Veoautod ja rasketehnika

noormees soovib leida tööd autojuhina

vkt99
10:16 19.04.2011
soovin siis leida tööd autojuhina.olen töötanud neli aastat kaubiku juhina.hetkel olemas B,C katekooria.olemas ADR-tunnistus.hea pakkumise korral olen nõus kohe tegema ära E-katekooria.kõik pakkumised ootatud ka välismaale. [email protected]

Muudetud 19.04.11 20:37

ahah
11:05 19.04.2011
"Katekooria" - tüüpiline maikamees, selliseid ei taheta paraku.
ei noh.
11:50 19.04.2011
Foorumi rekkameestele , tuleb täiendus ! Peatselt .
kle jah
11:50 19.04.2011
ise ajan sama rada, aga kuidagi ei õnnestu......C-kategooria on maanteametis eksamite ootel raha puuduse tõttu(u.100 eur.).
E-kategooriaks raha ei jätku, olen 5 aastat olnud veoauto remondilukksepp, tunnen tehnikat ja oskan sellega ümber käia.
Kui leidub lõuna-eestis või nats kaugemal firma kes tahaks koolitada noort juhti siis andke teada....
[email protected]

edu kõigile
Laiskus !
12:13 19.04.2011
Kui väheke viitsid otsida siis SLG ju otsis juhte keda koolitada ! Saa laiskusest üle ja vaata kõik tööpakkumis portaalid ka läbi , äkki seal keegi otsib , koolitab . Kas töö peame ka sinu eest ära tegema , kui sul load taskus ? Edu .
klõmm
13:56 19.04.2011
Mis õnne sa loodad leida C-E kati. veokatel? Põrista kaubikutega edasi ja tunne ennast valge inimesena. Kas on sul vaja jamada lõhki aetud ketastega, igasuguste teemaksudega, võõras keeles dokumentidega j.n.e. Kui hästi läheb saad ka väljamaa vanglad ära näha, sest mitte kunagi sa ei tea mis sulle tegelikult peale pannakse. Nii-et, mõtle enne korralikult- kas ma ikka tahan kõike seda?
ongi nii .
14:28 19.04.2011
Kui siin kuuled , kes jäi suitsukoormaga vahele , siis endast mõeldes !!!! 10.a. jooksul pole kordagi uurinud mis on koormas , ma ei tule sellise asja peale , et pakendeid alustel lahti kiskuda . Viimasele alusele rihm peale ja minema. Kärra tõesti kaubikuga eestis ja ära tule otsima seiklusi . Jamasi on teedel igasuguseid .Klõmm räägib asjast õieti , viskame klõmm ja eluga edasi .Edu .
kle jah
14:50 19.04.2011
SLG-sse mitu korda proovinud, kogu aeg grupid täis.....ega vist pole lootustki.........

edu
mis värk .
15:41 19.04.2011
to kle jah. Võta väikelaen , pangast , tee oma load ära ja tööle , jutt pole ju megasummadest mis su lubade tegemiseks kulub .
lukksepp mati.
15:56 19.04.2011
Kas siis viis aastat tööl käies ei saa veel raha kokku , viimati maksis E kat kuskil 7500.- eeke . See pole tõesti ju X X X raha . Vii paar romuautot kuusasse ja ongi papp käes .
ülo suur
17:19 19.04.2011
Ja jälle on vuntsidega tegelased siin noortele " õpetusi" jagamas. Krt küll, kas te kardate oma kohapärast või milles asi. Noori on juurde vaja, varsti tulevad ainult vanad pässid või slaavi veri eesti auto roolis vastu. Ei ole see töö midagi nii hull nagu räägitakse. Paljudele see töö meeldib. Vanemad juhid ei saa ise hakkama kas keele või mõne muu nüansiga ja siis targutavad siin foorumis.
Noorele juhile: kui raha napib, mine vormista ennast töötuks ja taotle riigilt raha lubade tegemiseks. Kui load juba taskus, pole töö leidmine enam probleem.
PS: siit ära otsi mingit inffi. Peale mõne tegelase ( sammal, hundipoeg, rkj1 jm) ajavad enamus mehi siin ainult iba suust välja.
väike ülo.
17:43 19.04.2011
Sa ju ka rohkem targutad , kui asjast räägid . Sa siin väga uus tegelane , kui muidugi nime iga päev ei vaheta ....
ülo suur
17:47 19.04.2011
Ja sinu postitus oli teemasse?
kle jah
17:58 19.04.2011
laenu ei anta enam, üks on maksmisel praegu, mõned aastad veel ja siis on kõik, palk on väike, enamus raha kulub pere peale, siis töölesõidud ja muud maksud....................
näidake mulle inimest kes saab hakkama 360 eurose palgaga, suurlinna ei taha ja maal pole eriti võimalik millegi tulusamaga tegelda.....
See töötuks võtmise asi on küll suht vettpidav.....vend sai seal igasugu koolitusi ja pabereid( s.h. ka CE-kat.).
Ega jah see foorum siin on rohkem vanemate ja "kõvade" autojuhtide pärusmaa, mis mina loll nolk siia ikka otsin......

PALUN VÄGA VABANDUST jopskid

edu
mina kaaaa
18:36 19.04.2011
minul on olemas ce kat pluss ametikoolitus. aga tööl olen ikkagi kuskil mujal.....läänevahet sõitma ei kipu, kuid palgika peal tahaks proovida, kuid paraku keegi ei võta, kuna kogemust pole ja haaratsit ei oska käsitleda, keegi õpetama ka ei vaevu....isegi eestisiseselt tagaluugil võiks töötada...
ja see töötukassa kaudu asjaajamist võid proovida kyll, mina sain nii ametikoolituse, isegi sõit maksti igapäevaselt kinni...teevad nii ka ce lube.
edu algajale....
keegi veel.
19:32 19.04.2011
to kle jah. Ei ole keegi süüdi , et palk väike , laenud peal jne , jne . Need ikka sinu mured , jopski oled pigem sa ise , kui teisi nii kutsud. Vend sul tegi , sai jne , tee siis ise ka , miks siit lohutust otsid ja kaebled nagu eit ! Edu tegijatele.
maalt.
19:51 19.04.2011
Tean rääkida , et maanoored võiksid vähem õlut ja viina sisse kaanida , siis on ka raha lube teha ! Kas see on rahalisele poolele lahendus , kui sõidad välismaa vahet , kes siis lapsi kasvatab ? Kodu eest hoolitseb ? Huvitav mõttelaad mõnel maapoisil ! Palju sa omast arust teenid välisvedudel , üle 1000.- euri ära hellita lootust . Palju on kulusi jne eraldi elamisega , arvestada ikka oskad ? Sisevedudel oled ära kuude viisi järjest , see siis parem elu .....enda eest pole mõtet põgeneda , alkole **** ette ja keeld peale !!!!! Siis on ka elu kõikjal võimalik !!!
Töötukassa kaudu lubade tegem
07:51 25.04.2011
Käisin ka töötukassas jutuga, et kas saaks teha ce kategooria nende kaudu.
Selle peale öeldi, et neid autojuhte on töötuid nii palju.
Ei tasu ära neile see koolitamine.
001
13:51 20.05.2011
Kuna siin kuidagi postitust kustada ei saa (vist?) ja mul oli enne tööotsimisinfo siin, siis kitjutan et leidsin töö, isegi päris mitu, just seda mis tahtsin, nüüd valin, kuid juba tean mida ma arvatavasti võtan, nii et siit ka soovitus, nendele, kes otsib tööd - vaadake kuulutused läbi mitte ainult internetist, ka tavalised ajalehed on abiks!

Muudetud 21.05.11 22:15

nii et edu.
00:36 22.05.2011
No jah selge on see et tööd pakkuvad kõik klubid autojuhtimis teenuse eest.
ce
06:55 27.08.2011
Kes tahaks tulla Euroopasse tööle, oleks nõus ka välja koolitama või kooliraha maksma
eelmisele CE-le
12:02 04.09.2011
kuhu täpsemalt euroopasse, mis liini peale, mis ja kui palju oled nõus investeerima, kuidas palgad ja kuidas tehnika, kuidas kojukäimine,
olemas endal c-kat, ametikoolitus ja e-kat puudu,
tehnile taip on hea, valdan ka soome/inglise ja nats ka vene keelt.
Töötanud ennem ja ka praegu veoauto remondilukksepana(u.4 a.)
poolhaakega oskan ka päris edukalt manööverdada
täishaakega vaja veits pädevust veel

kirjuta pikemalt
[email protected]