Oletan, et kysija m6tles ikkagi suurega ''tööreisile'' minemist- s6iduautoga on asi muidugi teine, siis s6ltub asi paljuski sellest, kui ''julge'', ehk siis nahaalne juht on ja palju vajutada julgeb. Iseasi, kas see väga m6ttekas on, kuid see polegi teema. Ja usun, et kes sinna möllama tahab minna, see on ''kodutöö'' juba enne ära teinud :)
Oma elmisele postitusele lisaks v6in Sulle, sohver9 öelda, et mulle ei meenu kyll, et firmasid peale kella 17.00 (Eesti aja järgi) veel lahti oleks (kindlasti on erandeid ka siiski), seega Stockholmis laevast maha minnes v6id esimese päeva ysna rahulikult v6tta, Oslosse j6uad sa kaugelt peale kella 5 6htul, kui piiril tolliga asi sujub jne.
4.5 tunniga peaks sa j6udma Grumsi Q8 bensukasse, sealt on ca poolteist tundi piiri ja seal veel ca poolteist tundi Oslosse.
Osloga seoses veel seda, et parkimiskohtadega on seal väheke nadiv6itu, kus öösel seista. Ma kyll ei tea, kuhu täpselt sa Oslos lähed, aga yks koht ntx on enne E18 ja E6 risti tee ääres väike parkla, sinna mahub minu mälu järgi paar- kolm poolhaakega autot, samuti v6id proovida kymmekond km enne Oslot E18 ääres olevat metsaparklat, seal peaks ka WC olema, niipalju kui ma kuulnud olen. V6i siis p6him6tteliselt Oslos sees, Color Line'i sadama juures E18 ääres peale uut Oslo ooperimaja, NorSteve'i paberilao juures on parkla, kuhu ka peaks kymmekond autot mahtuma.
Sry, kui siin sellist infot oli, mis mittevajalik oli, aga ehk on Sulle v6i m6nele teiselegi väheke infoks, kes enne käinud pole :)
to Snakke.
Vaata ka mis foorumis küsimus on!
Tavaline kiire sõiduaeg on 6,5-7h, sadamast kindlalt 7+ ja hommikul summas minekul lisa veel igavene stau stockist väljasõidul.
Vähemalt 45min paus, (Grumsini venitab välja, aga Väse selline ajalooline Eestlaste lauluväljak) ja... heal juhul 18 oled kuskil Oslo kandis. Alnabru tööstusrajoonis (E6/ring3 rist) on palju parkimisvõimalusi, poed ka lähedal.