Veoautod ja rasketehnika

russi hinnad

tiinake69
21:49 17.03.2011
mina lihtsal ei saa aru asjast et näiteks kuidas on rootsis ja isegi norras russid odavamad kui siin. mees toodab mul puid norra ja oli halumasinale russi ette vaja tõi rootsist 35000 seki töötunnde oli 2000 kanti. juu elavad seal nii vaesed inimesed ,et kallist osta ei jõua
http://www.blocket.se/stockholm/Traktor_Belarus_MTZ_562_4WD_
32558088.htm?ca=2&w=3

http://www.blocket.se/vasterbotten/Traktor_60_79_hk_Belarus_
MTZ_562_27957225.htm?ca=2&w=3

samas eestis

Müüa MTZ 82, müüa MTZ 82. 2010a. kindlustus ja ülevaatus kehtib 2012a 17 000 EUR (265 992,20 EEK) km 0% (eraisik või mitte käibemaksukohuslane)
http://www.kuldnebors.ee/search/pollumajandus/traktorid-ja-k
ombainid/mtz-82/search.mec?pob_post_id=8311679&pob_actio
n=show_post&pob_cat_id=10829&pob_browser_offset=0&am
p;pob_view_language_id=et

kiri Aare Tehnikast
MTZ 820 ei saa arvele !!!!
Saab ainult arvele uus 920.4 hind alates 17900 pluss käibemaks 20%
http://www.kuldnebors.ee/search/pollumajandus/traktorid-ja-k
ombainid/mtz820/search.mec?pob_post_id=8287297&pob_actio
n=show_post&pob_cat_id=10829&pob_browser_offset=0&am
p;pob_view_language_id=et

käibemaksu saab enamus firmasi tagasi

Muudetud 17.03.11 21:53

russid
22:27 17.03.2011
Mis asi see sama Eestis on??? Vaata ka mida võrdled,küpseta parem köögis koogikesi ,las mees tegeleb "russidega".
tiinake69
22:31 17.03.2011
to Re: russi hinnad
Mis asi see sama Eestis on??? Vaata ka mida võrdled,küpseta parem köögis koogikesi ,las mees tegeleb "russidega".

2 aastat vanast tahetakse uue hinnda aga eks lollidelt tulebki raha ära võtta
Küsija suu
22:41 17.03.2011
Küsija suu pihta ei lööda, las küsib. Ikka parem kui Nigeeria kirjad, vähemalt midagi saab vastu.
tiinakesele
22:49 17.03.2011
see ruutsi oma on ju vana kolhoosiaegne mudel,aga need teised ju puha euru värk,sellest ka hinnavahe.
VX
00:04 18.03.2011
Kui ma ei eksi, siis ühes teises foorumis Sa juba ajasid seda teemat ja minu arust said ka ammendava vastuse, mis küll ilmselt Sulle ei meeldinud. Üritad nüüd siit meelepärasemat tulemust saada?
Sa üritad väita, et 1986 a russ ja 2010 a russ peaks olema ühes müügihinnas? Ning siis tood võrdluseks mingi aaretehnika hinna. Ma ostaks pigem selle 17000 eurise (ma käibekat tagasi ei saa) mis on juba arvel, kui aaretehnika oma, mis läheb mulle maksma 21480 euri. Pealegi ei selgu, kas aares on sel 920.4-l tava-, või otsesild.
Mis aga russi hindasid puudutab, siis aaretehnika ei ole küll koht, mille järgi hinnapiiri seada. Tahad ametlikku ja euronormidele vastava russi hinda, küsi Türilt Bel Est-st.
bellapot
00:43 18.03.2011
Tahad ametlikku ja euronormidele vastava russi hinda, küsi Türilt Bel Est-st

tee mulle selgeks mis mõttes on parem Türilt Bel Est-st ostetud sama sugune mtz. kui on kallim siis parem või
to vx
00:51 18.03.2011
tood võrdluseks mingi aaretehnika hinna. Ma ostaks pigem selle 17000 eurise (ma käibekat tagasi ei saa)

see sul oma viga kui käibekat tagasi ei saa . eks osta siis vana tehnikat kui on võimalik osta uut ilma käibekata. kui 17000 traktorit osta peaks talul või firmal ikka käivet olema
VX
04:05 18.03.2011
Russi enam vabatahtlikult ei ostaks. Ei uut ega vana. Oma esimest mosset ka taga ei igatse. Pole enam poisike ja mugavus ning tervis maksavad ka. Kui rohkemat välja ei venita, siis tuleb Zetoriga leppida, eks järgmine aasta näeb.
Türilt ostaks pigem sellepärast, et on ametlik esindus, ülejäänud on kiilupoisid. Ning olulist hinnavahet ei pruugigi olla. Mul on 1 russide hinnakiri, see küll miski 3 a vana kuid seal on 920-i hinnavahemik 15658+km kuni 19620+km eurot, sõltuvalt siis rehvidest, esisillast ja rippsüsteemist. Mitte-euromudel (mida arvele ei saa) maksis 12462+km euri. Nii, et meil pole õrna aimugi, mida see aaretehnika selle raha eest müüb. Kodukal neil ka muud ei ole, kui väiketraktorid ja mõningad lisaseadmed üleval. Nii, et seda 920.4-ja hakkaks see aare alles kuskilt sebima. Lätist, Leedust või Valgevenest kohaliku turu jaoks mõeldut või kus iganes kohast, ametlikult tulevad russid Eestisse läbi Türi Bel Est-i. Remondil ja varuosadega pole tegelikult mingit vahet, russimees remondib ise ja juppe saab ka telefoni teel kulleriga järgmiseks päevaks tellida, kuid arvelesaamise ja garantiiga võib küll probleeme olla. Kuna see käibekaga müüdav russ omab ülevaatust ja kindlustust, siis järelikult on ta juba arvel, garantiid tal nii kui nii enam pole ja selle ühe pildi järgi eriti kasutatud ka ei paista olevat.
Üleüldse ei näe sel teemal pointi.
Tädi leidis ühe kuulutuse, hind ei meeldinud ja hakkas pasundama, kus aga oskas. Mis siis nüüd tegema peaks, kohtusse andma ja nõudma hinna alandamist? Tahtis öelda, et tal mees on tegija, müüb Norra ja sebis omale Rootsist russi? Noh, Soome on vanarauast juba tühjaks veetud, eks siis peab kaugemalt tooma.
Kohalikud russid, mis üle 10 a vanad, kõlbavad vaid varuosadeks heal juhul, tegelikult on Kuusakoski kraam. Hinda võib iga mees kuulutuse juurde kirjutada täpselt nii palju, kui ta tahab.
OK, õlu sai otsa rohkema vaimu peale ei tule, kobin põhku, padi juba visati voodist välja:)