Keegi on võtnud ette nii suure sammu, et lausa minu memuaaride teema teinud. Ma tänan ja ühtlasi jään huviga ootama, mida põnevat siis teadja foorumilased siia kirjutavad.
Ei noh ei saa ju ka nõuda, et siinsed targad teaks midagi kettides. Minu jaoks sama segane, mis paganama halja kogemustest peaksin kirjutama. Kettidega on nii, et neid tuleb panna nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik. Eks suuresti sõltu nende vajadus ka ilmastikust, auto sildade valemist, rehvidest mis all ja koormast ning selle paigutusest. Õpetama ei hakka.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
Hundipoja, haljast tuleb panna igas parklas, laevas, igalpool kus vähegi võimalik ja nii palju kui võimalik. Nagu su kirjavigadest pungil postitusest näha, oled ka täna ühe korraliku halja ette võtnud. Mis viina väljamaal jood? Kas Koskenkorva?
Tere seltsimehed foorumilased!
pean nüüd vast paljusid kurvastama, ma pole halja ega ka valge fänn. Valget joon vaid piimaja keefiri kujul. Neist eriti piima. Manustan seda nii autos parklas, kui laevas. Üldiselt pean ka manustamisega piiri ja liiale ei lähe.
.
Kui hundu nüüd jälle seda kõike loeb siis on tekst "Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg." Rohkem polegi tal mõtet midagi kirjutada aga vähemalt on näha et mees on foorumit külastanud
Vaimukad kommijad siin aga tunduvad olema liivakastis veoka juhid või äärmisel juhul universaal kerega passati juhid ja ketidest nad teavad ka niipalju,et sinna otsa saab vanaema lehma või koera riputada.
Heal lapsel ikka mitu nime. Ennustamise mäng on teile vast paras ajaviide. Esialgu pean tõdema, et kui te üritate minu nime pakkuda, siis seni pakutud ei ole mitte need.
Eks kette ole erinevaid nii kasutusotstarbelt kui ka kvaliteedilt. Aga siin foorumis ju nii targad ja tegijad koos, et seda pole siinsetele vaja ju seletada, pigem tuleb jätta meelde siin jagatavad tarkused ja nende varal või neist hoidudes elus edasi minna.
Vahel trehvan lugema veoautod ja rasketehnika osa foorumist ja krt ma ei saa aru, miks siin on popp olla registreerimata ja miks ei sallita kirjaoskust? Küll aga on lahmimine ja lällamine igati šeff suhtlusvorm!
Siit ka kohe üleskutse moderaatori(te)le - selleks, et siinses keskkonnas edaspidi sopalasust lahti saaks, tehke registreerimine kohustuslikuks, nii nagu enamikes foorumites. Ilma selleta kommenteerida ei saa ja kõik. Ehk siis muutub midagi paremuse poole.
Vaata oss. Kui siin oleks pool möla olemata ei tähenda, et foorum ei toimi! Pigem vastupidi. Sinu delfilembus pole heas kontekstis näide. Pigem vaata, kuidas regatud kasutajatega ja päris tubli kodukorraga foorum toimib siin...http://foorum.hinnavaatlus.ee/
Laupäeva õhtu käes. Olid ajad, kui laupäev oli saunapäev. Nüüd see tava enam paika, ei pea nii kindlat. Käiakse saunas sel päeval kui tuju tuleb ja võimalust on.
Tegijamatel juhtidel kindlasti ka eilne transporditöötajate päev praeguseks ajaks ilusti välja puhatud ja võib reipa tujuga homsele pühale päevale vastu minna.
Sm. MODEE, kes sa selline oled, et tuled otsustama kas teema sulgeda või mitte? Ma saaks veel aru kui antud teema puhul teeksin ettepaneku mina või kui sa esmalt sellist avaldust minuga konsulteeriksid.