Mõtlesin et lisan lingi, kust näha natukene veoki elu/olu ja mis peamine, see on kõik Eestimaine. Hetkel sellised osad üleval, kuid neid tuleb tulevikus veel juurde, ehk aegajalt külastage jälle kui meeldib. Alati võib pakkuda ideid edaspidistes saadete osas.
Igati kiitmist väärt ettevõtmine!!!
Olen siin viimasel ajal mõelnud, et peaks tegema mingi õppevideo sõiduautojuhtidele, kus oleks ära näidatud - miks ma näiteks sõidan eesoleval sõiduautol väikese pikivahega sabas (ootan möödasõiduks sobivat hetke), miks ma ei näe paremal külje alla tulnud sõiduautot (pime nurk), miks mul võtab möödasõit nii kaua aega (sest mul on piiraja), miks on minu pidurdusteekond pikem, miks arvavad sõiduautojuhid et sõidavad 90-ga kui nende spideomeeter näitab 90 (tegelikult aga reaalselt kõige rohkem 85), miks meil on kogu aeg kiire (sest meil on kukil logistikud, laohoidjad, kliendid ja lõpuks ka oma ülemus) ... näe ei tulegi kohe kõik meelde.
Siis ehk mõistaksid ka sõiduautojuhid meid ja me ei pea Õhtulehe kommentaariumitest lugema, millised tõprad on kõik veokajuhid ja suured autod tuleks liikluses ära keelata.
Puhast stanget!
1.To pyromaan: Mõndadele, Sinu poolt välja käidud mõtetest olen ma natukene tähelepanu ka pööranud, saates pealkirjaga "Teooriatund". Eks edaspidi üritan veel seda edasi arendada.
2. Kaassaatejuhid tegid ühe huvitava osa, millest minagi teadmisi täiendasin. Teemaks "AJU" ja saates räägitakse natukene hobujõudude lisamisest. Eestis tean vähemalt kahte ettevõtet kes sellist teenust pakuvad.
Tubli ja tänuväärt ettevõtmine Risto poolt! Tegelikult ei ole selle teemaga jutuaine puudumist küll karta. Kui võimalust oleks siis on väga hea kui erinevad spetsialistid ka sõna saaksid ja juttu võiks teha ka erinevatest sõidu ja puhkeaja tõlgendustest erinevates riikides. Ehk ka erinevate riikide liiklusseaduste nüanssidest. Tehnilise poole pealt pole veokimaailm nii kiire arenguga kui väikeautode maailm, kuid kindlasti on ka ühte koma teist rääkida ka sellest mis on ja mis tulevikus on veokimaailmas tulemas.
Igal juhul - müts maha Risto eest selle ettevõtmise puhul! Edu Sulle!