mis imelikku?põdras pödrad künnavad põldu 20+alvi tunnist.mulle kui eestlasele muidugi ainult 12.kui otse siis täitsa norm,muidugi sel juhul elamine oma!
Et nagu soomlased saavad käibekaksu põldu kündes lisaks? Alvi on käibemaks ja ansio on brutopalk. Ise olen ka soomlase all tööl ja ainuke eestlane firmas ja saan täpselt samapalju palka kui soomlased. Eesti tööaldjad kusetavad enamasti.
sellest 20+alvist tuleb sellel ettevõtjal tasuda maksud ja kasvatada ettevõtet ja maksta omale suvel puhkuseraha jne. bruto ja neto raha on erinevad asjad, kohe väga erinevad. kui keegi jätab maksud maksmata ja lükkab kogu raha tasku, siis ei muutu see raha automaatselt netopalgaks vaid sellise tegevuse nimi on maksupettus. ja 12 euri tunnis kätte teeniv tööline lähebki ettevõttele maksma ca 20 euri
Kemis müttan ja 25.- euri kätte h. Kindlasti saab keegi kuskil rohkem , aga ega kõiki eure ka ei jõua oma kätte saada , mis soomes ringleb. Konnas pidid ka head palgad olema , paar tuttavat on seal tööl . Kui läbi vahendaja tööd otsid ja ka leiad , ega siis saa ju palka ega midagi .
Mina alla 35 eur tund tööle ei kavatsegi minna ja seni kuni sellist palka keegi ei maksa,siis teevad minu eest töö ära need,kes 10-12 eur tunnis palka saavad.Üllatus üllatus,kuid see tundub olema ka norm palk.
Teil Eestis 28 euri h, mnjaa ja siis see jutt, et iga päev lõigatakse ja veetakse mitte alla 300 tihu jne. Ise kappavad vana Golfi ja kottis pükstega ringi, tulge maa peale!
ei ole midagi tähesõjad ja jutud, lihtsalt mõni sooda ei saa aru neto ja bruto rahast. kui eesti maksukalkulaatoreid kasutada peaks olema sellise palga juures maksud umbes 42 prossa, arvutage ise palju ametlik palk on. ja musta palga saajad ei peaks siia normaalsete inimeste foorumisse üldse kirjutama.