staazi jooksul. Arusaamine eluolust mis erinevad rampa ette tagurdamisest või koorma kinnitamisest-vahet pole kas küsida karjamaalt lamba käest või Teie käest. Vastus on ühesugune. Vastutustunne on nulli lähedane. Teie vastutus on klubi vahetus.
Joomine tööajal on sama elementaarne tegevus kui poest saia ostmine.
Tööandjale valetamises olete ületamatud. Julgeks arvata , et maailma parimad.
Ja siis ilmub maa alt välja tont kes kuulutab: ärge müüge end liiga odavalt.
Tead minge *****. Loodan , et saite aru. Teie endi keeles kirjutatud
soomekas
10:17 24.02.2011
kus on tegijad välja tulnud. autojuhi amet on üks kõige raskemaid ja selle eest 50K nõuda on igati õigustatud. siidikäpad ei tea sest tühjagi.
to Aina põnevamaks läheb
11:03 24.02.2011
no on alles targad
11:44 24.02.2011
Ega siis kõik juhid ei ole laisad ja joodikud ja vingujad, igas ametis on paremaid ja halvemaid. Inimestele jääb mällu tavaliselt ainult sittem pool. Kolme kordn keskmine palk on muidugi liig, aga norm tööga vähemalt 1000 euri oleks ju normaalne, välismaa vahet sõitval võiks ju alata umbes 1500 euri kätte. Kuid need kaubikujuhid tallinna ja teiste suuremate linnade peal teie polegi rohkem väärt kui te teenite. Ausalt tehke vähegi endale liikluseeskirjad selgeks, ega ma isegi teab mis muster liikleja pole aga sellist nahaalsust pole ma kuskil mujal sektoris küll kohanud
tehnik
11:53 24.02.2011
Aina põnevamaks minejale...ÄRA NÜÜD KÕIKI KA SILDISTA! Mina olen sõitnud nüüd 6 aastat ja pole kordagi kusagilt kütet virutanud.,minult on küll pihta pandud-kohe kolm korda! Joomine ja suits on ka null.
samuti autojuht
13:09 24.02.2011
to viimasele: olen viimase postitajaga täitsa nõus !!! olen samuti auto(kaugsõidu) autojuht.ei joo ja ei suitseta aga vägisi tahetakse siin mõnede postitajate meelest joodikuks, suitsumeheks ja valetajaks tembeldada, miks küll ??????
mulle meenub ikka selline hea ytlus lapsepõlvest - Kes teisele nime annab, ise seda kannab !!!!!
Seega kõik pessimistid ja negatiivikud - jätke meid kui autojuhte rahule ja ÜLEÜLDSE MÕELGEM ENNE KUI IGASUGUST ***** JA MUUD LOLLI JUTTU(millel tavaliselt) ALUST POLE !!!!
Kah juht
14:32 24.02.2011
Küprokid- ärge hüpake siin.
Arv12
15:51 24.02.2011
On nii ja naa autojuhte, kõik ei ole saamatud, aga päris paljud autojuhid arvavad endast liiga palju, autojuhiamet ei ole kergete killast, vastutus on suur jne, kuid autojuhid kui Te arvate et palk peaks olema mitmeid tuhandeid eurosi miks Te ise siis ettevõtjaks transpordifirmas ei hakka vaid piirdute vaid autujuhi ameti pidamisega, küsiks Teilt autojuhtidelt, kui suure osaga Te vastutate transpordifirmas Teiepoolt kokkukeeratud jama eest.
to: arv12
16:16 24.02.2011
autojuhid ei keera kunagi mingit jama kokku. seda teevad ainult ülemused. kui autojuhil läks midagi valesti, siis on süüdi ülemus. kui autojuht varastab kütust, siis on süüdi ülemus, et nii vähe palka maksab. kui autojuht hakkab jooma, siis on süüdi ülemus, et temas stressi tekitab.
tehnik
17:37 24.02.2011
Viimane tekst on päris hea,eriti meeldejääv on ta siis kui sõna autojuht asendada,ükskõik millise erialaga..) näiteks ehitajaga! Oman selliseid tuttavaid--kah nagu vist-ehitajad,alljärgnev siis sobib siia kohe igal juhul!

ehitajad ei keera kunagi mingit jama kokku. seda teevad ainult ülemused. kui ehitajal läks midagi valesti, siis on süüdi ülemus. kui ehitaja varastab materjali, siis on süüdi ülemus, et nii vähe palka maksab. kui ehitaja hakkab jooma, siis on süüdi ülemus, et temas stressi tekitab.
JNE JNE jNE:
hindrek 99
02:27 26.02.2011
Olge,s6brad head 6elge,palju siis keskmine raskeveokijuhi palk on eestis? Tahaks teada,sest kas vastab t6ele et kuni 75 euro p6ev
Endine Rekkamees
07:15 26.02.2011
Tere mehed !
Töötan ühes eesti firmas kus on omanikud põhjalikud ja mõtlejad mehed.
Jah ennem aastaid töötanud Rekkamehena sõitnud läbi kogu euroopa ja viimati olin Rootsis autojuhina seal oli töö nagu paradiisis 25m Scaniaga.
Siia sattusin juhuslikult, huvitav lugeda aga autojuhid on nii erineva iseloomuga mehed, et sellest aru saada on vaja suuri kogemusi jne !
Pean mainima, et tõsised rekkamehed saavad alati head palka ja neile peab maksma, et koormad kenasti kohale jõuavad ja graafik peab olema kindel.
Heades firmades makstakse iga päeva eest, 46 eur (netto) + 32 eur komandeering.Meestelt nõutakse ka sõitmist mitte logelemist ja mölisemist !
Nüüd ka probleemidest ! !
Aga sellsitele nii nimetatud tegijatele ( muidu jutumehed ) ei soovitagi hakatagi maksma teevad normaalsetele rekkameestele häbi, eemaldugu rekkadest tagasi omasuguste juurde !
Hitt siin Eestis on:
Sellised mehed lähevad töövaidlus komisjoni avaldusega, et neile on vähe palka makstud ja tööandja piitsutab ületundidega päevas rohkem kui 8h sõitu.
Püüavad saada raha, et oma Bemmi / Länkari liisingut jätkata aga see on ajutine lahendus nende jaoks. Imelik on see, et suutsid 6 kuud vastu pidada !
Legaalsed röövlid ! Meil on ka selliseid mehi läbi käinud ja osa meie mehi hoiatasid ülemusi, et lepingud teeksid min tunnitasuga, aga siis ei tulnud tööle kuulsime hiljem kontorist !
Need pätid agiteerisid mehi ja räägivad seadustest jne.
Ühesõnaga, targem on korraga valida tööle töömees ja maksta head palka.
Kindel graafik, meil on 2 nädalat tööl ja 1 vaba nädal.
Naisega on suhted paremad jne.
ujum
07:24 26.02.2011
kui EESTIS saad 75 eur päevas-võta koht kohe vastu.arvan et see on muinasjutt.euroopa vahet ajades on kesk 1200 eur.arvuta ise.kuu jooksul kodus a-4 päeva.
küsimus rekkameestele
08:00 26.02.2011
tere rekkamehed
ise olen teie teenuse kasutaja.
Seega oskan rääkida kõrvalseisja kohapealt, et kuidas tavainimesele tunduvad erinevad rekkamehed.
Kuna hoovi on vaja tagurdada oma 75m mööda ussi, siis osad sõidavad seda 20min, teised 5min. Üks mees küsis, et kas otse ei või sisse tulla, ma küsisin siis et kuidas sa siis välja tagurdad. Tuli välja et niikaugele mees ei olnudki mõelnud. Osad hakkavad hädaldama, et milleks oli vaja nõnda ***** tööd vaja vastu võtta. Minul kui tellijale jääb ikka suht vilets maik juurde, kui mulle öeldakse nii.
Kui tent lahti võetud, siis osad mehed aitavad kaubale trosse külge panna ja juhendavad tõstukijuhti, et kuidas sõita kuidas tõsta.
Korra üks vana kitkus tendi lahti ja läks esiistmele raamatut lugema.
Kui koorem oli maas tuli minna alandlikult tema ukse taha kraapima, et võib ära sõita.
Mõni juht viskab nalja ja räägib lugusi ajaviiteks.
Teine on aga selline ****, et tere ja head aega tuleb ka välja kitkuda.

Kokkuvõtteks. Juht on ikkagi KLIENDI teenidaja, ja tema suhtumisest klienti otstab klient kas teinekord kasutatakse selle firma teenuseid.
ka keegi.
10:35 26.02.2011
ja ongi nii , et teen uksed lahti , või tendi lahti ja sina suur alamus , ülemus toimetad edasi , euroopas VÄGA paljudes kohtades , ei tohigi autojuht autost välja tulla , äkki veel hakkan käsitsi laadima sa pläga autole , selle jutu peale ütlen , mine **** käi eestist väljas ja näed kuda muja elu käib . saa lahti hirmust naise seelikualt välja minna .............mina ei hakka sinu ANDETUT tõstukijuhti õpetama .......
eelmisele
11:13 26.02.2011
vot see on tõeline eesti rekkamees. ja sellise suhtumise eest tahab saada 3000-5000 eurot kuus? said korra välismaal käia ja nüüd oled tegija.
normaalse suhtumisega juhid teenivad raha ja seda kõvasti rohkem kui 75 eurot päevas, aga tegijad ruulivad foorumites.
sinine esmaspäev
13:10 26.02.2011
to: küsimus rekkameestele
Kui autojuht ei tule toime hoovi tagurdamisega või sissesõiduga näitab juhi kutseoskusi. Samas võib ka mõelda ,kui tõstukijuht ei oska laadida ,siis näitab see tõstukijuhi kutseoskusi ...
See on tore kui autojuhid vestlevad või annavad nõu kuidas koorem paigutada ,kuid otsest kohustust autojuhil laadimisel olla ei saa, kui veose tellija selle eest lisatasu (laadimisraha ) ei maksa . Kui veotellija arvab, et rakendab autojuhi laadijana tööle ,siis hakaku kõigepealt tutvustama autojuhile ohutusnõudeid laadimisel jne. Sest ka võlaõigusseaduse § 78 ütleb,et saatja peab veose vedamiskindlalt laadima ja kohale paigutama. Vedaja peab ainult looma võimaluse veose laadimiseks.
laadija
13:47 26.02.2011
autojuht peab veose tervelt kohale viima ja selleks vajadusel selle kinnitust kontrollima ja tugevamini kinnitama. laadija vastutus lõpeb, kui auto liigutab. sellest hetkest on autojuht vastutuse omale võtnud, st ta on kindel, et veose vedamisel ei ohusta ta ümbritsevat keskkonda ega veost ennast. seega pole mõtet ajada, et juhil on p...i, mismoodi see veos on laaditud ja tema ainult veab.
Kas keegi on kuulnud
14:55 26.02.2011
või lugenud sõna incoterm.
Riskid ja vastutusalad on seal täpselt kirjas.
Ei käi see nii mida laadija sinisel esmaspäeval arvab.
küsimus rekkameestele
15:51 26.02.2011
Kui mingi autojuht ütleb et minu enda asi kuidas koorem maha saada, siis järgmine kord panen gaz 51 tõstukile hääled sisse ja tõmban aluse koos postide ja tendiga keset hoovi. Oki see oli öeldud vihaga ja osadele nn ,,kõvadele rekkameestele´´
EKs jah euroopa autojuht imeb ka paagist diislit väja , et saaks 10l kodus maha sõita oma golfiga.

Näide ukraina autojuhtidega, sai ukrainlastega tehtud koostood 5 aastat
Aastas tuli vist 5 rekkatäit kaupa. Kaup oli pakitud lahtiselt saepuru sisse.
Ja autojuht aitas kaupa saepuru seest väja kaevata, puhastada, euroalustele kantida, et saaks tõstukiga maha võtta. Ükski autojuht ei sulgunud oma kuuti. Vaid müttas ja rassis ka 3-4 tundi kuni koorem maha sai võetud. Transport oli organiseeritud ukrainlaste poolt.

Hetkel on koostöö sommidega. Kaup on euroalustel, ainus mida peab autojuht ise tegema on koormarihmad lahti võtma. Osad muidugi ei suvatse isegi sellist tööd teha. Hetkel kulub koorma mahavõtuks 20min.

PS poes ju tahate et müüja teile ütleb tere ja naeratab, või kusagil mujal nõate ELEMENTAARSET viisakust, eks käitude ka siis ise selle järgi.

edu siis .
15:57 26.02.2011
sulle ja su rassijatele , kui me ei vea su kaupa , lähed vist käruga , üherattalisega tööd tegema . mine leilita ennast saunas ..........mitte rekkafoorumis .ei huvita mida teevad ukrainlased ja muud mehed..........
ja nii ongi
16:09 26.02.2011
aga mind ei huvita jällegi nn eesti rekkamehed. Kui ei käitu vastavalt euroopa standarditele, siis ei saa ka küsida euroopa palka. Eks veavad siis ukrainlased ja lätlased, leedukad samu koormaid odavamalt ja abivalmivalt.
Asjad paneb paika lõpuks ikkagi kvaliteedi hinna suhe.
Jutu teema sellest algaski ju et ärge laske hinda madalale, aga kui oma töösse suhtumise pärast tööd ei ole, ega siis ei aita ka hinna alandamine enam.
to: kas keegi on kuulnud
16:27 26.02.2011
incotermsi teadjal soovitan aeg-ajalt liiklusseadust ja liikluseeskirja ka lugeda. incoterms sätestab kauba omandi üleandmise koha, aga veo käigus vastutab vedaja, kellele esitab kahju korral nõude see, kelle omanduses veo ajal kaup oli. vedaja peab kindlustama veose jõudmise sihtkohta ja seda SAMAS KONDITSIOONIS KUI SEE OLI VASTUVÕTMISEL. vedaja peab täitma liikluseeskirju/seadusi, kaubakäitlemist veo käigus reguleerivaid õigusakte jne.
lubadetajoodik
16:53 26.02.2011
to: küsimus rekkameestele olen nõus sinuga.... ma laadisin 18 euro lava terve kärupeale...ja mind ei huvita,kuhu ülejaanud 15 paneb....järgmine kord tuleb vähemalt autost välja..
reinosson
17:41 26.02.2011
see teema tuleks lukku panna. ADMINISTRAATOR, jälgi ainult 2 peale minu registreeritud kasutajat ja mingi jama ajamine käib.
see ju ammu teada et rekkajuht ei tee ega tea midagi. Vahib terve päeva aknast õue.
reinosson
17:45 26.02.2011
lubadetajoodik
aga Sinuga ju veel kõige lihtsam. iga autojuht teab et mahub peale 33 alust ja veel üks. CMR 18 lahter, ei viibinud laadimise juures laetud 18 alust.
haagis kinni ja minema. Sa tood ju need ise järgi.
eelmisele
17:50 26.02.2011
eksid. see autojuht enam ei tööta seal firmas, aga selle eest saab ta siin kõvatada, sest töötul ju aega on.
veel lisaks reinossonile
17:52 26.02.2011
autojuhi lõpparvest võetakse muidugi puuduolevate aluste veoraha koos kliendi pretensioonidega maha. selle eest saab autojuht mälestuseks oma hiilgeaegadest ja piiritust tarkusest cmr koopia.
reinosson
18:15 26.02.2011
JA MOISTATUSEKS JÄÄB KUIDAS SUUTIS LAADIJA, 18 ALUSEGA HAAGISE TÄIS LAADIDA
hundipoeg
18:32 26.02.2011
Tere seltsimehed foorumilased!

Mina siinsete tarkade ja tegusate juures ei imesta hulk aega juba midagi. Katsun vaikselt oma toimetamisi teha ja käin vahel ajaviiteks seda mõnusat ja parajalt sapist huumorinurgakest lugemas.

Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
hundu fänn
18:38 26.02.2011
lõpuks ometi on nüüd selgus majas. hundipoeg oma asise sõna öelnud. teema on lõpuni käsitletud.
hundile
18:42 26.02.2011
Hundipoeg, sa muidu sõidad kuskil või oled ka n.ö foorum autojuht? Küsimus ilma irooniata, lihtsalt vaatan, et kohe kui sinust kirjutatakse oled sa platsis.
hundile
18:42 26.02.2011
Hundipoeg, sa muidu sõidad kuskil või oled ka n.ö foorum autojuht? Küsimus ilma irooniata, lihtsalt vaatan, et kohe kui sinust kirjutatakse oled sa platsis.
preeria
19:05 26.02.2011
eided saunas teadsid rääkida, et hundipoeg pidi ahola ülekaalulisi kärusid tõmbama.
lubadetajoodik
19:06 26.02.2011
laadisin keset sittumist,ega minult rohkem ei läinudki...aga tean et,teepeal pidi juurde võtma.....eks juht siis ronis välja ja paigutas ümber....
lubadetajoodik
19:06 26.02.2011
laadisin keset sittumist,ega minult rohkem ei läinudki...aga tean et,teepeal pidi juurde võtma.....eks juht siis ronis välja ja paigutas ümber....
pseodo.
19:39 26.02.2011
keegi autojuht ei läinud kummardama , mingi ülemuse ees ja tekkis hoobilt pseodo probleem . autojuht pole viisakas jne , jne jne . edu.
reinosson
20:08 26.02.2011
lubadetajoodik (registreerimata)
Re: AUTOJUHID ÄRGE LASKE OMA HINDA NII MADALALE!

ONGI MINGI NALJA LEHEKS SAANUD
hundipoeg
21:29 26.02.2011

Oh, küll teil on palju muresid. Kui jõuan, siis vastan ka küsimustele. Suupihta ei löö. Sõidan ikka, õigemini juba aasta taas sõidan. Eks ma käin lugemas ikka tihedamini, alati ei hakka tarkadele ja andekatele tegijamatele vahele segama. Neti levi puudust ju ei ole. Mis aga puutub Ahola ülekaalulistesse kärudesse, siis küsiks täpsustava küsimuse, kui muidugi võib. Mis on see Teie silmis ülekaal ja mis normaalne koorma kaal? Siis ma oskan otsustada, kas minu koormad on üle- või alakaalulised. Aga selles naised saunas panid leili, et Ahola haakeid ma ei vea. Ütleme, et esialgu ei vea. Ei tea mida elu ette võib tuua.

hundipoeg
21:30 26.02.2011

Oh, küll teil on palju muresid. Kui jõuan, siis vastan ka küsimustele. Suupihta ei löö. Sõidan ikka, õigemini juba aasta taas sõidan. Eks ma käin lugemas ikka tihedamini, alati ei hakka tarkadele ja andekatele tegijamatele vahele segama. Neti levi puudust ju ei ole. Mis aga puutub Ahola ülekaalulistesse kärudesse, siis küsiks täpsustava küsimuse, kui muidugi võib. Mis on see Teie silmis ülekaal ja mis normaalne koorma kaal? Siis ma oskan otsustada, kas minu koormad on üle- või alakaalulised. Aga selles naised saunas panid leili, et Ahola haakeid ma ei vea. Ütleme, et esialgu ei vea. Ei tea mida elu ette võib tuua.

lubadetajoodik
21:30 26.02.2011
võibolla reinosson ei saanud aru:minult läks Turku 18 eur lava,autojuht ei viitsinud isegi haagise uksed lahti teha...tegin ise lahti ja laadisin ise(tõstukika peale,siis ronisin haagise peale ja roclaga edasi)...ja lõpuks ajas see tõmblemine ***** keema...ja nimelt paigutasin lavad niimodi(suurte vahedega) kui ei usu,et saab,tule ma laadin........
reinosson
21:39 26.02.2011
võlaõigusseaduse § 78 ütleb,et saatja peab veose vedamiskindlalt laadima ja kohale paigutama. Vedaja peab ainult looma võimaluse veose laadimiseks.
lubadetajoodik
22:00 26.02.2011
aga seda ei olnud!!! ma ei räägi sellest,mis sees toimus....võimatu roclaga liikuda(aluse tükid igal pool,rihmad vedelevad),ime ,et ma ei pidanud rihmad üle aluse tõmbama ja haagist ära koristama.........
juhiabi
22:05 26.02.2011
Üldse ei imesta. Ju oli vend just transalt tulnud ja kõhu ääreni lihapalle täis õginud, et uksigi ei suutnud lahti teha. Mainekujundajad sellised.
lubadetajoodik
22:23 26.02.2011
reinosson
23:06 26.02.2011
teile netipoolikutele oleks jagada veel kõvasti.
Edu "t"eile.
lubadetajoodik
23:29 26.02.2011
to:reinosson suured tänud sulle...aga seleta mulle(olen venelane,seleta lahti mulle:netipoolikutele oleks jagada veel kõvasti.
Edu "t"eile. ............mis tähendab?)OK.kõik sain aru,peale: netipoolikutele oleks jagada veel kõvasti.....netis on tõesti kõik kõvamehed.....ise ka saad aru,et ei ole ilus.............
juhiabi
23:39 26.02.2011
Vaata, reinosson on saanud ka "suureks" autojuhiks, alles mõni aeg tagasi uuris ta foorumis kuidas selleks saada.
kah rekkajuht
00:44 27.02.2011
no reinosson on juba kehä III mehe arenguetapi läbinud ja võib nüüd isegi Poolast kaugemale sõita. ta on peaaegu sama kõva ja asine rekkajuht kui hundipoeg.
reinosson
03:07 27.02.2011
alles kuskil kirjutasin 130st, ja nn. netipoisiid ei saanudki aru mis see on. Reino
reinosson
03:17 27.02.2011
Edu "t"eile. ............mis tähendab?)
kui olete tähele pannud siis Sina ja Teie kirjutatakse suure algustähega
aga seda jama ajama see suur täht küll ei mahu.
ja nüüd siis koikule, mitte kehakolmele vaid a80km pariisist mööda 1 pohja.
setzz
08:36 27.02.2011
loetupõhjal võime tõdeda,et tööandja töövõtjast kõrgemale ei küüni,kuigi see pole reegel--on asjalikke mehi tööandjate ja töövõtjate seas ja neil pole ka siia foorumisse asja. Me ei peaks oma rumaluseüle uhkust tundma:)
hundipoeg
09:07 27.02.2011

Ilusat püha päeva pühapäeva hommikut. Keegi on suisa ekspert ja teab täpselt minu kõvadust ja asisust. Aga kas valmistan nüüd pettumuse, et ise ma ennast mingiks eriliseks tegijaks ega kõvaks „rekkajuhiks - rekkameheks“ ei pea. Pigem olen lihtne ja tagasihoidlik lihttööline, sest mis oskustööline see autojuht ikka on. Paraku igatlaadi koolitajad arvavad sootuks, et selle ameti peal vaid ohmud ja neid tuleb igakülgselt vähemalt iga viie aasta tagant põhjalikult täiend koolitada ja kuna selle ameti sisse tulek paljude meelest ülemakstud, siis pole ju ka patt iga koolituse ja nendega kaasneva tunnistusekese eest korralikult rahatähti küsida.
Aga noh pole hullu, elu läheb edasi aastatega karastuvad närvid ja pakseneb ka nahk.

Hundule
09:51 27.02.2011
Ära tegele päevast päeva enda kaitsmisega. Kui on midagi õelda siis ütle ja las kommentaarid elavad oma elu. Sa kogu aeg püüad bensiiniga lõket kustutada.
reg. kasutaja: juusturiiv.
11:12 27.02.2011
Teie nimetatud "Rekkajuhid" teevad tööd ja pole aega kuskil foorumis laiatada kui kõvad mehed nad ikka on, see seltskond naerab, muigab kui jutt mõne foorumi peale läheb, elu käib teel olles, mitte foorumis. Siin ****ndavad need kes ei sõida ja istuvad kodus, või teevad sisest tööd ja õhtuti õllesena maailma hakkavad parandama. Juht suure Algustähega saab alati tööd, rahuldavad hinnet ja korraliku masinat.
Vabandan kui mõnda Juhti solvasin, kuid see on minu nägemus ja arvamus asjast.
hundipoeg
11:55 27.02.2011

Ilusat püha päeva pühapäeva hommikut.
Ei noh mina nüüd bensiiniga midagi kustutama ei kiirusta. Pigem ennem valaks õli tulle või vett kuuma õlisse! Nii vahva näha kuidas säriseb ja mõni foorumilasest kirjatark tuld võtab.

jääteed.
18:46 27.02.2011
haapsalust - hiiumaale on enamvähem ,tee . hiiumaalt - saaremaale SUPPER KLAAS - JA VÄGA LIBE TEE ,,,,,, saaremaalt - mandrile ka enam vähem . kes ekstreemi harrastab , siis hiiumaa - saaremaa vahel seda saab kõrini . autosi ka praktiliselt pole . mida te siin lõugu laiali ajate , nautige loodust .
Juhtidele
08:08 28.02.2011
, vabandust autojuhtidele.
Selline " ärge müüge end liiga odavalt" toimib meil kütusefirmade vahel.
Seda nimetatakse kartellikokkuleppeks mis teatavasti on seadusega karistatav.
Vabaturumajanduses palga suurus tekib kahepoolsete läbirääkimiste tulemusel. Ei ole kõik autojuhid võrdsed, ei ole kõigil firmadel võimalik ühesugust palka maksta.
Kes tööandjaga rahul ei ole , muutke midagi endas.
Kas vahetate töökohta, vahetate tööd (näiteks lähete õpetajaks või arstiks) või hakkate ise paremini tööle.
Mida see viimane rida võks endas sisaldada. Toote välja väiksemad küttekulud , väiksemad teemaksukulud, kasutate tööaega paremini, olete laadimisel leidlikumad, hoiate tehnikat paremini.
Võib olla võtate ka endale vastutuse. Kui midagi Teie süü läbi juhtub siis Te ka vastutate selle eest. Vastutus tähendab sel juhul kogu rahalise kahju kompenseerimist. Ettevõtjad ehk Teie rõhujad teevad nii.
a a.
09:19 28.02.2011
ja kui me kõike seda mida sa siin nimetad , teeme ja sa saad kokkuhoitud teatud summa raha , siis AUTOJUHID !!!!! olge kindlad ei teie palgas see kuidagi ei kajastu , ehk siis näete seda kui tööandja UUS ARMUKE !!! sõitab uue uhke autoga ringi . IRW, TO EELMINE RUMAL ONU . voolik paaki ja sealt tuleb autojuhi preemia . edu .
Hakkajad lõuapoolikud
17:03 28.02.2011
Aga tehke siis oma firma, liisige auto ja haagis ning vaadake ise kui palju te lõppude lõpuks olete suuteline endale palka maksma peale kõiki muid kulutusi (liising, kütus, remondifond, raskeveokimaks, kindlustus).

Miskipärast mul on tunne, et jutt kohe muutub.
firma.
17:20 28.02.2011
tegingi oma firma ja ise sõidan , norra eksp. all . ei või kurta. soovitan kõigile , teha oma firma . ja eesti omanike , kes ei oska ka veel tööd leida .....mitte orjata .
Ja nüüd oled kõva mees
19:33 28.02.2011
-ainult , et autojuhiga pole mingit vahet. Elad kuudis ja kused rattale.
Kindlasti ei usalda sa ka kedagi oma auto rooli sest see on kullast tehtud.
Sa võid ju teenida nt. 70 euri päev kuid teadmiseks , et teenitakse suurusjärgu võrra rohkem. Ei ole sul lastele midagi pärandada kui just oma suurt töötahet ja illusoorset ettekujutust ettevõtjana. Pole sul klientide juurde asja kuna oled frakti järgi vedaja. Koore on teised ära sõõnud.
Ega ma ei mõistaks sind hukka.Väike julgustükk ikka.Aga kuna oled parasjagu ülbe ja loll siis nii kirjutasingi.
Lihtsalt tulevikuks ,õpi natukene sallivust. Sest tegelikult on kõik väärtuslikud.Nii autojuhid , logistikud, raamatupidajad, servast ka omanikud.
Külalisesineja
19:58 28.02.2011
AA-hooldekodust on terve reaga maha saanud.
Ja kui informatiivne ja sisutihe.
Külalisesineja
19:58 28.02.2011
AA-hooldekodust on terve reaga maha saanud.
Ja kui informatiivne ja sisutihe.
naljamees kuubis.
20:19 28.02.2011
70 euri päevas , kui sa neid sante cente saad , kuna ei oska ega suuda leida oma autodele tööd , siis mine kerjama ****ke kuubis. ok , leppisime kokku . loll oled sina , keda ka vanamutid ei taha ja elad siin kompleks välja . ma olen norras juba pea 17.a. elanud ja teeninud ja koore võtan ikka mina , sina vesistad , sest sind ja su logusi keegi siin näha ei taha. lase jälle oma firma pankroti , tee uus , ning oled mõnda aega kõva ärikas ...... muideks , norras on väga palju eestlasi oma ühe autoga tööl , ise roolis. NB. MINA MAGAN PEA KÕIK ÖÖD KODUS , VOODIS , NAISE KÕRVAL ! EESTLASE KADEDUS ON IKKA KOHUTAV ..........ERITI NENDE FIRMAKATE OMA , KES ENDAGA HAKKAMA EI SAA ...........
Hoiatus
05:58 01.03.2011
Autojuhte tulevikus leida on probleem.
Leiab vaid kelme ja autojuhte kes tehnikast ei jaga midagi, sõita on lihtne !
Näiteks on mõned sellid väga leidlikud, otsivad abi töövaidluse komisijonist
Tanel, Sergei, Margo ( on ajanud ühe firma peaaegu pankrotti ! )
Läbi seaduste ja otsides tööandja apskaid saavad mehed päris head summad.
Tänapäeva autojuht pole enam roolikeeraja, näiteks ka jurist jne.
Töötan firmas autojuhina mitte tööandjana !
Mure on aga suur, selliste kelmide pärast omanikud peavad kulusid kärpima.
Küsimus suurele ringile:
Kas on kellegil siin foorumis ka sellist kogemust olnud ? ?
soovitus tööandjatele !!!!!
10:15 01.03.2011
Võtke tööle noori täiesti nullist alustavaid autojuhte , mitte ainult kogenuid ja veelkord kogenuid REKKAMEHI . ja kindel ,mis kindel , et kui hakkate palgaga petma ja ei pea enda antud lubadustest kinni , siis soovitan ka firma kinni panna . täna on juba tööd autojuhtidele palju ja rohkem ka veel . muidugi kahju, kui firma peab kelmide käes vaeveldes, uksed sulgema . edu tööandjatele ja võtjatele.
ants kantoss
10:30 01.03.2011
vaevalt, et ükski asjalik töötaja (autojuht) siin foorumis halamas käib. hea mees teeb tööd ja saab selle eest head palka.
foorumiautojuht saab siin kõiki paika panna, sest keegi ei taha nii kõvat meest tööle võtta. irw
kasbek
11:53 01.03.2011
ei saa aru. mis tähendab hinda alla lasta? sellise hariduse ja töösse suhtumisega peaks autojuht peale maksma aga mitte palka saama. vajasin autojuhti , tuli pakkujaid metsast ja merelt aga kes sobis tahtis sellist palka et kukku pikali, aga ülejäänud olid küll sellised et võta üks ja viska teist. mõnel vennal olid veel aegunud load , kutsetunnistusest ei maksa rääkidagi ja nii edasi. üldiselt ega häid juhte võtta pole. ja ega ei loodagi. lõpetan tasapisi ära ja lähen saksamaale sisevedudesse. vähemalt ei lähe lolliks siinsete tööandjate ja raha tagaajamisega.
......
17:09 03.03.2011
hoia siis saksas lippu ja "OMA TASET"kõrgel ja maksa tööle korralikult peale.
Madzu
19:58 03.03.2011
Sul ilmselt pole yhtki rekkamehest tuttavat, ega mingitki ettekujutusvõimet. See töö ei seisne vaid baranka keeramises. Liikluses peavad need mehed olema pidevalt valvel,et igasugu jopskid oma bemmide ja muude rontidega kylge ei sõidaks kuna ei oska arvestada suure auto massi,inertsi ja gabariitidega. Rekkajuhi kohustuseks on hoolitseda ka selle eest,et koorem saaks korralikult peale laaditud ja ilusti kinnitatud. Nimekiri võiks jätkuda sigapikalt.
Ja yleyldse võiks võtta autokoolide õppekavva ka B-kat juhile paar sõidutundi rekka roolis(kasvõi platsisõidust piisaks),et inimesed saaksid aimu millised on selle auto erinevused võrreldes sõiduautodega.
R.K.
22:04 03.03.2011
Madzu, ole hea mees ja pane mõned sõiduka ja veoka erinevused siia kirja. peale suuruse, muidugi, seda näevad sõidukajuhid isegi.
Madzu
23:05 03.03.2011
Näevad ikka või?
R.K.
18:21 04.03.2011
näevad näevad, pane kõrvuti seisma ja teevad vahet küll.
R.K-le
21:15 04.03.2011
Mulle tundub küll,et alatihti sõidukajuhid ei saa aru,et veokid on pikemad,laiemad,kõrgemad,raskemad,suurema pöörderaadiuse,aeglasema kiirenduse ja aeglustumisega ja muud sada asja,mida võibolla sadat ikka polegi :)
to a6
11:43 05.03.2011
ära sa siis unusta, et sinu naise tutt on ka meile võõras. Sa oled ikka ahv küll, rekkamehe elu on raske, ainus mis seda natukenegi saab kompenseerida ongi palk
eelmisele
13:06 05.03.2011
selle raske töö eest on alampalk koos päevarahadega täitsa paras kompensatsioon
sul õigus.
14:07 05.03.2011
Kui on lolle leida selle sendi eest , siis miks mitte neid palgata. Kuid täna neid autojuhte lihtsalt pole , palgad laiaslaastus kuskil 1500.- eur kätte. Ma ei räägi eesti jaotusvedudest , kus 2.- eur H.
eelmisele
15:55 05.03.2011
ära kujuta ette. autojuhte on palju ja 500-600 eurose sissetulekuga rahulolevatest juhtidest saaks mitu kolhoosi kokku panna. suurepalgalised "tegijad" võivad minna lähivälismaale orjaks. 2013 on nagunii 80-90% juhtidest muukeelsed ja meie omad kõvemad "tegijad" kimavad foorumites.
eelmisele
18:06 05.03.2011
oma alaväärsus komplekse käi välja elamas reitis.
Autojuht Anita
18:33 05.03.2011
Lugupeetud erudeeritud autojuhid "Ärge laske hinda OMA töö hinda alla,istuge kodus ja onage senikaua kui kui vastutustundlikud ja kohusetundlikud töömehed pere toitmisega ametis on. Teie NN. hinna hoidjad tehke tiridamme ja imege loffi
algaja autojuht.
18:41 05.03.2011
neid muukeelseid autojuhte on ka praegu kõikjal piisavalt , kuid tööd täna , teadaolevalt , on oluliselt rohkem kui aasta- poolteist tagasi. avage cv keskus ja näete mis palgad on . 500-600 euri eest ei liiguta keegi varvast , see on kompleksides ja kinga saanud inimeste , ehk , endiste luul . edu.