Veoautod ja rasketehnika

Roomikekskavaatori pealt väljavedaja peale

tiq
15:49 25.03.2011
Tere.tahtsin küsida arvamust et kas roomiku pealt väljavedaja peale on raske üle minna.roomiku peal kogemust pea 7 a ja selgeks sain väga kiiresti.päeva pealt pandi pulti lihtsalt.ja siis veel selline küsimus et mis oleks palk väljavedaja peal soomes töötades.
vuffelbuffer
16:31 25.03.2011
Ära parem mõtlegi selle peale. Ära solvu, aga just eksakavaatori juhid on need kes jooksevad juba esimesel päeval minema kuna see pole licalt masina tundmine vaid ka sortimendi tundmine. Aga kui see selge siis masina enda õppimine on kerge.
metsavedur
17:08 25.03.2011
Tean ühte inimest kes samuti läks ekskavaatori pealt vedaja peale ja saab juba täiesti hästi hakkama.
Soomes keskmine on vist 10 EUR tunnis,tegijamad vennad saavad kindlasti ka rohkem.
olen soomes.
17:27 25.03.2011
Palk on 23 -euri kätte h , mul soomes .
...
17:50 25.03.2011
liigutused põhimõtteliselt samad neil masinatel,aga jah eks esialgu tekitab muret sortimendi eristamine,aga ega ka sellega probleemi ei ole kui harvesteri vend ees on ilusti lõikand ja on aru saada,mis on mis.ja eks nüüd suvel ka vähe lihtsam ehk,ei pea kuskilt lumeseest otsima neid hakkama.
aga hoopiski küsiks seda,et miks tahad ekskavaatoripealt metsaka peale minna?mind näiteks hakkas see vagunis elamine häirima lõpus kuigi jah ma ei tea kus need ekskavaatori vanad elavad kui näiteks komandeeringus ollakse,muidu ma eeldan et ikka omas kodus.
Harvsterop.
20:46 25.03.2011
Kle sina kes soomes töötad, räägi kas teil harvesteri juhte ka vaja on?
ja mis siis...
12:15 26.03.2011
seda venda tahaks oma silmaga näha kes 23 euri h saab seal puhtalt kätte :D:D:D
.............
12:40 26.03.2011
Mis te imestate, isegi eesti saab ekskavaatorijuht ühes riigiasutuses 13 euri kätte.
to ja mis siis .
16:28 26.03.2011
D D D ! Kõik me ei käi soomes tööl tasuta , nagu sina eestis ! Lepi sellega.
kah soome asjadega kursis
17:38 26.03.2011
23 euri tund saab olla ainult arvega firmale makstud hind, ehk siis bruto raha. netona kätte sellist raha kust on tasutud kõik maksud pole soomes võimalik maksta, sest vedaja ei teeni nii palju tunnis. sa 23 euri vend oled lihtsalt üks neist maksupetturitest üheööliblikas- ehk siis minusilmis ****.
v vedaja.
18:45 26.03.2011
eks eestlase silmis on ikka **** see, kes oskab , suudab rohkem teenida. see pole uudis , juba ammu . mõningaid targutajaid , joomareid jne luusereid, viib ka kadedus edasi , kui viib ..........
just niii
21:33 26.03.2011
Omal ajal sai istutud 25+5,aga enam ma lihtsalt ei jõua! Ja nüüd panen 8-kaupa.
ja mis siis
08:40 27.03.2011
mina tean, et firmana saab mõni vend 17 euri seal kätte. vahepeal kuulsin ka 20, aga see kadus kuidagi ära.
ktr
20:21 27.03.2011
Kas keegi teab oü Refernost midagi! Seal otsitakse viimased kolm kuud juhti harvesteri peale. Kuulutuse järgi väga head töötingimused. Ette tänades!
no nii
21:18 27.03.2011
to 23 euri vend, oled kunagi lugenud TES-i? Tean väga hästi mis piirides vedaja tunni hinne soomes püsib. Kui oled aus ja õige maksumaksja soomes, äkki siis ütled kui suur on su tulumaksuprotsent sellise tunnihinna juures? Kui sellisele hinnale liita maksud ja puhkuse raha ja muud jutud, siis ei ole võimalik osta sinna konesse enam kütetki, liisingust rääkimata. Mine käi kuskil raamatupidajate kokkutulekul vähemalt ära, saad teada, mis on bruto ja neto ja kreedit jne...