Veoautod ja rasketehnika

FREJA töö

finWest
21:23 30.03.2011
Tervitus.

Lugu siis selline, et taanlane pakkus Freja haakeid taanist vedada ja mõtlesin, et küsin kas siit äkki on keegi , kes selle tööga kunagi kokku puutunud on.
Palju km kuus tuleb, mis hinda maksab ja kas rahad laekuvad õigeaegselt ning kuidas korjamisega on?
kle aga
22:51 30.03.2011
no *** sellest teemast on olnud juttu ju pikalt ja laialt......arvan et sammal ja hundipoja oskavad seda teemat paremini kommenteerida............
leia...
16:17 31.03.2011
...tartlased, kes actrostega frejat teevad ja uuri neilt. Ega vist väga optimist ei saa olla... pajlu igasuguseid "multikultuurseid" seal vedamas.
Edu!
Freja vedaja
08:52 01.04.2011
Eesti juhid ei saa seal tööga hakkama. Muud rahvused sõidavad ja teenivad hästi. Superjuhid ei saa aru, et auto peab sõitma nii palju kui on sõiduaega, mitte 8-17 ja peale seda süüde välja. Eesti juhtidest räägitakse seal anekdoote.
arusaamatu
15:36 01.04.2011
ma küll ei tea,mida seal peale sõitmise veel peab tegema.kuid 8-17 ongi lubatud 9 tundi sõidu aega(O.K. 45 minti kah=17:45)
naljanumberdid
16:29 01.04.2011
Loogiline,et tööandja arust ei saa eestlane tööga hakkama kui sõidab ketta järgi,aga "Muud" rahvused võivad ka ju 24/7 kettas olla,eks.
kah juht
16:34 01.04.2011
Selliseid päevi kui juhi tööpäev algab täpselt kell 8, on suht harva. V.a. juhul, kui tööpäev algab Skandinaavias või mujal Euroopas kell 7 kohaliku aja järgi koos laadimiskoha tööpäeva algusega.
To arusaamatu: sul on veokajuhi tööst ikka väga imelik arusaam, kui sa ei tea, mida seal peale sõitmise veel peab tegema!
Kes sinu meelest paberimajanduse ära teeb? Kas tõesti arvad, et koorma peale- ja mahalaadimisel juht magab??
Hehh.
küss viimasele ?
16:53 01.04.2011
A mida sa ise teed , kui sul koormat maha laetakse , mina magan , või loen midagi ajaviiteks ! Ma ei rääri eesti jaotusvedudest .
kah juht
20:32 01.04.2011
Sul võtavad tõstukimehed rihmad ka maha, kerivad kokku ja tirivad tendi lahti- kinni ka? Jutt ei käi Eesti jaotusvedudest :D
arusaamatu
22:38 01.04.2011
to kah juht:mina olen laadimise juures,kinnitan koorma ja oma lubatud aja sõidan.teen pausi,reeglina 11h ja sõidan jälle.rihmad ja tendid pole mulle siiani probleeme tekitanud.kardin käib lahti mõne minutiga,rihmade kerimiseks abinõu ning need ei vedele mööda haagise põrandat.
"paberimajandus"oli enne eurotsooniga ühinemist.
selline ongi minu imelik arusaam veokajuhi ametist.
finWest
00:03 02.04.2011
Okei , ega siit vist miskit asjalikku ei tule, mida oligi arvata :D
to kah juht.
10:23 02.04.2011
Mine tööle euroopa sisevedudele ja siis räägime kunagi edasi , onju .
professor_sammaljalg
11:07 02.04.2011
10:23 postitaja mina vean ka euroopas sees ja ei tea küll, kus kardinat vedades see aeg võetakse, et laadimise ajal raamatut lugeda või taevast vahtida. kui hakatakse eest otsast laadima, siis kardin vaja taha tõmmata, lauad, postid eemaldada, laaditud kaubale rihmad peale, kardinat ette tõmmata, postid-lauad tagasi, kui just mingi eluaeglane tõstukijuht pole, siis pole seal mingit munemisaega. loomulikult leidub vendasid, kes eelistavad igal võimalusel kummi venitada ja hakkavad alles siis tegelema, kui koorem täielikult maas või peal, ma eelistan samal ajal juba poolsada kilti eemal sõitmisega tegeleda.
üleelmisele
11:35 02.04.2011
Mis se Euroopa töö on mingi selline ''näpud püsti'' meeste koht w?
Veidi ka seda tööd tehtud- ei meeldi.
laadimine tagant.
17:48 02.04.2011
vean ainult täislakse ja uksed lahti ,ainult tagant laadimine, ning loen raamatut või vaatan tähti , teie vedage tenti , palju tahate . ja maadelge rihmadega. haagiste vedu inglismaa - itaalia vahel . edu tendimeestele ja rihmakeerutajatele , sammaljalale erilised ter ****sed , tee tööd , siis tuleb armastus ...............NB.seitsme aasta jooksul pole külge lahti teinud , kordagi . küsimusi on ??? sammaljalg sa oma arust kõiketeadja, suur jutupaunik , räägi ka freja tööst , paar sõna .
Murelik Ilvese Efka tagant laa
17:54 02.04.2011
Vaata, et Sa ainult paigal passides pekiseks ei muutu. Pekinägudel on südame-, veresoonkonna haiguste tekkeks palju suurem tõenäosus kui kriipsudel. Proovi vabal ajal teha kepikõndi ja süües võta taldrikule rohkem salatit. Ole siis tubli!
hea meelega.
18:00 02.04.2011
ülima hea meelega teen sõrkjooksu ja nii pidevalt , suitsu ei tee, jooke ei tarbi , kohti kus seista tean palju ja hea põldude vahel sõrkida . pekki on seljas kõigest 80 kg ligi , olen rahul endaga .
Arvo Affonai.
18:08 02.04.2011
Teemaalgatajale ! Kuda sul ka läinud on , polegi sinust ammu midagi kuulda olnud ? Pajata midagi oma tegemistest , rekkameeste elu ja olu teemas.
professor_sammaljalg
19:22 02.04.2011
isiklik kokkupuude freja haagist vedavate isikutega minimaalne, teinekord trehvab siiski barcelona chretschmaris. valdav enamus pl ja lt numbritega ning juhtide välimuse järgi arvestades mitte vist liiga hea tasustatusega töö - t-särkidele käiseid ja dressipükstele pingutuskummi osta ei jaksa.

kuid miks on vaja kelkida sellega, et kardinat lahti ei tee ning rihmasid ei pane? roolikeeramine on üks rutiinne ning tülpimust valmistav töö, ainult katkendjoone passimine viib sagarate mandumiseni, tõendiks ka a24 veoautofoorumis toime pandud loogikamõrvad.
Professor_mitte-nii- tarkhabe
09:56 03.04.2011
Sammaljala lugusid ning tõekspidamisi on alati hea lugeda,respekt Sulle mees...
rekka akadeemik.
11:26 03.04.2011
Kui ikka jah püksikummi osta ei jõua ja ülikonda roolis seljas pole siis on palk väike ...... mis teha , kui mõne mehe mõistus ka pisike , väike jne .
professor_sammaljalg
13:32 03.04.2011
kuidas kellelegi, mina eelistan klientidele ning kaaskannatajatele kodutu parmaadi muljet mitte jätta. pole midagi ebameeldivamat, kui rootsi lauas poolfabrikaadivaliku kõrval nii kolleegi kui kollega võidunud maika alt väljamurdnud kaenlaalusearoome nautida.
professor_sammaljalg
19:49 03.04.2011
miks preili nii närvi läheb kohe? olen ütelnud küll ja ütlen ka edaspidi. kas kaks eurot dushi eest on anonüümplädisejale paljuvõitu ? :D

ma ei teagi, kust netirambod oma "vastu vahtimist" juttu võtavad, liiga palju mürtsuneegri filme vaadatud vist, jutuks hea küll. nagu katkine plaat oled koos oma satikatega.

Muudetud 03.04.11 19:51